Capitolul 27.

6.6K 382 43
                                    

 Ce se poate opune dragostei, adevărului, luminii si blândetii, decât ura, minciuna , intunericul  si orgoliul. Deseori in spatele blandetei se ascunde orgoliul . Orgoliul este o greseala a planului mental , a trecutului. Atunci cand orgoliul si iubirea se intalnesc , o singura cale ne elibereaza . Adevarul .

_

_

_

-Tati , tati , tati ! se auzi o voce mica de copil . M-am ridicat imediat in picioare sprijinindu-ma de canapea . Mainile imi tremurau si simteam privirile celorlalti atintite pe mine . Imedia dupa asta adevarul m-a izbit in fata .


Daiana intrase cu asa zisul ''fratior'' al ei privindu-ma victorioasa. L-am privit pe micut cum il imbatisa pe Luke , acesta privindu-ma cu indurerare . Mi-am lasat lacrimile sa curga pe obraz facandu-i semn lui Daniel . Acesta s-a ridicat rapid , dar Amanda m-a oprit .


-Delia nu ai auzit toata poveste.. spune ea dar imi fac curajul sa o intrerup .


-Nu e nevoie , o stiu deja . I-am aruncat inca o privire lui Luke abtinandu-ma sa nu zic ceva . Mi-am luat poseta si ca o adevarata doamna am iesit din casa simtind in urma mea zambetul meschin al Daianei .


Mergem repede , pasi mei erau grabiti . Tocurile erau singurele care se auzeau pe strada din cartier , totul era tacut si fara vlaga la fel ca sufletul meu. Am simtit o mana in jurul incheieturi mele care m-a facut sa ma rasucesc . Imi doream ca acel cineva sa fie Luke sa imi zica ca totul e doar o iluzie , dar am sfarsit prin a il luat in brate pe Daniel. Strangeam costumul lui in palme privind in spate . De ce nu iese afara? De ce nu ma cauta , de ce? 


*


De doua zile viata mea a devenit un iad . Locuiesc la Daniel de atunci. In tot acest timp nimeni nu m-a cautat nu m-a intrebat cum ma simt , nici macar nu cred ca se gandesc la mine . Aceste doua zile m-au facut sa ma gandesc la multe chesti si sa realizez  mai multe de cat mi-as fi imaginat de asta am nevoie de niste explicati de la Liam si Serena , macar de la ei . 


-Delia , am spus ca plec de 3 ori si nu m-ai auzit , esti inregula? Se aude vocea lui Daniel care  ma trezeste la realitate .


-Da... im...  cand te intorci? il intreb schimband subiectul. Chiar vroiam sa plece asa puteam sa vorbesc mai in largul meu cu Serena si Liam .


-Nu dureaza chiar asa de mult doua ore maxim , ce vrei sa iti aduc? ma intreaba el zambind . De cand stau la el ma rasfata mereu , imi cumpara  orice vreau eu ,  desi nu imi place cand o face .


-Orice vrei si tu , spun zambindu-i inapoi. Imi da un pupic pe frunte privindu-ma in ochii . Se ridica luandu-si sacoul in mana iesind mai apoi pe usa .


M-am  ridicat din pat aranjandu-mi putin parul si hainele . Oau ...arat groaznic . M-am indreptat spre masuta de machiaje   aplicand  putin fond de ten si tus . M-am privit inca o data aranjandu-mi tricoul alb putin cam  mototolit,  cei drept luand telefonul de pe birou .


Catre Liam si Serena ->


Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now