Capitolul 11.

12.3K 507 20
                                    

Anunt :))) -> trailer la primul capitol , nu e cel oficial. Stiu ca pe uni nu v-a intereseaza dar veti afla cateva chesti noi plus un personaj din viitor .


Dragostea este o fiara care sta toata viata la panda si te ucide atunci cand iubesti cel mai tare...   Chiar atunci cand realizezi asta nu ezita nici macar o secunda  si nu termina pana cand nu esti izbit de cei mai  mai duri pereti .

_

_

 M-am trezit putin speriata din cauza alarmei care ma furat din somnul meu adanc  . Ce vise tampite am de la un timp ...  Imi intind mana spre noptiera oprind telefonul . Clar acum sunt cu capul in nori . De cateva zile tot vreau sa dezactivez alarma si mereu se intampla sa uit . E si normal cu atatea schimbari in viata mea . De doua saptamani incoace am plans mereu , nu a existat nici macar o zi in care sa nu plang... .Slabiciunea ma acapareaza pe zi ce trece , iar propunerea lui Luke ma pune pe ganduri .


 Adica ce as avea de pierdut? Nimic . Deci sa pare ca diseara chiar voi merge in curtea din spate din dorinta sau din curiozitate .  Nu am nici o sansa sa stau cu Luke ,adica sa vad ce vrea el daca Liam e aici... trebuie sa gasesc o solutie .


Ma asez la loc in pat intorcand capul . Ciudat ... Liam era aici mai devreme . Ma ridic usor din pat , caci durerea de cap e inca prezenta . Fug repede catre baie si imi fac toate tabieturile dupa care ma indrept spre dulap sa ma schimb .  Imi iau o pereche de colanti negri 3 sferturi si un tricou alb plus niste tenesi . Imi bag mana prin par de cateva ori aranjandu-l iar apoi cobor in living unde sper sa il gasesc pe Luke . Pe Liam pardon .


Ajunsa in living nu gasesc pe nimeni asa ca ma duc in bucatarie . Chiar inainte sa intru doua voci ma opresc facandu-ma sa ascult putin la usa .


-Nu stiu ce e in capul tau dar vreau sa te comporti frumos cu Delia , clar? se aude o voce ragusita ce pare a lui Liam caci Luke nu ar zice in viata lui asta .


-Gata sefu . Stai ce tot spun eu aici , tu nu ai o casa ? intreaba Luke pe un ton nervos apoi continua pe unul ironic . Ar cam trebui sa o folosesti caci stai cam mult pe aici . Nu am mai asteptat raspunsul lui Liam si am intrat cu un zambet fals trecand pe langa Liam batandu-l usor pe spate .


Neata , Liam , zic eu deschizand un dulap de unde scot cerealele mele preferate .


-Neata si tie , cum te mai simti ? ma intreaba acesta scotand laptele din frigider . Vroiam sa ii raspund dar am fost intrerupta de Luke . Hm... uitaseram ca mai e si  el pe aici .


-Mai sunt si eu pe aici , zise acesta schitand un zambet involuntar . Se pare ca  mai nou imi citeste si gandurile . Daca ar fi mai putin nesimtit... Ce? Nu .  Idee tampita iesi din capul meu , iesi  , zic eu in gand in timp ce ma loveam in cap .


-Se pare ca bautura ti-a cauzat putin mai multe probleme , zise Luke  facand cu mana in apropierea capului in semn ca am inebunit . Deodata il vad pe el si pe Liam cum incep sa rada impreuna . Ce a fost asta? Ei nu rad , acum cateva minute se certau si acum...


-Cel putin eu  nu sunt nebuna din nastere , zic eu scotand limba la Luke .  Am pus cele 3 boluri cu cereale si lapte pe masa si ne-am asezat cu toti . Da stiu ce o sa ziceti , de ce i-am facut si lui Luke ... pai nu stiu de obicei fac cate doua, dar acum cred ca am numarat gresit . Pff.. sa imi fie recunoscator ca ii dau sa manance dupa tot ce a facut .

Indragostita de fratele meu vitreg.Where stories live. Discover now