Capitolul 6.

14K 603 30
                                    

Adevarul doare de multe ori de ce? Pentru ca nu cuvintele in sine dor , ci modul in care o spui . 

Suntem  blocati intr-o generatie in care loialitatea e doar un tatuaj facut pe o incheietura plina de durere , dragostea e doar un vis , un citat  iar minciuna este adevarul care te omoara inca de la inceput .





Era normal la ce tinuta sumara aveam . Purtam doar un maieu alb,  foarte mulat  si o pereche de pantaloni de trening foarte scurti , picioarele  fiindu-mi complet dezgolite de la coapse in jos .Am aruncat si eu o privirea asupra tinutei mele si m-am inrosit  instantaneu .Rusinata am tras repede patura pe mine . Luke nu facea nimic altceva decat sa stea rezemat  intr-o rana de tocul usi si sa ma priveasca .


-Ce cauti , iarasi aici? intreb dupa ce m-am asigurat ca fiecare particica din piele este acoperita .


-Am venit sa te chem la masa , raspunde  simplu nedezlipindu-si  nici o clipa ochi de la mine .


-Tu ? sa ma chemi pe mine la masa? ai gatit cumva? incep eu sa ii vorbesc pe un ton rautacios stiind ca tata mi-a scris in bilet ca a lasat mancare in frigider dar defapt nu era mai nimic acolo .


-Tie foame sau nu? ma intreaba el ramanand in aceas pozitie un zambet aparandu-i la coltul guri  .


-Bine , ma imbrac si cobor imediat ,il informez si ii fac semn ca poate sa pparaseasca incaperea , dar nici macar nu da importanta celor spuse de mine , continuand sa stea nemiscat in aceas pozitie , rezemat de tocul usi , cu mainile bagate in buzunarele din fata a blugilor negri pe care ii purta .


Ce e inneregula cu baiatul asta? Si-a pierdut cumva auzul? Si de ce dracu arata atat de bine in blugi aia negri?


-Poti sa pleci , am accentuat eu fiecare cuvat astfel incat sa inteleaga ca nu aveam nevoie de el si putea pleca  , insa nu ma asculta.Continua sa ma priveasca , observand ca zambetul din coltul guri nu disparea.


Eram sigura ca facea asta doar pentru a ma enerva pe mine .Iar din nefericire pentru mine , ii cam reusea . Urm cand oameni nu dadeau deloc importanta spuselor mie , iar Luke o stia cel mai bine  avantaj pe care il putea folosi mereu impotriva mea , cam cum o facea acum .


-Sti ca tatal tau mi-a spus ca asta e si camera mea de acum pana cand v-a rezolva camera de oaspeti  , imi spune Luke pasiv , in tot acest timpe nepierzand nici o clipa contactul vizual cu mine .


Din nou incearca sa ma intimideze .


-Asa si? poti dormi si in living , sa sti ca , canapeaua este foarte moale spun nostalgica sustinandu-i privirea in tot acest timp . 


-De acum asta v-a fi si camera mea  ! spune el tare si raspicat . 


-Da , sigur , pufnesc deodata . Si eu il vreau pe Ryan Merriman la mine in cada dezbracat , dar asta nu se v-a intampla,  spun sarcastica , incepand sa ranjesc ca o idioata . 


Expresia lui Luke ramasese in continuare una calma , ceea ce ma surprins  , vroia sa para ca este stapan pe sine ... ceea ce nu era .

Indragostita de fratele meu vitreg.Onde histórias criam vida. Descubra agora