Capitolul 16.

6.8K 329 115
                                    

Delia: „E mai bine să nu ai idei deloc, decât să ai idei proaste. Mai bine să nu crezi în nimic, decât să crezi în ceva greşit." T.J

Luke: „Naivitatea e slăbiciunea omului matur, dar puterea copilului." C.L

_


_


_

Am simtit o durere de cap insuportabila si mici intepaturi in zona abdominala care m-au facut sa ma trezesc. M-am ridicat in sezut privind prin camera. Imi era foame , al naibi de foamne , probabil ca stomacul meu chiar are nevoie de mancare in perioada asta , avand in vedere ca nu am mai mancat demult. Imi frec ochii privind mai bine prin camera. Ma ridic usor insa vocea lui Luke ma opreste.


-Buna dimineata raza de soare , spune ridicandu-se din pat .

Si-a frecat ochii cascand de cateva ori .Ma aplec sa imi iau hainele de pe jos , dar o stare de ameteala ma cuprinde. Inainte sa cad jos , ma sprijin de noptiera , frecandu-mi tamplele. La naiba cu asta , trebuie sa dorm si sa mananc mai mult .


-Esti bine? ma intreaba Luke , punanadu-si mainile in jurul corpului meu. Murmur un ''da'' imbracandu-ma incet. Ma indrept spre baie.

Imi peri dinti in timp ce ma privesc in oglinda. Astazi suntem in 20 martie . Imi termin restul tabieturilor , intrand in camera mea pentru a-mi schimba lenjeria. Ciudat e faptul ca menstruatia mea intarzie , proabil e din cauza unei raceli. Imi aranjez parul scurt , coborand in bucatarie.


Un miros imbietor imi inunda narile atunci cand il vad pe Luke pregatind clatite. Zambesc ca un copil de trei anisori , asezandu-ma la masa . In cateva clipe , Luke pune pe masa doua farfuri cu cate doua clatite cu fineti.

-Crezi ca ai putea sa imi dai frisca din frigider . Spun incepand sa mananc , oh si capsuni , poate si zmeura .


-Ia-o mai incet , spune Luke razand. Defapt ce tot zic eu aici , nici macar nu stiu cu ce traiesti totusi te menti bine , spune punand pe masa cele cerute de mine.


Pun aproape tot tubul de frisca pe ele , punand pe deasupra fructele. Incep sa mananc ignorand nodul din gat ce s-a format , frisca asta e prea buna , poate niste inghetata ar merge si mai bine.


-Luke poti sa... spun dar simt un lichid amar in gura. Ma opresc din vorbit punandu-mi mana la gura alergand catre baia de la parter.


La naiba stiam eu ca frisca provoaca greata. Mana dreapta a lui Luke imi mangaia spatele in timp ce , cealalta imi tine parul. Asta e gretos , dupa un minut in care vars tot ce am mancat in ultimul timp , adica aproape nimic , ma ridic clatindu-mi gura cu putina apa.


-Mergem la doctor , spune el simplu. Si nu ai voie sa comentezi , sti , tatal tau vorbeste multe despre tine . Si mi-a spus ca ai avut probleme de sanatate in ultimi doi ani .


-Ce? Dar sti ca nu imi place spitalul , haide Luke , am doar o cadere de calciu , putem sa mergem la farmacie si sa... spun dar ma intrerupe.


-Imbraca-te ne vedem in 10 minute , spune iesind din baie. Perfect, acum trebuie sa merg si in locul ala urat mirositor , alb , plin de oameni morti , pardon aproape morti.

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now