Capitolul 20.

8.3K 435 282
                                    

Am postat la My babysitter -> aruncati o privire , merita . Descrierea o aveti in capitolul anterior.

Cititi nota autorului de la final.


Am scris si ultimul capitol din carte. Au fost multe cei drept. Bunica Christina avea dreptate , o voi publica , candva . Am inchis cartea , punand-o pe unul dintre rafturi. Mi-am trecut degetele firave printre sutele de carti din bibloteca Christinei. Mi-am pus ochelari la ochii , tragand mai bine pe mine vesta neagra ce o purtam.

M-am indreptat spre geam privind in jurul meu. Afara e frumos , este vara , un timp frumos . Am zambit slab privind inapoi , si am gresit . Am deschis usa incet , un scartait auzindu-se. Casa aceasta este goala de mai bine de douazeci de ani.

Corpul meu s-a asezat usor pe gresia rece de pe scarile casei. Un oftat mi-a parasit gura cand mi-am vazut putini prieteni care mi-au mai ramas si copii nostri. Tata avea dreptate ''voi plati pentru greselile mele'' imi aduc aminte vorbele lui. Si asa a fost. Imediat dupa nunta mea cu a lui Luke tata a urcat la volanul masini impreuna cu Amanda . De-as fi stiut... daca as fi putut as fi facut orice pentru a le salva vietile , insa asa a fost sortit sa fie.

Imi mut privirea catre Liam , Alis si Daniel singuri care au mai ramas aici. Serena... ah... Serena . Imi lipseste enorm , viata nu i-a suras , ne-a parasit acum 10 ani. Avea cancer avansat , iar medici nu puteau face nimic si noi de astfel eram nevoiasi. Imi aduc aminte de ziua in care ea ne-a parasit. Nu voi uita niciodata ultimele ei cuvinte. ''Ai grija de el'' Viata mea nu a fost ca in povesti , am incetat sa cred in povesti cand am crescut. Mana lui Liam s-a asezat peste a mea , sprijinindu-mi capul de umarul lui.

A suferit enorm in urma morti Serenei , nu il invinuiesc , stiu cum e sa pierzi pe cineva , poate ca stiu mai bine decat orice. Am fost alaturi de el atat eu , cat si baietelul lui Ashton.

Cred ca singuri care au putut spera la mai bine au fost Alis si Daniel . Nici viata lor nu a fost usoara insa... s-au avut unul pe altul.

Probabil ca v-a intrebati ce s-a intamplat cu Daiana , Mark si Justin . Ei bine Daiana si-a petrecut o parte din viata in inchisoare din cate am inteles a decedat acum un an , din cauza unei boli . De Mark nu mai stiu nimic , probabil ca asa e cel mai bine. Justin a devenit un prieten al familiei noastre daca pot spune asa , imediat ce a aflat de triunghiul amoros dintre el , Mark si Daiana a renuntat la tot.

Aud rasete din josul strazi si stiu cine sunt . Sunt motivele pentru care noi inca mai traim. Arthur , Olivia , Ashton si Mira. Da , si Daniel si Alis au o fetita si ma bucur enorm pentru ei . Pardon , o domnisoara. Copii nostri au crescut . Ma bucur enorm pentru ca am putut privi cum ei cresc. Am fost acolo cand au spun primul cuvant , cand au inceput sa mearga , in momentele grele , in momentele frumoase si chiar si atunci cand dragostea a aparut in viata lor. Am vazut de mult timp o scanteie in ochii lui Arthur atunci cand o privea pe Olivia , chiar daca este mai mare cu sapte ani decat ea. Olivia , fica mea , seamana perfect cu mine , atunci cand eram tanara. Ani treceau , iar Arthu si Olivia deveneau din ce in ce mai apropiati , pana cand el a facut pasul cel mare . A cerut-o in casatorie .Probabil v-a intrebati ce a fost in capul meu de nu am oprit asta. Nu am oprit pentru ca ... acum realizez multe chesti. Daca tata nu s-ar fi opus relatiei mele cu Luke acum as fi petrecut mult mai mult timp impreuna cu el si imi e dor de asta.

Nunta lor e in doua saptamani si mie frica , ca nu voi putea fi acolo pentru ei. Sentinta mea a fost data , inca o luna . Se pare ca eu si Serena chiar am fost ca niste surori , avand aceeasi soarata. Da , am cancer i-ar dorinta mea este sa public cartea pana atunci. Iar daca eu nu voi putea , as ca , copii nostri sa o faca , sa isi scrie si ei povestea vieti lor.

Niciodata nu am crezut intr-o viata cu peripeti si tot felul de chesti. Desi imi doream o astfel de viata cand eram mica , insa acum as da orice ca toate astea sa fie un vis , un vis in care eu si Luke nu ne-am intalnit niciodata ...

Tot ce am scris... Nu sunt sigura ca a fost adevarat. Am scris , ceea ce eu gandeam . Dar , perspectivele lor in cartea mea , nu stiu . Nu stiu daca lor le-a trecut prin cap asa ceva . Am scris , doar ceea ce imi imaginam eu. Toti au fost greu de ghicit. Uneori misteriosi alteori doar neintelesi. Dar daca chiar vreti sa v-a explic ei bine.. Nu stiu ce a vazut Luke la mine , nu stiu , de ce Liam a renuntat atunci la mine , nu stiu de ce Daniel m-a mintit , de ce tata mi-a ascuns lucruri , de ce viata e atat de meschina?

Nu am nici cea mai vaga idee , uni poate m-ar crede nebuna , tu o crezi? Luke , tu o crezi? Oh am uitat tu esti departe.

Am multe regrete , insa singurul care mi-a ramas si poate singurul pentru care m-ai traiesc si in ziua de azi este el.

Regretul ca , nu am putut fi alaturi de el. Ca nu l-am putut proteja , asa cum vroiam... Oricat de mult am tinut la el , unele persoane chiar nu pot fi sortite impreuna , si am inteles asta sau poate doar asta am vrut sa arat. Nimeni nu v-a reusi vrodata sa vindece, sa vindece ranile intiparite in inima mea , poate doar moartea. Imi poti alina suferinta , dar nu mi-o poti sterge din memorie. Si cel mai grav , e ca aduci si mai multa suferinta , care nu are nici un remediu.

Poate v-a intrebati de ce stau in casa doamnei Christina. Sincer? Nici eu nu stiu .

Vin aici si-mi imaginez ca , aici e locul in care tot ce am pierdut din copilarie pana acum , s-a curatat. Imi spun ca , daca ar fi adevarat si as astepta destula vreme o figura firava ar rasari pe strada mea , si s-ar mari treptat pana cand as vedea ca e Luke . Mi-ar face din mana si poate chiar m-ar striga. Nu i-am permis fanteziei sa zburde dincolo de limita asta. Nu pot s-o las.

Imi spun mereu cat de norocoasa am fost , ca , am petrecut chiar si timpul ala alaturi de el. Dar nu m-am putut lamuri. Daca conceptiile tatei erau atat de diferite de restul oamenilor . Noi , ne sfarsim cu toti. Dar , poate niciunul dintre noi nu intelege drama propriei existente. Si nici nu simte ca a trait , destul...

Mi-am privit prieteni si copii nostri , am zambit privind inca odata tot ceea ce m-a inconjoara. Mi-am ridicat capul spre cer , lasand o lacrima fierbinte sa curga peste obrazul meu .

-Nu iti face griji iubire , voi veni curand , soptesc .

T H E E N D


Descriere ''My babysitter''

-> Adolescenta. Cluburi , droguri si alcol. Viata mea s-a schimbat radical. Sau asa am crezut , pana cand a aparut el iar totul s-a dat peste cap. Viata mea a devenit iadul meu , iar el a devenit stapan peste tot.

-Sti cine sunt eu?

-Jur ca nu am nici o idee , te rog crede-ma.

Nota autorului:  

Plang serios , cu toti imi sunteti dragi si m-am atasat enorm de aceasta carte. Am pus multe sentimente in ea.

Daca aceasta carte v-a atras atentia , va rog treceti si pe la My babysitter (pentru curiosi personajele principale Liam Payne si Cara Delevinge) deja stiu cum se v-a desfasura intreaga carte care v-a avea trei volume . Contine limbaj licentios si scene de violenta.

Revenim , aici,  cartea se termina , va multumesc tuturor celor care a-ti acordat macar 10 minute din timpul vostru pentru a citi asta.

Toate notele autorului \ imaginile de la media vor fi sterse, lasand doar cele doua trailere la primele capitole din cele doua volume.

Sper ca v-am atins la inimioara , asta si vroiam si sper ca a-ti inteles ceva din aceasta carte .

Stare capitol : Necorectat.


Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now