Capitolul 19.

7K 336 88
                                    

N U N T A


Doamne dumnezeule e o nebunie totala . E posibil sa realizezi o nunta in doar doua zile? Ei bine da. Atat in casa cat si in localul ales de mine si Luke este mare zarva.


Zilele trecute au fost destul de pline pentru mine si Luke. Se pare ca a dat-o in judecata pe Daiana pana la urma. In doar doua zile cu ajutorul nistor bani dati la tribunal , Luke a putut divorta de Daiana. Spre surprindere mea Luke nu a fost singurul care a dat-o in judecata. Mark si Justin au facut la fel . De ce? Cand Mark a aflat ca il juca pe degete a ales sa plece . Justin in schimb a continuat procesul castigand. Din cate am inteles Daiana a primti cinci ani de puscarie. Atat pentru tentativa aceasta de furt cat si pentru alte daune , se pare ca aceasta nu a avut o viata atat de frumoasa.


Arthur a inteles ca tatal lui biologic nu este Luke insa asta nu l-a interesat . A spus ca atata timp cat este langa noi , nu il intereseaza de ea.


Lasand toate astea la oparte azi e ziua cea mare. Ziua pe care orice fata o asteapta , ziua in care se v-a casatori. Acum ma aflu la localul unde se v-a desfasura nunta.


-Esti gata? Spun Alis si Serena la unison.


M-am intors emotionata catre oglinda mare din incapere si am suspinat. Nu pot sa cred ca arat atat de... de diferit. Nici macar nu ma mai recunosc. Rochia alba atingea parchetul si statea infofolita pe mine in timp ce corsetul ma facea sa par cat de cat mai slaba , avand in vedere ca burtica mea se mareste pe zi ce trece.

Parul meu era ondulat frumos prin el fiind prinse agrafe decorate frumos cu niste perle albe. In cap purtam coronita argintie din trandafiri albi de ea fiind prins voalul asa cum mi-am dorit mereu.


Stilista angajata de Amanda mi-a facut un machiaj impecabil si puteam sa jur ca arat ca cele mai faimoase modele din lume.


-Arat atat de ... frumos atat de diferita atat de ... mi-am abtinut lacrimile.


-Vin , tipa Arthur intrand si ramanand blocat cand ma vede. Ti-am spus eu ca tata are gusturi extrem de bune.


-Oh tu nu te saturi niciodata sa imi faci complimente nu? il intreb aplecandu-ma cat pot pentru a fi la acelasi nivel cu el.


-Ba da , sigur ca o voi face , atunci cand v-a aparea Olivia , spune el imbujorandu-se.

Arthur purta un costum format dintr-o pereche de pantaloni si o camasa amandoua albe la fel fiind si pantofi lui. Parul lui blond era ciufulit intr-un mod adorabil. Mi-am mutat privirea catre cele mai bune prietene ale mele studiindu-le cu grija.

Ambele erau domnisoare de onoare , purtand doua rochi rosi , lungi pana in pamand , avand parul prin in doua cocuri elegante. Machiajul lor fiind rafinat. Mi-am indreptat privirea catre usa atunci cand Amanda a aparut acolo. Aceasta purta o rochie albastra mulata , avand parul prins asemanator cu al fetelor , machiajul facand-o de doua ori mai frumoasa de cat era.


-Oh scumpo esti ... asa cum mi-am imaginat , spune imbratisandu-ma.


-Iti multumesc mult , fara tine nu as fi putut sa fac toate astea , mama , spun soptindu-i.


Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now