Capitolul 4.

14.4K 659 23
                                    

-Aici sunt , tocmai ce m-am schimbat , spune el schitand un zambet fals .


Cina a decurs cine in primele 5 minute . Luke isi vedea linistit de farfuria lui si nimic mai mult , in timp ce tata si Amanda erau adanciti intr-o conversatie  cu tema ''unde vom merge in luna de miere ?'' Serios? Eu nu raman singura acasa cu Luke . Nici gand de asa ceva . I-am ignorat atunci cand au adus in discutie varianta unei vacante in Franta  , un gand infiorata legat de Luke mia trecut prin minte . Mi-am scuturat capul in speranta de a alunga acel gand terifiant, mi-am lasat privirea in jos , spre farfuria din fata mea in care se aflau niste cartofi usor rumeniti la cuptor cu piept de pui. Cartofi erau deliciosi la fel si pieptul de pui , iar eu m-am concentrat pe mancat , lasat la oparte toate gandurile care ma bulversau in acel moment . Nu mai mancaseram nimic de o zi nevrand sa dau accidental de Luke  ca sa isi bate joc de mine sau eu stiu ce ar vrea el sa mai faca.


Dar toata concentrarea mea in acel moment fu spulberata  atunci cand am simtit ceva frecanduse pe piciorul meu stang . La inceput am crezut ca mi se paruse , dar apoi senzatia a devenit mult mai intensa . Am incremenit cu furculita in aer atunci cand mi-am dat seama de la ce venea aceea senzatie . Mi-am intors privirea incet spre Luke care ranjea cu capul aplecat in jos , astfel incat nimeni inafara de mine sa nu il observe . M-am uitat urat la el incercand sa ii transmit din priviri sa inceteze . Nu putea face asa ceva de fata cu tata si Amanda , mai ales in timpul mesei .


Cu cat ma uitam mai urat la el , cu atat mai mult continua sa isi intensifice atingerile fara rusine si parand sa nu fie afectat continuand sa manance linistit . Ii facea placere sa ma chinuie in asemenea hal , iar asta imi puteam da seama dupa ranjetul lui idiot care se largea tot mai  tare. Nu puteam sa nu ignor furnicaturile care imi strabeteau intreg corpul , acestea simtitndu-se mai amplificate pe piciorul stang in locuri in care pielea mea facea contact cu cea a lui Luke. Simtind cum ceva  in interiorul meu , o mica particica careia spre uimirea mea se pare ca ii placea contactul fizic dintre mine si   Luke a vrut sa arate asta , dar intuind din-ainte modul in care sa o faca , mi-am cuprins buza inferioara intre dinti , strangand cu putere , inabusind un geamat .


Frisoare scurte de par abea vizibile de pe mainile mele , se ridica cand buza inferioara incepe sa sangereze , simtind un gust dulce-amar in gura , semn ca am muscat prea tare .


Intr-o clipa am fost readusa la realitate,  fiind obligata sa dau drumul buzei din tortura dintilor si rugandu-ma ca nimeni sa nu observe sangerarea ei ,auzind mai apoi vocea tatei pe fundal care ma intreaba ce parere am despre o luna de miere in Paris .


-Oriunde vreti voi pentru mine e ok . I-am raspuns rapid , dandui mai apoi un picior lui Luke semn sa inceteze .


Bineinteles ca nu a facut asta si a continuat sa ma tortureze cu atingerile piciorului sau de al meu. Am mai incercat sa il lovesc de cateva ori , dar asta nu il facea decat sa il amuze si mai tare si sa-i dea curaj sa continue. Fiori transmisi apareau de fiecare data si simteam ca nu mai suport aceasta tortura , care pentru Luke era o nimica toata .

In.schimb pentru mine totul era mult prea personal , prea intens , mult prea intim . Si ciudat simteam ca toate  astea erau mai mult decat un mod de a ma sacai. Faptul ca eu ma enervam era un bonus bine venit pentru el. Insa mai era ceva acolo , ceva ce nu puteam sa indentific . Fara sa imi dau seama cum , impotriva tuturor eforturilor mele depuse de a ma controla un mic geamat imi scapa printre dinti pe care doar Luke il observa.

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now