Capitolul 17.

6.7K 344 57
                                    

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet... Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate".

Fericirea nu trebuie să ti-o lasi la nimeni pentru ca daca acela va pleca, vei ramane fara nimic. Fericirea trebuie sa o pastrezi în suflet si sa iti amintesti că poti fi fericita, foarte fericita şi de una singura.

Barbatul vietii tale va avea nevoie doar de tine pentru a fi fericit, iar tu vei avea nevoie doar de el pentru a fi fericita. Nu va veţi cere nimic unul celuilalt, dar va veţi oferi totul. Si nu va veţi lasa unul celuilalt fericirea, veti fi fiecare dintre voi fericirea celuilalt.

Dar inainte sa il întalnesti pe el trebuie sa înveti că poti fi fericita si de una singura. Chiar foarte fericita.

_


_


_

-E complicat . Ma asez langa el punand mana pe burta mea. Nu stiu ce ar trebui sa fac ,chiar nu stiu. Colturile ochilor ma intapau , deja vazand in ceata din cauza lacrimilor. M-a tras la pieptul lui sarutandu-mi fruntea.


-Shh, gata nu mai plage , o sa fie totul bine . Mana lui se plimba pe spatele meu linistindu-ma. I-ai spus? Luke stie? ma intreaba .


-Nu... ti-am spus nu pot spune nimanui , si tu trebuie sa imi promiti ca nu o vei face . Il amenint eu cu degetul.


-Delia , de cand ma cunosti? Sti bine ca nu voi spune nimanui , insa Luke trebuie sa afle , e dreptul lui , pana la urma e tatal . Stiam ca Liam are dreptate , dar eu nu ma simteam pregatita. In aceste luni de cate ori ne intalneam sau venea pe aici vorbeam insa niciodata despre asta.


-Eu trebuie sa plec acum , suna-ma in caz de orice , spune el sarutandu-mi fruntea. Ai grija de tine si de micut , spune inchizand usa.


Telefonul meu s-a aprins de mai multe ori vibrand semn ca am primit un mesaj. Era de la Justin.

''Nenorocitul de Mark e cu Daiana la cafenea , nu pot sa cred ca ea imi ascunde asta ''


''Nu te pot ajuta cu nimic , atata timp cat eu si familia mea nu suntem in pericol , nu ma pot baga in toate aceste ''chesti'' nu vreau sa mai am si alte probleme pe cap ''


''Delia trebuie sa vorbim neaparat , crezi ca poti veni maine? E urgent si are legatura cu Luke , cafeneaua lui Earl , e bine? ''


''Sigur , haide mai bine la restaurantul de pe strada mea , sti bine ca nu mai merg acolo de cand am fost concediata''


''ok''


Aparent relatia mea cu Justin e una cu benefici. Eu ii spun lui ce stiu si il ajut cu Daiana pe care chiar o iubeste , iar el ma tine departe de probleme. Nu o sa v-a vina sa credeti ce avea de gand sa faca Daiana. Vroia ca tata sa treaca toate bunurile pe numele meu pentru ca mai apoi ele sa fie trecute pe numele Daianei. Dupa asta avea de gand sa plece alaturi de Justin. Dar el sustine acum ca defapt ar fi plecat cu Mark . Eu una cred ca ar fi plecat singura , cei doi sunt doar niste catelusi. Singura intrebare care imi umbla prin cap in acest moment e in legatura cu Arthur. De el nu ii pasa? Cum poate o mama sa isi lase copilul si sa plece asa? Vroiam sa ii spun asta lui Luke insa din cate am inteles de la Justin , Daiana si Mark stiu deja de copilul meu , aparent sunt monitorizata 24 din 24 .

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now