Hoofdstuk 12

8.2K 356 21
                                    

'Ik ben naar hockey.' Zeg ik en loop de woonkamer uit richting de schuur. Ik pak mijn fiets en ga richting hockey. Zou iemand al weten waar onze uit volgende week is?

Binnen enkele minuten ben ik al bij het hockeyveld en zet ik mijn fiets in de rekken. Ik loop naar de meiden kleedkamer.

Ik gooi mijn hockey tas op een de banken neer in de kleedkamers en begin met omkleden.

' Hey!' Bente loopt ook de kleedkamer in en komt naast me zitten. 'Heb je al gehoord waar onze wedstrijd volgende week is?' Ik schud mijn hoofd. 'Eindhoven! Ik heb er zo veel zin in. We gaan die emc trutjes in maken! Er zit zo'n...' Bente babbelt naar door maar ik hoor het al niet meer.

De wedstrijd volgende week is in Eindhoven, daar woont Rein! Als ik zo vertellen dat ik daar zou moeten hockey zou hij dan komen kijken? Zou hij mij wel willen ontmoeten eigelijk?

Ik besluit mijn twijfels opzei te zetten en gewoon een simpel whatsappje te sturen.

Fleur : Hey, ik heb volgende week zondag een wedstrijd in Eindhoven...

Rein komt online en ik krijg blauwe vinkjes maar hij stuurt niks terug. Ik zucht fack had ik het wel moeten zeggen? Ik lijk wel gek ook! Straks is het een pedo? Waarom heb ik daar nooit eerder aan gedacht. Ik zucht en laat me op de bank zakken.

Bente kijkt me vragend aan. 'Wat is er?' Vraagt ze lief en ze komt naast me zitten. Ik staat naar de grond.

'Ik denk dat ik iemand leuk vind.' 'Oehhh wie?' 'Hij heet Rein maar het is een beetje een ingewikkeld verhaal.'

Ze kijkt me nieuwsgierig aan. 'Vertel, het duurt toch nog eventjes voor de training begint.'

Ik vertel haar alles van het eerste appje tot de laatste van de gevoelens die ik voor hem ontwikkeld heb vriendschappelijk en over dat ik stiekem bang ben dat het een cat-fish is omdat hij niet alles kan zijn? Knap, lief, leuk en bezorgd? Hij is letterlijk alles in 1.

Bente lijkt even na te denken. 'Je kent hem via lisa toch?' Ik knik. 'Dan kan je Lisa vragen hoe hij er uit ziet en hoe hij in het echt is? En als hij echt zo leuk is en lisa bevestigd dat het geen pedo is kan je toch gewoon met hem afspreken?'

Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Dat is een geweldig idee. Ik besluit Lisa te whatsappe.

Fleur : hey lisa?

The story of us.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu