Capitolul 8.

13.6K 618 46
                                    

Cum să explic că dragostea și frica sunt două forțe care ne conduc viețile?

Așadar, dragii mei, invitația pentru voi este să vă întrebați care e emoția din spatele celor mai importante decizi pe care le luați sau care guvernează relațiile cu cei dragi vouă. Să descoperiți dacă acum vă trăiți viața din frică sau din iubire și, dacă e ceva de schimbat, să faceți o alegere conștientă. Nu pot decât să sper că ea vă va duce spre vieți mai senine, mai fericite, mai responsabile, mai conectate cu cei din jur și cu lumea mare. Spre mai mult "albastru".  

_

_

_

Am iesit din cinema si am intrat in masina toti . Da , si Serena am zis ca nu ar strica inca o persoana la cina . Ma surprins faptul ca Liam a vrut sa stea in spate langa ea , eu stand acum langa tantalaul de Luke care pare ''cuminte '' oare ce i-a spus Serena ... In fine mi-am pus centura si am plecat spre casa . Eram agitata ... mi-am pus gandurile cap la cap si am realizat ca este posibil ca o particica mica din inima lui Luke sa ma placa . Dar toate astea ar fi imposibile , caci suntem frati .

 Nici nu mi-am dat seama cum tipul a trecut asa de repede dar am ajuns acasa . Am coborat toti din masina urmand sa o bag in garaj . Am intrat in casa ,  mirosul de mancare invadandu-mi narile . Asta sigur nu e mirosul mancari gatite de tata . I-am poftit si pe restul sa se aseze in living,  iar eu m-am dus spre bucatarie . 



-Tata , Amanda am venit ! strig eu de la intrare .


-Delia ati venit? ma intreaba tata incercand sa ascunda ceva de mine .


-Nu tata nu am venit , zic eu sarcastica . Ce e aia? il intreb eu aratand spre spatele lui .


-Ce sa fie ce? ma intreaba acesta perfect relaxat deparca nimic nu s-ar fi intamplat .


-Chestia pe care o ascunzi la spate , da-on coa zic eu luandu-i din mana un plic . I-am aruncat tatei o privire si apoi l-am deschis . Era vorba despre o vacanta de 4 zile la Paris .


-E uimitor , exclam eu abea astept sa... dar vad privirea tatei dezamagita . M-au uitat mai bine si am vazut ca era facuta o rezervare pentru doi , iar atunci mi-am dat seama ca nu ma implica si pe mine .


-Draga eu...


-Amanda e o femeie buna , tata . Dute distreaza-te o sa ma descurc si singura .


-O sa fie si Luke sti bine asta .


-O ce bine .... pentru moment credeam ca ... Ce?! , tata nu poate sta la el ? zic eu plangandu-ma ca un copilas .


-Distractie placuta de pe acum , zise tata apoi continua , haide la masa .


Am iesit din bucatarie cu o fata de spart borcane apoi m-am trantit pe canapeaua din living. Toti se holbau ciudat la mine pana cand Luke s-a gandit sa intervina cu sarmul lui de tontalau .


-Ce s-a intamplat surioara ? ma intreaba acesta cu o fata destul de credibila daca pot spune asa.

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now