Capitolul 15.

10.4K 467 39
                                    

Din toate lacrimile care au curs candva, au crescut trandafiri, din care in fiecare zi am cules cate unul. Si in fiecare zi mi-am adus aminte de "spinii" pe care acestia ii aveau. Acum am invatat sa culeg trandafiri fara spini .

_

_

Am intrat imediat in baie dupa ce Luke m-a sarutat eram ... fericita dar si trista . I-am simtit buzele lui rozali dupa mult timp . Imi erau al naibi de dor de ele . Am asteptat cateva minute pana cand am auzit usa camerei mele inchizandu-se  . Am iesit tiptil din baie indreptandu-ma spre dulap . Mi-am lasat hainele sa curga de pe mine ramanand doar in lenjerie intima . Nu m-am mai obosit sa ma imbrac cu ceva si m-am trantit in patul meu pufos adormind instantaneu .


*


-Fuck , fuck , fuck sunt o prosta zic eu  aruncand cu perna in telefon incercand sa opresc alarma . M-am ridicat repede din pat oprind-o pentru a nu face prea mult zgomot . Imediat ce m-am ridicat o durere insuportabila de cap venita la pachet cu ameteala m-a cuprins  facandu-ma sa imi pun mana la cap . Tata avea dreptate bautura nu e buna , dar asta nu inseamna ca nu merg si azi la club . Mi-am aprins telefonul vazand ca este 9 si azi e marti . Nu m-am obosit sa ma schimb , pentru ca nu imi pasa .


Am cascat de cateva ori intinzandu-mi mainile in sus relaxandu-mi muschi . Am coborat jos pana la bucatarie unde surpriza nu era nimeni . Am dat din umeri nepasatoare si m-am indreptat spre dulap scotand cerealele . Le-am pus intr-un bol , acum bagand laptele in cuptorul cu microunde . Imediat mi-am auzit telefonul sunand asa ca am raspuns rapid .


-Buna Delia , te rog nu inchide stiu ca probabil esti suparata pe mine .


-Serena , nu sunt suparata pe tine poate doar un pic dar... spun dar sunt intrerupta de ea .


-Crezi ca am putea sa ne vedem intr-o ora? Am nevoie sa vorbesc cu cineva .


-Sigur , la ce ora? .


-Ce spun de 11 ? La cafeneaua lui Marc .


-Sa facut ,  pa Serena .


-Pa Delia imi spune aceasta si cu asta inchid telefonul . M-a intorc cu spatele si scot laptele peste el punand cerealele . Amestec de cateva ori pana cand acesta se transforma intr-o culoare maronie semn ca laptele s-a amestecat cu cerealele acestea inmuindu-se  . Dau sa ma intorc , dar o voce  ma sperie atat de tare incat bolul cade pe jos imprastiindu-se .



-Unde te duci? ma intreaba aceea voce . Imi ridic capul si il vad pe Luke la bustul gol  cu parul ciufulit . Arata atat de sexy  . Ce? Ba nu , nu arata constiinta idioata acum e 1-10 pentru mine am invatat sa vorbesc in gand spun eu victoriasa . Daca imi aduc aminte bine ultimele dati cand am vorbit cu voce tare cu constiinta nu a iesit prea bine .


-Nu ca ar fi treaba ta , dar ma intalnesc cu Serena , spun eu pe un ton nervos . Il vad cum da din cap si se apropie de mine .


-No face , zic eu dandu-l la oparte fugind in camera mea . Nici nu mai conta ca eram doar intr-un sutien negru si o pereche de chiloti din dantela .

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now