Capitolul 22.

8.9K 360 39
                                    

 De câte ori îți piere zâmbetul, de atâtea ori trebuie să înveți să zâmbești din nou.

De câte ori pierzi pe cineva, de atâtea ori trebuie umpli golul care rămâne.

De câte ori cineva îți trădează încrederea, de atâtea ori trebuie să înveți să crezi din nou.

_

_

_

Sunt extenuata . Chiar nu am chef de nici un cating pentru menajere  , dar acum ca  i-am batut la cap cu toate astea timp de doua ore , fiecare a intrat pe cate un site de socializare unde a postat un mesaj pentru aceasta slujba .  Vreau o fata decenta nu vro' parasuta care sa ii faca ochii dulci lui Luke sau mai stiu eu  ce ciudate vor veni .


Am comandat doua pizza mari , deoarece lenea era prea mare sa iesim in oras sa mancam sau sa gatim chiar noi . Dupa ce am mancat si am strans in urma noastra,  bineinteles am spus ca daca tot o facem sa o facem asa cum trebuie . Am adus o masa mai inalta cu patru scaune  la fiecare punand cate un carnetel  ,  un pix si un pahar cu apa , caci o sa avem nevoie . Am adus cateva unstensile pe care sa sa le foloseasca ca sa vedem de ce sunt in stare . Stiu ca suna ciudat dar nu vreau sa angajez pe cineva care nu stie sa dea cu aspiratorul sau macar ce solutie sa foloseasca pentru parchet .



Mai aveam inca 30 de minute pana la ora stabilita asa ca am decis sa o petrec alaturi de Luke cum o facea si Serena , dar alaturi de Liam . Nu sunt geloasa doar ca  de cand a aparut Serena ,  Liam sta doar cu ea . Il inteleg si e normal sa faca asta , adica pana la urma e iubita lui . Oh ce as vrea sa dau timpul inapoi . Intru in camera lui in care se pare ca el era de negasit . Hm... daca tot nu e macar un dus sa fac . Am deschis usa bai si surpriza Luke era acolo facand dus dezbracat . Of doamne normal ca era dezbracat cine face dus imbracat .


-Oh doamne pune ceva pe tine , spun eu aruncand un prosop in el punandu-mi mana instinctiv la ochi.


-Delia cand o sa te maturizezi?  M-ai mai  vazut asa de multe ori ,  spune el iesind din dus . Acum hai aici .


-Ce ? Nu , nu o sa fac dus cu tine , spun ridicand mainile in aer incruntandu-ma usor .


-Dar cine a spus ca o sa facem dus? spune zambindu-mi pervers .


A dat drumul la apa in cada , aceasta umplandu-se rapid . S-a napustit asupra rochiei mele lejere de casa scotand-o rapid la fel facand si cu lenjeria . S-a facut ca ii ''scapa'' prosopul din jurul taliei intrand amandoi in cada . S-a asezat primul desfacandu-si picioarele facandu-mi si mie loc . Nu puteam sa nu ii simt barbatia , dar am ales sa o ignor . Apa calda ne acoperea corpurile facandu-ma sa tresar atunci cand am simtit buzele lui Luke pe gatul meu . Fiori reci de data aceasta imi strabateau corpul facandu-ma sa imi doresc mai mult . M-am intors fiind deasupra lui . Mi-am bagat o mana prin parul lui blond ud unindu-mi buzele cu ale lui . I-am muscat buza inferioara  , limba mea  facandu-si loc in ''lacasul'' lui . Limbile noastre s-au reintalnit formand un dans senzual .


Mainile lui Luke au alunecat pe fesele mele  strangandule cu putere in timp ce una din mainile mele ii gadila barba ,  iar cealalta aluneca pe abdomenul lui .  Era o senzatie de nedescris , ma simteam atat de bine alaturi de el parca era doar un vis . Dar visul nostru fu'  spulberat de ciocaniturile insistente in usa  ale lui Liam .

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now