Capitolul 19.

8.4K 384 27
                                    

Te inseli in privinta ''lor ''inainte sa-i cunosti, in timp ce abia astepti intalnirea ce va urma. Te inseli in privinta lor cand esti cu ei. Si apoi te duci acasa. Ii povestesti altcuiva despre intalnire si iar te inseli cu totul in privinta lor. Avand in vedere ca acelasi lucru li se intampla, probabil, si lor in ceea ce te priveste, toata povestea e de fapt o iluzie coplesitoare, golita de orice soi de perceptie, o farsa uimitoare a perceptiei gresite.  

_

_

_

-Si... cand ai venit?


-Aseara , raspunde simplu  schimband priviri ciudate cu Liam .


-Poti sa iesi sa ii ajuti pe parinti cu micul-dejun? il intreb eu pe Luke scotand niste haine din dulap intrand in baie .


-Au venit? intreaba el uimit , il privream cu o ura imensa si el putea simti asta . Imi pare rau... pentru mine .


-Frate ,  ai zis ca ai venit aseara cum nu sti? il intreaba Liam . Il iubesc pe brunetul asta , dar nu e momentul il care sa faca pe prostul punand paie pe foc . Am pufnit din nas si am intrat la dus .


Mi-am lasat hainele sa curga , defapt le-am aruncat de nervi pe jos intrand in cada . Nu am chef de nici un dus acum . Vreau doar sa scap de probleme . Poate ar fi mai usor daca as fi indiferenta ,  dar  nu pot pentru ca il iubesc . Dupa ce am dat drumul la apa am intrat in cada lasandu-ma pe spate meditand la toate cele intamplate de pana acum . Simteam cum inima mea se rupea usor in bucatele . Durerea pentru mine a devenit inutila , ma gandesc la faputul ca lumea e speriata atunci cand vine vorba de moarte . Dar de ce sa fi speriat daca sti ca vei muri? Iti faci rau tie atunci , asa e si cu mine . De ce sa sufar daca stiu ca Luke oricum ma v-a insela? Imi las aceste ganduri deoparte iesind din cada . Imi trec usor prosupul pe corpul meu pentru a ma sterge i-ar apoi ma imbrac cu hainele .


Imi trec usor mana prin par de cateva ori pentru a il aranja , iar apoi ma ocup de restul tabieturilor. Trag aer adanc in piept iesind pe usa . Ca de obicei nu e nimeni . Imi iau telefonul si cobor in living unde cred ca sunt asteptata . Nici bine nu cobor caci o voce cunoscuta striga catre mine . Ma intorc usor si constat ca e de bine . E Serena.



-Serena , mi-a fost atat de dor de tine , zic eu imbratisand-o strans. Nu pot fi suparata pe ea pentru ce i-a facut lui Liam . Toti gresim si facem asta in mare parte din iubire . Dar daca iubim de ce mai gresim?


-Si mie Delia , haide la masa toata lumea e acolo , imi zice ea aratand spre living unde de obicei luam micul-dejun  cu familia . Ne intreptam spre masa unde toti erau acolo . Ii salut politicoasa pe tata si Amanda si ma asez fix langa... ei bine Luke .


In timp ce restul vorbeau si se fastaceau acolo sau mai faceau cateva gafe , eu  ma concentram pe doua clatite . Saracele , mai bine zic le cioparteam cu cutitul de nervi . Ma uitam cu coada ochiului la Luke si parea foarte ok , ba chiar inregula .



-Nu e asa Delia ? ma intreaba tata razand . Habar nu aveam ce a spus , nici nu eram atenta . Am dat din cap aprobator incercand sa par in regula . Dupa catva minute in care stateam si le ''ascultam'' privirile tata s-a ridicat facandu-le semn la restul .

Indragostita de fratele meu vitreg.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum