Capitolul 20.

8.8K 364 56
                                    

Sunt clipele din care este compusa viata noastra, Sunt momentele frumoase cat si momentele mai putin frumoase... Sunt rasarituri si apusuri ale fiecarei zile pe care am trait-o. Sunt momente de maxima intensitate a anumitor sentimente. Sunt momente de extaz si agonie. Traim din amintiri, ne hranim cu amintiri si murim cu ele.

_

_

_

Imediat dupa ce ele au ajuns am inceput sa le desfac bineinteles ca le-am desfacut pe cele ale apropiatilor . Serena mi-a luat o rochie coco chanel inedita cu pantofi si geanta asortata , Liam mi-a luat un buchet de trandafiri gigantic si un lantisor in forma de inima din doua parti pe care scrie ''best friends forever '' . Pariniti mei mi-au daruit ceea ce asteptam de mult . Acum o consider pe Amanda ca pe o mama , pana la urma se v-a fi mama mea intr-o luna . Voi avea doua mame si asta ma bucura extrem de mult , chiar daca mama mea a decedat. Acum 3 ani mi-am dorit sa locuiesc singura sa am casa mea sa ma ocup de tot . Cand am deschis cadoul am vazut o chieie cu un breloc pe care scrie ''casa noua'' . Nu pot sa cred e perfect , viata mea e perfecta .


-Va multumesc , e perfect nu aveti idee ce fericita sunt , spun eu imbratisandu-i calduros . Insfarsit voi avea parte de intimitate , doamne cat imi doresc asta .


-Acum e randul meu , se auzi vocea lui Luke . Chiar vreau sa stiu ce mi-a luat . Mi-a dat un cadou mic ca si parinti mei . Imediat ce l-am desfacut am ramas ei bine ... O masina noua? Nu cred . Luke mi-a facut cu mana sa ma uit in spate si am putut sa observ porsche 911 rosu . Poate fi si mai bine de atat?


-Doamne e perfect , zic eu punandu-mi mana la gura de uimire . L-am imbratisat strans soptindu-i la ureche incet un ''te iubesc ''.


-Macar atat sa pot face dupa ce ti-am stricat-o pe cea veche , spune el pupandu-mi mana ca un ''frate'' .


-Sa trecem mai departe , zic eu iar toti aplauda .

Puteam sa jur ca aceste cadouri nu se mai termina , haine peste haine , parfumuri, machiaje , bomboane , ciocolata , flori intr-un cuvant paradisul fetelor . Mai aveam inca unul si dupa sa inceapa petrecerea . Nu m-am uitat cine l-a trimis , l-am desfacut incet . Cand l-am desfacut incet am vazut ceea ce nu credem ca voi mai vedea vro data .


-Mark idiotule iesi de unde te afli , jur ca daca te vad te omor cu mainile mele idiotule . Nici nu am constientizat ca toti se holbau la mine , iar Liam deja ma tinea in brate .


-Jur ca daca te vad pe aici iti rup gatul , javra ce esti te voi... spun dar sunt intrerupta de tata care incearca sa ma linisteasca . Mark Hendriskson baiatul care mi-a distrus viata .



***In urma cu 3 ani ***


-Mark , vreau acasa probabil Liam ma asteapta deja , zic eu plangandu-ma de zor ca un copil mic . Ma simteam ca naiba bausem foarte mult la petrecerea unui prieten de al lui , iar eu eram cu cel mai tampit baiat care e si verisorul meu in masina .


-Si zici ca Davide nu e acasa? Ma intreaba el concentrat pe drum .


-Da Mark ti-am mai zis ca tata e plecat . Ma simteam putin cam ametita , in ciuda acestui fapta am vazut cum acesta a virat la stanga mergand spre drumul care duce la padure .

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now