Amintiri din viitor (1)

5.8K 281 23
                                    


*

-Delia... te-ai intrebat vrodata care a fost numele de familie al mamei tale? se aude dintr-o data vocea tatalui meu .

-Blake? spun , dar mai mult a sunat ca o intrebare .

-Ma refer la numele ei inainte sa se recasatoreasca , rectifica acesta imediat. Am inceput sa ma fastacesc deschizand fiecare camera din capusorul meu in cautarea acelui nume ... la naiba , stiu ce ii place , ce face , cum se simtea , absolut tot despre ea insa nu stiu cum o chema? Oh doamne sunt o fica groaznica.

-Nu stiu... raspund simplu privind in jos.

-Probabil ca dupa asta nu vei mai vrea sa vorbesti cu mine , insa ai raspuns corect , spune simplu , privind absent scarile . Asta e motivul pentru care eu nu am permis ca tu si Luke sa fiti impreuna , isi muta privirea spre mine luandu-mi mainile mele fragile in ale lui.

*


-Sti Delia , chiar credeam ca ai gusturi bune la hoteluri insa m-am inselat , spune incrucisandu-si mainile . Apropo am auzit ca fondul de ten nu acopera semnele continua .

-Asta a fost ca o amenintare? o intreb vazand ca se indreapta spre restul . S-a intors pe calcaie sau ar trebui sa zic pe tocurile imense pe care le purta razand .

- I-ao cum vrei tu , doar pazeste-ti spatele.


*

-Domnule Hemmings rezultatele ADN au ajuns , spune doctorul scotand un plicul mare si galben din teancul din mana lui inmanandu-mil. Mainile mele mari au desfacut plicul rasucind foaia pe o parte si pe alta . Asta nu se poate intampla , am trait in minciuna in ultimi sapte ani.


*

Stiam ca e acolo , stiam ca ma urmareste , stiam ca cineva e acolo de foarte mult timp , insa am preferat sa sa ignor acest sentiment . M-am bagat prin marea multime ascunzandu-ma dupa cafeneaua lui Earl , macar acum e buna pentru ceva.

Priveam atent in jur , iar o masina neagra cu geamuri fumuri , mi-a atras atentia. Geamul a cobort astfel aratand persoana care conduce . Era un tip , blond cu o pereche de ochelari negri . A privit de cateva ori in jur , dupa care a accelerat.


*

-Jurati ca ve-ti fi impreuna mereu si pe vecie?


-Juram ca vom fi impreuna mereu si pe vecie .


*

Mi-am asezat ochelari mai bine , iesind din casa care odata imi aducea o multime de amintiri. M-am asezat pe treptele casei privind in jurul meu . Vin aici si-mi imaginez ca , aici e locul in care tot ce am pierdut din copilarie pana acum , s-a curatat. Imi spun ca , daca ar fi adevarat si as astepta destula vreme o figura firava ar rasari pe strada mea , si s-ar mari treptat pana cand as vedea ca e Luke .


*



Cred ca titlul spune tot .

Cam asta a fost , nu ma intrebati cine zice ce , sau ce a aflat sau cine era caci nu voi raspunde , daca as raspunde ar fi ca si cum v-as spune ce se v-a intampla si nu vreau asta . Maine imediat ce termin tot balamucul ala cu scoala voi posta cred ca pe la 1-2 nu stiu dar sigur voi posta.


Sper sa ma tin de program chiar daca incepe scoala . Sunt o tipa care isi gaseste timp pentru tot chiar si 10 minute daca voi avea libere voi scrie cel putin 1000 de cuvinte daca ma grabesc asta ar insemna sa postez la doua zile da... stiu .

Ely's out astept comentari in legatura cu ce ati citit <3


Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now