Capitolul 9.

13.6K 525 19
                                    

Fiecare persoana este unica. Monogamia functioneaza pentru anumite persoane in timp ce pentru altele o relatie deschisa la oportunitati este idealul. Cheia este sa iti dai seama ce tip de conexiune este mai buna pentru tine si apoi sa fii sincer cu tine insuti. Fiecare noua conexiune te va invata lectii importante despre tine, chiar si cele ce se termina cu o inima franta.  

_

_

_

Razele soarelui se ingesuiau prin draperia mea parca vrand si ele sa intre . O durere ciudata parca imi invaluia intreg corpul . Am simtit o caldura venita din partea dreapta a mea si mi-am intos capul . O nu ! era Luke . Speriata am ridicat putin patura   sa ma lamuresc ca sunt inregula . Eram dezbracata , nu imi amintesc prea bine ce s-a intamplat seara trecuta dar ... a fost o greseala . Nu trebuia sa se intample asta mai ales ca vom fi frati si... vorbim de Luke , adica oricand se poate arunca in bratele altei fete . A fost o greseala care nu se va mai intampla . Cat de imatura am putut fi sa ma las asa usor pacalita de ochii lui , de buzele lui , de el . 

Am aruncat o privire spre noptiera si am vazut ca era 8 . Tata sau Amanda puteau  sa intre in camera din clipa in clipa  si nu vreau surprize neplacute . M-am ridicat si am infasurat cearceaful in jurul meu  indreptandu-ma spre dulap pentru am lua niste haine  . Nici bine nu fac doi pasi caci aud o voce ragustia in urma mea .


- Unde crezi ca pleci? se aude vocea ragusita si groasa a lui Luke . M-a intorc pe calcaie si il privesc . Era asa de dragut , ochii lui sclipeau ,  parul lui era ciufulit in toate directiile iar barba de o zi era ... inrezistibila . Mi-am dres vocea revenind la coportamentul meu normal .


-Sa ma imbrac Luke . Uite... in legatura cu noaptea trecu... spun eu dar sunt intrerupta de el care sare ca ars din pat venind langa mine .


-Stiu ca vrei si a doua oara , zise el mangaindu-mi obrazul apoi continua , toate o vor .


-Ce? , nu Luke . Vroiam sa iti spun ca a fost o greseala si atat , zic eu indepartandu-i mana  de la fata mea . Ti-ai batut joc de mine , ai vrut doar sa pic in plasa ta si atat , zic eu pe un ton nervos simtind cum o lacrima imi curge involuntar pe obraz .


Urasc ca am devenit asa . Plang . Plang pentru ca asa ma pot exterioriza mai bine . Ma urasc pentru ce am  devenit , ma vreau inapoi , pe cea din trecut . Inainte eram rece , rece si nepasatoare . Durerea nu se afla in mine,  iar lacrimile imi erau necunoscute . In timp ce am inceput sa cresc mi-am dat seama ca viata nu e asa usoara . Intotdeauna v-a fi asa . Viata nu va acepta un refuz si dupa cum stim  ceea ce ne place sau credem ca e bine este defapt un cliseu  . Acum , plang  dar interiorul meu e sfaramat din cauza lui , a lumi , a tuturor .


-Cum poti sa zici asta? ma intreaba el cu ochii la fel de indurerati ca ei mei , pot vedea cum isi retrage lacrimile din ochii clipind insistent luandu-si o atitudine dura . Ti-am spus ca te iubesc continua el .


-Ma iubesti? Uita Luke . Relatia noastra e imposibila nu putem fi impreuna niciodata . Nu le pot strica fericirea parintilor nostri pentru tine si pentru ceva ce este imposibil de realizat . Mereu vor exista fete in jurul tau care te vor face sa uiti de mine . Ai obtinut ceea ce ai vrut , m-ai avut pentru o noapte , iar acum te rog sa ma lasi in pace , zic eu dandui mana la oparte mergand spre baie sa ma schimb .



-De ce spui asta? , nu te-am fortat cu mimic asta inseamna ca si tu simti la fel , zise el oprindu-ma din mers . Imi intorc capul si ii raspund peste umar  si ii raspund ...

Indragostita de fratele meu vitreg.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin