Capitolul 7.

7.2K 337 59
                                    

Pasiunea este fascinatie si interes puternic fata de o persoana de sex opus. Te gandesti la ea toata ziua si o visezi toata noaptea. Iti faci programul dupa cum poti sa o intalnesti sau sa vorbesti cu ea. Iti poate umple gandurile atat de mult, incat nu te mai poti concentra la nimic altceva.

Iubirea adevarata este cea care ramane la fel in orice situatie, devenind si mai puternica dupa orice obstacol trecut. Este bucurie. Este cea care mai ales dupa un obstacol, se fortifica.

Luke : Daca regret ceva in viata asta ... pai nu stiu . Probabil simplul fapt ca nu am stiut cum sa o tin langa mine. Gandea el.

Delia: Daca regret ceva in viata mea? Huh... poate regret doar dorinta aia idioata pe care mi-am pus-o de Craciun . Se gandea ea.

_

_

_

-Luke Hemmings, date imediat de pe scaunul soferului sau iti presimt o moarte crunta spun starnindu-mi degetele. Imediat blondul si-a ridicat mainile in aer defensiv mutandu-se rapid pe scaunul pasagerului , am zambit multumita intrand in masina si punandu-mi centura . Cel putin nu voi sta cu tine mai mult de 10 minute in masina asta , spun bagand cheia in contact .


-Corectie , nu vei sta mai mult de o ora cu mine in masina, caci Liam m-a anuntat ca a schimbat locatia , ne asteapta in partea opusa a orasului acasa la bunica lui , spune Luke devenind dintr-o data, serios? Oh , iti bati joc de mine? Spune-mi te rog ca nu o sa fiu nevoita sa stau cu el o ora intreaga aici . Deja ma simt incomod si nu sunt nici macar de 5 minute in preajma lui .


Am pornit la drum strangand volanul cu putere , rezista Delia , rezista. Ii simteam privirea lui Luke pe corpul meu , iar asta era insuportabil si cand ma gandesc ca mai am o groaza pana ajungem la doamna Christina. O ador pe femeia aia , dar si pe mama lui Liam , Anne , insa de cate ori ne vedea pe mine si pe Liam ne spunea mereu ca o sa imbatranim impreuna. Cred ca Liam e norocos ca o are avand in vedere ca cealalta bunica a lui a murit. Insa ma bucura un singur lucru , Daiana nu v-a fi acolo , nu are ce cauta acolo , nu?


-Poti sa incetezi? il intreb deja nervoasa . Nu face altceva decat sa ma enerveze dand muzica mai tare . Si eu care credeam ca s-a maturizat , am fost o nebuna sa cred asta .


-Nu e vina mea ca trebuie sa ma comport ca regele Angliei peste tot ca sa arat ca sunt un barbat cu capul pe umeri si in plus m-am saturat sa fac asta , imi placeau vremurile vechi , spune privind pe geam . Stiu ca nu iti place sa stai cu mine si de asta am o idee . Ia drepta la a doua intersectie , iar apoi vei vedea un drum lung care ne v-a duce in cel putin 20 de minute in Bath , iar de acolo o iei pe drumul principal si voila , am ajuns , spune chicotind .


Nu i-am mai spus nimic , in schimb chiar asa voi face . Am luat dreapta la a doua intersectie gonind pe drumul drept . Peisajul era exceptional , pe de o parte si de alta se aflau numai lanuri cu porumb sau floarea soarelui . Ca veni vorba de soare , acesta sa ascuns rapid dupa un nor mare si negru , asta mai trebuie sa inceapa ploaia ca totul e perfect .


-Luke , spun dupa cateva minute . Luke , idiotule , trezeste-te , spun vazand ca nu raspunde. Acesta mormaie ceva indiscifrabil dupa care isi mareste ochii cu greu la mine . Suntem pe drum de 30 de minute si nu pare ca am ajuns intr-un oras sau ceva , nici macar intr-un sat , spun nervoasa . Esti sigur ca trebuia sa fac a doua la drepata? il intreb strangand volanul .

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now