Capitolul 3.

7K 342 39
                                    

   Dupa mine, sunt amintiri care raman in adancul sufletului si amintiri ale creierului. Sunt amintiri care nu se pot compara intre ele. Amintirile sufletului sunt cele care iti apar atunci cand nici macar nu te gandesti la ele si vin asa pe nepusa masa si te intrebi cum de s-a intamplat asa. Mie mi se par cele mai frumoase. Sunt amintirile care te fac sa zambesti fara motiv. Sunt amintirile legate de persoane care au intrat in viata ta si au devenit importante pentru tine. Sunt amintirile cu persoane care acum nu mai fac parte din prezent poate, din diverse motive - persoane care nu mai sunt pe lumea asta sau persoane care au decis ca drumurile voastre trebuie sa se desparta... E important sa pastram doar amintirile frumoase ca sa putem spune ca am trait o viata frumoasa. Celelalte amintiri nici nu mai conteaza... Amintirile frumoase aduc in fata noastra oamenii frumosi ai trecutului si ai prezentului - cei care au decis sa ramana si in prezent.
Sa incepem sa ne construim mai multe amintiri frumoase bucurandu-ne de clipa, pentru ca intr-un final nu ne mai raman decat amintirile...  

_

_

_


-Trrr Trrr Trrrr .


-La dracu , spun somnoroasa . De ce nu am dezactivat alarma? Deschid un ochii pentru a privi camera si il vad pe Daniel dormind bustean . Nici macar nu stiu la ce ora a venit aseara , dar cu siguranta nu a venit devreme avand in vedere ca doarme cu hainele de ieri . Seful nostru , pardon al lui e putin nebun . Programul ei bine e putin mai mult deplasat .  Si stiu asta deoarece si eu am lucrat acolo , dar rareori schimbul doi . Stiu doar ca inchidea la douasprezece . Dupa care cei din schimbul doi trebuiau sa curete . Rareori lucram cu Daniel , de obicei ne vedeam cand schimbam tura , exceptand sambata si duminica cand eram liberi .


-Shiit... inca cinci minute mami , spune el acoperindu-se cu patura pana in cap . Era dragut cei drept mai ales ca mi-a zis mami . Am chicotit usor ridicandu-ma din pat . Astazi e vineri si... trebuie sa fac pe bona deci... m-am indreptat spre dulap urmand sa imi aleg hainele pe care le voi purta . Este deabea 7 jumate deci am timp pana la 12 .


-Unde te duci? se aude vocea ragusita a lui Daniel . Acum nu mai lucrezi nicaieri ar trebui sa te odihnesti , continua el . Sa ii spun? Nu , deoarece nu ma v-a lasa sa ma injosesc asa . Pana la urma sunt bona fostului meu iubit care e si fratele meu .


-Im... ma duc sa imi caut de munca azi , spun intocandu-ma cu spatele la el . Cu siguranta daca ma uitam in ochii lui as fi inceput sa torn tot . Dupa ce mi-am scos o pereche de colanti negri si o bluza alba mai larga , le-am lasat pe canapea indreptandu-mi atentia spre Daniel .


-Ce vrei sa mananci ? Mai ai putin si trebuie sa pleci la munca . O da , o sa iti calc camasa imediat si o sa iti bag sortul la spalat deoarece e patat de cafea , iar apoi .. spun dar sunt oprita de el . S-a ridicat rapid din pat venind spre mine .


-De ce faci asta? ma intreaba privindu-ma insistent in ochii . Oh nu , iara face chestia aia sa ma intimideze . Pot spune ca acesti doi ani ne-au prins bine .  El ma cunoaste mai bine decat tata , iar eu il cunosc mai bine decat .... ei bine nu stiu dar il cunosc , ok? 


-De ce.. fac.. ce? Ca am grij..a de tin...tine sau ca ma duc sa imi caut un loc de mu..nca? spun eu balbaindu-ma . Mana lui imi mangaia obrazul facandu-ma sa imi inchid ochii pentru o secunda .


-Ambele . Delia nu am trei ani , pot avea grija de mine si singur , nu esti o servitoare aici . Plus voi sta peste tura si asa voi obtine niste bani in plus . Nu e nevoie sa te angajezi , spune el tragandu-ma intr-o imbratisare de urs .

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now