Hoofdstuk 31

8.1K 334 25
                                    

Ik went mijn blik af. Blosjes verschijnen op mijn wangen. 'Zet jij hem op?' Ik zie vanuit mijn ooghoek hoe Rein naar de tv loopt. Ik ga op de bank zitten en de film begint met spelen. Rein komt naast me zitten. Ik probeer me op de film te concentreren maar mijn gedachtes dwalen steeds af naar Rein.

Alleen al met hem in mijn gedachtes Begint mijn hart sneller te kloppen.

Ik weet het zeker, ik ben verliefd op Rein en niet zo'n beetje ook.

Als de film al een uur bezig is kijk ik naar de klok en zie dat ik richting huis moet. 'Ik moet gaan anders mis ik de trein.'

Rein staat gelijk op. 'Ik breng je wel even.'

Ik schud mijn hoofd. 'Doe niet zo gek, het is maar tien minuutjes lopen en dan kan jij lekker blijven zitten.' Ik wist dat ik loog, ik wou graag dat hij met mij mee ging gewoon zodat ik langer bij hem kon zijn.

'Ik loop gewoon even mee, wel zo gezellig.' Ik glimlach naar hem en we lopen naar buiten.

Ondanks dat het al half 8 was schijnt de zon volop, het is nog warm, wat me automatisch een blij gevoel.

Op het station aangekomen kijk ik op de borden. Nog 2 minuten en dan vertrekt de trein naar Oss.

Ik geef Rein een knuffel. Zijn parfum dringt mijn neus binnen en laat me bijna smelten, dam wat ruikt die jongen toch lekker.

Uit het niets pakt Rein mijn handen het warmen gevoel is weer voelbaar in mijn lichaam. Hij wrijft liefkozend met zijn duimen over de rug van mijn hand.

Ik krijg een glimlach op mijn gezicht door het lieve maar kleine gebaar.

'Het was leuk met je fleur.' Zegt hij zachtjes.

Hij kijkt me aan en een kleine twinkeling is zichtbaar in zijn ogen. 'Ik vond het ook gezellig.' Zeg ik en kijk hem ook aan.

Rein laat mijn handen los en komt vervolgens dichterbij mij staan. Zijn handen raken voorzichtig mijn wangen. Ze voelen daar nog warmer en zachter dan ze net in mijn handen deden.

Versteend, met kriebels in mijn buik en lichte zenuwen kijk ik hem aan, recht in zijn bruinen ogen. Ik weet wat hij gaat doen maar ik vind het alles behalven erg.

Mijn ogen sluiten en zijn lippen raken zachtjes de mijne. Hij opent zijn mond een stukje en vraagt toestemming die ik hem geef. Zijn duimen beweegt hij zachtjes waardoor hij mijn wangen tijdens de zoen streelt wat het gevoel nog warmer fijner en veiliger maakt. Ik trek hem dichter tegen me aan en haal mijn hand door zijn haar.

Ik hoor het fluitje van de conducteur als teken dat mijn trein vertrekt. Gelijk lijk ik uit de trans van mij en Rein te ontwaken en trek terug. 'Sorry mijn tr.-'

'Ik snap het, ga gauw.' Ik knik en ren snel richting de trein. Ik spring er letterlijk in en de deuren sluiten achter mij. Ik zoek een plaatsje zodat ik uit het raam kan kijken en zie Rein nog staan.

Hij glimlacht lief naar me en steekt zijn hand op. De trein begint te rijden en Rein verdwijnt uit mijn zicht.

Ik sluit mijn ogen en leun met mijn hoofd tegen de hoofdleuning aan.

Mijn vingers strijken over mijn nog steeds tintelende lippen door Rein zijn lippen.

What just happend.

The story of us.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu