Capitolul 12.

11.2K 491 32
                                    

Gelozia este o emotie umana normala si multi oameni o simt in doze mici pe parcursul vietii. Un pic de gelozie nu face nimanui rau, cel mai rau poti sa te simti rusinat pentru un astfel de sentiment. Problema incepe daca esti unul dintre nefericitii pe care ii consuma gelozia. Daca nu inveti sa o controlezi aceasta iti va distruge relatia si iti va face viata neplacuta.  

_

_

_

Imediat mi-am dat seama ce greseala idioata am facut ,  m-am indepartat rapid de el repetandu-mi in cap ''a fost o greseala '' . Se uita  la mine inca confuz tinandu-ma  de maini . Eram pierduta , pierduta in ochii lui  buzele mele vroiau sa murmure ceva , dar au incetat la auzul cuvintelor lui .


-Te iubesc mai mult ca orice , Delia  , imi spune fixandu-ma cu privirea . Habar nu stiu ce trebuia sa spun sau sa fac . Nu am mai fost niciodata intr-o ipostaza ca asta . Doamne , trebuie sa imi revin e , Luke .


-A fost o greseala , repet  eu indepartandu-ma incet  de el  , mainile imi cedasera de mult si simteam cum adrenalina mea scazuse . M-am indepartat gata sa plec in casa, dar mana lui m-a prins facandu-ma sa ma izbesc de abdomenul lui tare .


-Nu te mai opune , imi sopteste el la ureche . Te iubesc , ce trebuie sa fac ca sa iti dai seama? . Sunt gelos pana peste cap cand iesi asa frumoasa din casa .  Urasc cand Liam sau orice alt baiat se apropie de tine . Urasc cand te machiezi asa de mult , te iubesc si fara toate astea . Ma urasc pe mine ca nu iti pot arata mai bine toate astea , continua el pe un ton calm .


M-am intors imediat la spusele lui . Oare chiar spunea adevarul? . Daca ma minte ... sunt asa o proasta . E primul baiat din viata mea . Habar nu am cum ar trebui sa procedez sau ce sa fac . Nunta parintilor nostri se apropie , iar eu ce fac? . Cateodata m-a urasc pe mine , nu pot arunca sentimentele din mine care s-au format la gunoi . Nu pot ... pentru ca eu chiar ... chiar il iubesc pe Luke .


-Eu nu stiu ce ar trebui sa spun , zic eu lasandu-mi capul in jos . Chiar acum am nevoie de mama sau de oricine alt cineva care sa ma sfatuiasca . Urasc ca m-am refugiat singura si  ca am indepartat lumea de mine  . As vrea sa dau timpul inapoi , dar nu pot .


-Nu trebuie sa spui nimic , imi spune acesta dandu-mi un sarut apasat pe frunte apoi continua . Haide in casa , trebuie sa iti bandajezi cumva mainile , imi spune el aratand spre palmele mele care inca erau insangerate  .


Am intrat in casa impreuna cu Luke . M-am asezat pe canapea si mi-a spus sa astept aici pana vine el . E ciudat cum lucrurile se pot schimba asa repede .  Inca mie frica de ceea ce se poate intampla intre noi . Nu vreau sa vina o zi in care il voi vedea cu alte fete de brat sau peste cativa ani cand voi fi obligata sa ma  marit  , iar el sa fie deja cu alta . Nici nu stiu de ce ma gandesc la toate astea ... adica nici macar nu stiu daca suntem impreuna sau ceva de genul . Se vede ca s-a schimbat mult , atitudinea lui e schimbata , nu mai trece de la o stare la alta  acum e calm e , el .

Deodata simt cum mana ma ustura asa ca imi inchid bine gandurile intr-o camaruta si cobor spre tampita mea viata .


-La ce te gandesti? ma intreaba Luke in timp ce  imi tampona palma . L-am privit si am putut observa un nou Luke . Era grijului si se vedea ca ii pasa . Vroiam sa aduc in discutie trecerea lui de la o stare la alta, dar am renuntat, deoarece nu vroiam sa risc o alta cearta mai ales acum .

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now