Capitolul 16.

10.9K 472 16
                                    


Daca as incerca sa definesc , o fac prin niste cuvinte foarte sarace in a exprima esenta ei: fericirea este starea pe care o traieste omul atunci cand a simtit ca iubirea ii este impartasita si de cealalta jumatate a lui.

Iubirea inseamna libertate, pe cand dragostea  inseamna dependenta.

_

_

_

-Hei ! pune-ma jos , chiar vreau sa i-o trag tipului aluia , spune ea razad isteric . Se pare ca bautura a afectat-o cam mult si nu gandeste limpede .


-Esti beata , Delia si in plus el ti-ar trageo tie , nu tu lui , zic eu in timp ce trebuie sa suport pumni ei in spatele meu .


-Vrei sa imi tragi o palma la fund? O aud pe Delia vorbind . Da , bautura chiar a afectat-o .Delia pe care o stiu eu nu ar zice asta niciodata  . Desi ma incita intrebarea ei nu o pot face , trebuie sa o duc acasa .


Printre chicotele ei enervante , si glumele  idioate am urcat-o in masina ducand-o direct acasa . Era asa ... asa diferita . Probabil maine dimineata nu isi v-a aminti nimic , sper doar sa nu ma urasca mai mult . Am urcat-o in camera ei lasand-o in pat  iesind usor din camera .


Ma simt vinovat , al naibi de vinovat ca nu am stat cu ea si am lasat-o sa plece . M-am dus la bucatarie de unde am scos o sticla de vin si un pahar. M-am asezat pe canapea si am inceput sa beau inecandu-mi amarul in bautura . Somnul parca isi dadea tarcoale dar o voce senzuala m-a facut sa ma intorc .


Imediat socul ma lovit placut sa zicem  asa . Delia era imbracata doar intr-o lenjerie neagra din dantela .  Corpul si fata ei angelica ma faceau sa o doresc , dar stiam ca ea nu vrea asta , nu dupa cate i-am facut . Nu puteam sa nu observ formele ei care ii accentuau corpul frumos . Deodata privirea mi-a sarit pe fata ei , vazand cum isi musca buza intr-un mod senzual . Mi-am dat o palma in minte si am coborat cu picioarele pe pamant .



-Delia , ce faci aici? Sti cat e ceasul e ... zic eu uitandu-ma la ceas dar vad ca vederea mea s-a incetosat putin din cauza bauturi , dupa cateva minute am reusit sa spun ca e miezul nopti . Ce vrei? o intreb eu apropiindu-ma de ea.



-Asta , zise ea sarind in bratele mele . Si-a apropiat buzele de ale mele sarutandu-ma usor prima data . Imediat ce i-am raspuns la sarut  , limbile noastre au inceput sa se dueleze unele cu altele . Eram pierdut , parca imi sucise mintile cu actiunile ei . Si-a incolacit picioarele in jurul meu bagandu-si mana stanga in parul meu blond . Am inceput sa urc scarile cu ea incolacita in jurul meu  , ea scotand tricoul de pe mine .


Delia povesteste :


Luke urca scarile cu mine neintrerupand sarutul nici macar putin . Stiam ce vroiam pentru ca asta simteam . Am decis sa las orgoliul deoparte . Nici nu am observat ca eram deja in camera mea pe patul meu . Poate bautura mi-a ridicat putin adrenalina .


A  inceput sa coboare cu saruturi umede pe gatul meu , muscand  si sugand pe alocuri . Ma facut sa gem de placere semn ca , corpului meu ii placea atractia fizica cu el . Deodata mi-am dat seama ca parinti nostri puteau veni oricand asa ca...

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now