Hoofdstuk 21

8.4K 342 23
                                    

'Owh uh okee dan, veel plezier met je vriendin.' Ashly draait zich om en loopt overdreven met haar heupen wiegend weg. Automatisch rol ik nog een keer met mijn ogen door haar gedrag.

Ik kijk Rein boos aan. 'Heb je een vriendin, wtf man? Als je een vriendin hebt ga je toch niet zo met anderen meisjes om. Ik bedoel je kuste me gisteren.'

Het laatste zeg ik zachter en met blosjes op mijn wangen. 'Rustig fleurtje.' Rein pakt mijn handen maar ik trek ze gelijk weer weg.

'Ik heb geen vriendin, ik heb gewoon geen behoefte aan types zoals haar. En dat ik je kuste heb ik al sorry voor gezegd, ik had het niet moeten doen zonder te weten of je het oké zou vinden.'

Een last valt van mijn schouders en gelijk schaam ik me dat ik zo ben uitgevallen tegen Rein. 'Sorry.'

'Het geeft niet, ik had het ook raar gevonden als jij in een een vriendje bleek te hebben hoor.' Zegt hij en knipoogt naar me.

Blosjes verschijnen op mijn wangen en ik kijk gauw de anderen kant op wat Rein aan het lachen maakt, zijn vrolijke mooie lach klinkt door het station, zijn gezicht is ook mooi wanneer hij lacht, zijn witte tanden worden zichtbaar en hij krijgt kuiltjes in zijn wangen.

'Zullen we naar mijn huis? Je kan wel achterop.'

Rein knikt. 'Is goed, op een voorwaarden.'

Ik trek een wenkbrauw op. 'Ik ga fietsen.' Zegt hij en we lopen richting de fietsen.

Rein gaat zitten en ik achterop, we fietsen richting mijn huis en ik probeer de weg een beetje uit te leggen zodat Rein niet verkeerd rijd.

We zijn er al vrij snel. 'Harden fietser jij.'

Rein grinnikt. 'Ach, ik vertrek meestal te laat voor school. Dus ik ben gewend hard te fietsen zodat ik nog op tijd kom.'

Ik open de deur en we lopen naar binnen. 'Hebbes, we kunnen gaan hoor.' Zeg ik en zwaai met mijn mobiel in de lucht. 'Mooi'

Rein kijkt een beetje om zich heen. Naar alle spullen en foto's die er staan en krijgt een glimlachje op zijn gezicht bij het bekijken van de foto's. Het ziet er schattig uit.

'Kom je.'

'Uh ja.'

'Zullen we trouwens naar het zwembad of naar het strand?' Vraag ik als we op de fiets zitten.

'Het strand?' Stelt Rein voor. 'Is goed dan moet je hier links.'

Als we er zijn stap ik af en rein ook, ik parkeer de fiets en we kleden ons om in de toiletten bij het restaurantje voor het strand.

Als we klaar zijn lopen we het strand op en leggen onze spullen ergens waar plek is neer. Het is best druk en het zoute water kan je al ruiken. Ik bekijk Rein en ik moet beken zonder shirt is het nog leuker om naar hem te kijken.

Hij bekijkt mij ook en ik zie zijn ogen over mijn lichaam glijden.

"Leuke bikini." Zegt hij en went zijn blik af. Ik bloos weer, jezus wat is er mis met mij?

"Leuke zwembroek, zullen we gaan zwemmen?" Rein knikt en we lopen richting het water.

The story of us.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu