Capitolul 26.

6.6K 333 48
                                    

"Nu exista durere mai nimicitoare pentru sufletul unei femei decat aceea de a se fi daruit intreaga, trup si suflet unui barbat nedemn de iubirea ei''

Luke : Nu toate femeile sunt asa , cred ca este total corect . Femeia se poate preface , lingusi pana cand ajunge acolo unde vrea , iar atunci iti dai seama ca totul a fost doar de fatada , gandea el .

"O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti nu reprezinta nimic"

Delia: Gresit , daca o iubesti o vei pazi indiferent de circumstante . Daca crezi ca merita cu adevarat , gandea ea.

_

_

_

Nu am putut dormi deloc toata noaptea sau ce a mai ramas din ea , caci ma simteam ca naiba . Daniel a incercat sa ma linisteasca dar nu am putut dormi deloc .  Insa se pare ca somnul m-a furat dimineata chiar cand  trebuia sa ma trezesc pentru a  merge la porcaria aia de probat rochii cu Amanda , sincer? acum nu prea  ma mai incanta nunta parintilor mei .


M-am ridicat greoi de pe asternuturile moi holbandu-ma la Daniel . Doamne de ce trebuie sa arate asa? Se pare ca in timp ce incerca sa ma adoarma pe mine a  adormit  si el  , dar fara tricou . Am vrut sa ma ridic dar i-am simtit mana in jurul incheieturi mele . Imediat un zambet mare i-a aparut pe fata .


-Bauu spune el sarind dintr-o data in sus . Asta imi aduce aminte de diminetile in care ma trezeam alaturi de Luke iar acesta incerca sa ma ''sperie '' . Am  zambit usor ridicandu-ma de pe pat .


-Bau si tie , sti... eu ar trebuie sa merg acasa pana la urma o sa dau ochii cu el oricum si trebuie sa ma schimb , iar apoi sa ma intalnesc cu Amanda si... spun dar sunt intrerupta de el .


-Nu e normal sa iti ascund lucruri dar  am eu haine de fata , adica sunt ale surori mele . Obisnuia sa  vina pe aici in vacante dar acum are grija de copilul ei , spune zambind .


S-a ridicat si el la randul lui iesind din camera . Am asteptat cateva minute pana a aparut din nou in camera cu niste haine . Mi-a dat o rochita albastra cu niste floricele colorate si o pereche de tocuri negre . I-am zambit dandu-i un pupic pe obraz intrand in baie .


Viata alaturi de el ar fi una mult mai simpla. Mult mai fericita dar nu cred ca imi doresc asta , cel putin nu acum . Am intrat in dus lasand rochia pe care o aveam sa cada de pe mine lasand apa sa imi gadile corpul . Nu am de gand ca astazi sa stau in banca mea trebuie sa vorbesc cu Amanda despre Luke si nu am nici o idee cum sa incep o conversatie despre acest subiect adica ce as putea sa ii zic? Sti eu am aflat ca Luke are o logodnica si multe alte chesti de care habar nu am . Sau , l-am prins pe Luke cand ma insela cu menajera care de fapt si de drept ii mai e si logodnica pe deasupra.


Doamne ce idioata sunt . Am iesit din dus stergandu-mi corpul cu prosopul fin pe care Daniel  mi la dat . Mi-am spalat fata usor vazand ca machiajul e intins peste tot , arat ca un clovn dar se pare ca lui nu ii pasa . Am iesit din baie cautandu-mi geanta dupa care am aplicat putin creion pentru sprancene si putin tus sub privirea perversa a lui Daniel .


-Crezi ca cer prea mult daca poti sa ma duci pana la magazinul din centru cel cu rochii de mireasa? il intreb eu aranjand rochia mai bine pe mine . Se pare ca eu si sora lui aveam aceleasi marimi .

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now