Capitolul 14.

7.2K 346 95
                                    

Cel de alaturi greseste, insa tu nu vezi; isi expune tuturor defectele, numai tie nu-ti sare nimic in ochi; poate mai incalca si unele lucruri de care tie iti pasa, insa ochii tai vad doar lucrurile bune.

Iubirea ii infrumuseteaza pe cei care se iubesc. Iubirea da aripi. Intotdeauna cel care iubeste vede in celalalt frumuseti pe care ceilalti nu au decat rareori priceperea sa le descopere. Intotdeauna defectele iubitului sunt mai mici decat le vad ceilalti. Ce putem spune? Ca aceasta dragoste e imaginara? Nu. Tocmai acesta e rostul iubirii dintre barbat si femeie: cei doi se cresc unul pe celalalt in dragoste, si fiecare il ajuta pe celalalt sa fie mai frumos, mai senin, mai bun. Daca se trec cu vederea anumite defecte, aceasta se intampla din doua motive: pentru ca defectele respective sunt minore, si nu afecteaza prea serios relatia dintre cei doi, sau pentru ca aceste defecte pot fi anihilate in timp. Adica, fara a fi scoase in evidenta, fara a fi aratate cu degetul, aceste defecte sunt indreptate. Dragostea te infrumuseteaza, dragostea te schimba. Si atunci sufletul tau simte nevoia sa renunte la ceea ce stanjeneste dragostea.

_


_


_

Dimineata alarma ceasului lui Luke ne-a trezit . Mi-am deschis ochii aplecandu-ma sa inchid alarma insa in acelasi timp Luke a facut asta aplecandu-se peste mine , mainile noastre intalnindu-se. Un fior mi-a strabatut corpul atunci cand ne-am atins. Ochii mei s-au indreptat de la mana spre ochii lui care erau atintiti spre buzele mele. Am stat asa cateva secunde bune privindu-i albastrul ochilor , intr-un sfarsit am decis ca asta era ''penibil'' si m-am dat inapoi lasandu-l pe el sa o inchida.


-Neata sopteste punandu-si mainile in spatele capului privind tavanul. Cum ai dormit? ma intreaba intorcandu-si privirea spre mine.


-Neata si tie . Bine , spun simplu . Bine , spun in sinea mea . La dracu am dormit mai bine ca niciodata ma revolt ridicandu-ma in picioare. Acesta zambeste ridicandu-se si el la fel . Asta nu e bine , spun plimbandu-ma dintr-o parte in alta cu o mana la cap . Trebuie sa ajung acasa , probabil tata isi face griji . Alis si Serena la fel . Trebuie sa depun plangere din cauza tipilor alora , deoarece m-au amenintat si chiar nu vreau ca... spun repede dar sunt oprita de mana lui Luke care ma trage foarte aproape de el.


-Acum , spune uitandu-se la buzele mele , apoi privindu-mi ochii . Te poti calma si imi poti povesti totul de la inceput pana la sfarsit . Imediat m-am imuiat la vorbele lui asezandu-ma comod si incepand sa spun despre tot ce s-a intamplat.


-Stai , spune el intrerupandu-ma , tu nu il iubesti pe Daniel? ma intreaba dintr-o data . Oh doamne asta a inteles eu din discursul meu de treizeci de minute? Imi dau ochii peste cap oftand. Aha deci , Daniel a incercat chestia aia si cu tine , spune dupa un timp.


-Ce chestie? il intreb dintr-o data .


-In seara in care tu ai iesit cu Daniel , Alis a venit la mine si a vorbit numai despre tine . Acum totul are un sens gandesc in gandu-l meu . Daniel , Alis pregatiti-va pentru ce-a mai interesanta seara.

I-am comunicat lui Luke planul din seara asta ducandu-ma spre baie pentru a face toate tabieturile. Daca ei cred ca ne pot readuce ''impreuna'' gresesc. Am intrat inapoi in camera cerandu-i lui Luke sa ma duca acasa.


-Esti nebuna? in 10 minute trebuie sa fim la firma . Cauta-ti ceva de imbracat in dulapul acela alb , Daiana nu poarta hainele alea , sunt doar costume , daca te intereseaza machiajele sunt aici , spune atarand spre birou.

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now