Capitolul 18.

9.6K 407 44
                                    

Sunt o persoană care nu analizează excesiv. Dintotdeauna am preferat în primul rând să am încredere în persoana din fața mea în loc să pun la îndoială spusele sau faptele ei. Cred că fiecare merită această fărâmă de încredere. Nu regret însă acest lucru. Este felul meu de a privi lumea, iar până la final o să înțelegi de ce spun asta.

Asta nu înseamnă că sunt naivă. Am fost mințită și dezamăgită, mi-a fost înșelată încrederea și am mințit la rândul meu, uneori voluntar, alteori involuntar. Recunosc minciunile altora, iar uneori mă las mințită. Singurul lucru pe care nu il inteleg este acesta . De ce mintim oameni pe care ii iubim?

_

_

_

Razele soarelui care se infiripau prin draperiile cabanei m-au facut sa ma trezesc . Ochii mei au vazut ceea ce sperau de mult sa vada . Pe el . Capul lui era pe pieptul meu gadilindu-ma uneori cu respiratia lui calda . Ma tinea strans de parca nu vroia sa plec de langa el si nu voi face asta vrodata pentru ca il iubesc . Parul lui blond ciufulit era in toate directiile acest lucru fiind amuzant . Arata ca un copil, dar barba lui de o zi era irezistibila ceea ce m-a facut sa imi musc buza . Am vazut pe fata blondului un zambet imens atunci mi-am dat seama ca era treaz .


-Buna dimineata raza de soare , se aude vocea ragusita si sexy in acelasi timp a lui Luke .


-Buna dimineata si tie raza de soare , de cand esti treaz? il intreb eu . Si-a deschis ochii larg la mine lasand la iveala oceanele albastre ale lui . Ma strans tare lasand un sarut dulce pe unul din sani .


-De mult doar ca am vrut sa te privesc mai mult , spune el cuibarindu-se mai bine .


-Ce vrei sa facem azi? il intreb jucandu-ma cu o suvita din parul lui blond . Ador cand fac asta , iar el se alinta ca un copil mic . E asa perfect .


-Nu stiu ma gandeam sa mergem sa ne plimbam sau orice atata timp cat te include pe tine si un asternut moale . Un mic chicot mi-a scapat atunci cand a spus asta pana la urma e Luke mereu se v-a gandi la sex .


M-am ridicat usor din pat adunandu-mi hainele de pe jos . Asta parea o scena prosta dintr-un film in care baiatul se holba la fundul fetei, iar aceasta era nervoasa . Ei bine pe mine nu ma prea deranja . I-am facut cu ochiul si am intrat la dus . Aveam nevoie de asta mai mult decat orice . Mi-am lasat lenjeria intima sa cada de pe mine lasand apa calda sa imi resfete corpul . Cine ar fi crezut ca acum o luna si ceva o sa ajung sa ma indragostesc de cineva? Cum destinul uneste doua suflete formand unul singur . Ma bucur ca l-am intalnit pe Luke ... ma facut sa imi uit trecutul care inca ma bantuie . Nu ma mai gandesc la el , nu mai stiu nimic de el si nici nu mi-a mai pasat din ziua aceea . Revin la realitate iesind din dus . Imi sterg corpul cu un prosop dupa care iau hainele pe care le-am avut ieri cand am venit aici . Imi spal fata , iar apoi imi bag mana prin par de cateva ori . Uitasem cat de dragut arat fara machiaj sau rochi. Dar nu strica nimanui o schimbare .


Am mai aruncat o privire la mine in oglinda dupa care am iesit . Ma bufnit rasul cand l-am vazut pe Luke stand cu picioarele proptite de perete incercand sa isi tina telefonul deasupra capului . M-am pus si eu in pat privindul . Mainile mele au alunecat pe barba lui facandu-l sa tresara .



-De cat timp stai aici? ma intreaba el ridicandu-se brusc . Ma uimit putin tonul pe care l-a folosit atunci cand a vorbit cu mine .

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now