Capitolul 13.

7K 357 54
                                    

„Te iubesc fără să știu cum sau când sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fără complexități sau mândrie; te iubesc pentru că nu știu altă cale..." (Pablo Neruda)

_

_

_

Mi-am ridicat privirea privindu-i pe cei doi barbati , nu puteam vedea prea multe insa sigur am mai vazut buzele alea undeva. De ce oameni rai trebuie sa poate mereu masti? La naiba . Am soptit un ma scuzati tracand printre ei insa unul m-a prins de par tragandu-ma inapoi.



-Nt , nt , nt ai ramas aceeasi curva , sopteste barbatul la urechia mea. Durerea era insuportabila . Acum imi aduc aminte de vorbele bunici ''Loveste unde doare cel mai tare'' . La naiba nu pot face asta , daca as faceo tipul de langa mine m-ar prinde si nu as scapa. Fara sa imi dau seama lacrimile au inceput sa curga , mai am o singura speranta , tata . Avand in vedere ca sunt in partea interzisa a orasului asta nu o sa se intample.


-Fi fata cuminte si ascultane . Iti vom da drumul , daca incerci sa fugi presimt scula mea in tine , asa ca mai bine ai fi o fetita buna . Oricum stim ca iti place sa ti-o tragi prin hoteluri , spune tipul de langa mine . Auzisem vocea aia , puteam sa jur ca era a naibi de cunoscuta dar am decis sa ma mint singura .

Am murmurat un da , dupa care tipul mi-a dat drumul , retragandu-ma usor in spate pentru ai vedea mai bine . Haine negre , incaltaminte neagra , si o cagula neagra , puteai sa juri ca sunt invizibili in negrul intunericului . Doar lumina luni ii luminau si puteam observa o pereche de ochii caprui ai tipului mai scurt , iar celalat care isi lovea palma repetitiv de bloc avea ochii albastri . Au inceput sa rada in momentul in care suspinele mele se auzeau prea tare .


-Bun , fata buna , spune tipul cu ochii albastri , acum vreau sa ne asculti cu atentie , daca tipi sau incerci sa faci ceva presimt o partida buna in trei , continua . Inghit in sec la vorbele lui , nici gand de asa ceva.


-Acum asculta-ma cu atentie . Maine dimineata cand te intalnesti cu taticul tau scump si drag vreau sa ii cer sa iti treaca firma pe numele tau , casa si cele doua apartamente din Bath . Nu accept refuzuri . Spune tipul cu ochii caprui.


-De ce as face asta? Nu sunt proasta si cu ce var ajuta asta pe voi? ii intreb indepartandu-ma considerabil de ei , nici gand de asa ceva .


-Ah am uitat sa mentionez , nu cred ca taticului tau ii vor placea aceste poze . Il urmaresc pe tipul cu ochii albastri cum scoate un teanc de poze aruncandumi-le in fata . Ma aplec usor cu mainile tremurande luand fiecare poza pe rand . Am ramas socata , fiecare gest facut de mine in ultimele zile erau fotografiate insa... cateva poze erau cu mine si Luke la acel hotel . Nu ii poate arata toate astea tatalui meu , i-am promis , nu .


Mi-am ridicat privirea din pamant uitandu-ma la cei doi barbati care radeau de mine . Asta era sansa mea , cu dumnezeu inainte . Mi-am scos tocurile negre luand-o la fuga printre blocuri . Auzeam din spate injuraturilor barbatilor . Ii multumesc doamnei Christina mereu mia spus '' Niciodata sa nu te uiti in spate , doar fugi mancand pamantul '' . Dupa cativa metri buni de alergat printre blocurile murdare un ciob de sticla mi-a intrat in picior ceea ce m-a facut sa cad jos . Am dat de dracu .


Luke povesteste:


-Ca prin urmare parteneriatul cu firma domnului Jamie este total exclusa . Tocmai azi am ... Cam asa a decurs seara mea , Davide conversatia noastra fie era intrerupta de tusea , stranutul sau pur si simplu durerea lui de cap.

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now