Capitolul 13.

9.9K 500 53
                                    

Multe dintre noi ne dorim sa nu aflam niciodata ca ne-a inselat. .... Oscilez intre sentimente contradictorii: iubire totala si ura dezlantuita, orgoliu si umilire, ... . Sentimentele sunt curgatoare , trecatoare uneori  , dar ce te faci cand ele se zbat in tine? 


_

_

_


Am intrat in camera mea trantind usa . Singurul lucru pe care il doream era sa vorbesc cu Liam . Am privit spre patul meu umita si am vazut ca nu era acolo... In schimb am gasit un bilet  . L-am deschis repede si printre suspine am inceput sa citesc .


''Stiu ca trebuia sa vin sa imi iau la revedere,  dar a trebuit sa plec . Bunica mea nu se simte bine  si are nevoie de mine . Daca ai vro problema te rog suna-ma si eu am nevoie sa vorbesc cu tine . Imi pare rau inca o data  mersi ca ai avut grija de mine . Liam :X :*  smile Delia  ''


Chiar atunci cand aveam cea mai mare nevoie de el , a plecat . Era singurul cu care puteam sa vorbesc , sa ma sfatuiesc . Aveam nevoie de ceva si acel ceva era singurul lucru care candva ma facea ''bine '' . Mi-am incuiat camera si m-am dus spre baie . Imedat dupa ce am inchis si usa bai lacrimile au inceput sa curga ca niciodata . M-am indreptat spre dulapul mic din spatele oglinzi de unde am scos o lama . Am dat drumul la apa rece din cada si m-am asezat acolo . Il iubesc , il iubesc si ma urasc ca fac asta . Cum m-a poate rani asa? . Simteam cum  sufletul meu striga dupa el , dar mintea  il ignora total . Fiecare particica din corpul meu tipa . 


M-am ridicat si am dat drumul muzici astfel incat nimeni sa nu ma auda . M-am intors incapoi in cada afundandu-ma in apa rece incepad sa ma tai incet . Durerea nu se simtea , era inutila  in momentul asta  capul meu zbura departe . Ma gandeam la Luke cum probabil se distreaza chiar acum in camera lui cu bruneta aia . Niciodata nu am simtit cum e sa te doara sufletul cu adevarat , dar se pare ca am aflat . Un geamat puternic urmat de nenumarate lacrimi a iesit cand m-am taiat prea adanc . Eram obisnuita  , la fel si tata . I-am promis candva ca voi renunta la toate astea la fel cum si Luke mi-a promis ca nu ma va rani niciodata, dar se pare ca in viata promisiunile sunt si vor ramane simple promisiuni . Priveam apa din cada si vedeam cum apa prindea usor culoarea rosie . 


As minti daca as spune ca nu as vrea ca Luke sa vina sa ma vada asa , in halul in care am putut sa ajung . As vrea sa vada cat de tare ma doare  si ma distruge ceea ce face el . La un moment dat m-am trezit la realitate  cand tot corpul a inceput sa imi tremure . M-am ridicat sa inchid micul geam de la baie dar privirea mea a ramas pe geam . Luke statea pe  o patura in timp ce se saruta cu tipa aia . Am decis sa inchid geamul imediat ce i-am vazut pe tata si Amanda ca vorbeau cu ei si au intrat in casa .


Am inceput sa tresar imediat cand am simtit ca sangele facea contact cu picorul meu . M-am repezit spre dulap de unde am scos niste bandaje . Le-am infasurat rapid in rujul incheieturilor si am iesit din baie . Trebuia sa plec ... nu puteam sta acum in casa nu acum cand tata si Amanda sunt fericiti,  iar Luke e cu aia . Mi-am luat un tricou negru , o pereche de blugi negri taiati si cizmele mele de aceeas culoare . Mi-am desfacut parul si m-am dat cu putin fond de ten in speranta ca voi parea mai bine . Am mai aplicat si un fard negru de ploape ,   luandu-mi telefonul si fugind la propriu  . Unde? .... nu stiu .



Am coborat scarile rapid  vrand sa imi iau cheile,  dar am fost orpita de tata si de rasetele celor din living.

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now