Can You Make Me Scream (M)

473 29 26
                                    

Yemeği yedikten sonra birlikte yapmaya alışık oldukları şeyleri yaptılar ve Kibum muhtemelen günün yorgunluğundan uyuya kaldı koltukta. Uykusunda bile inatla başını dik tutmaya çalışan halini görünce gülmeden yapamadı Minho ve aylar önce içecek makinasının önünde olduğu gibi yine doladı kollarını Kibum'a ve yatak odasına doğru ilerlemeye başladı. Hafif bir uykuya sahip olan Kibum tam olarak ayılamasa da bir şeyler mırıldandı Minho'nun göğsüne doğru.

" Kaleye ulaşabildiler mi kızı kurtardı mı esas oğlan? "

Kıkırdadı Minho Kibum'u yatağa bırakırken " Hıhı, çok mutlu oldular." dedi.

Sonrasında vakit kaybetmeden Kibum'un yanında yerini aldı Minho günün en sevdiği zamanıydı bu içinden saymaya başladı.

" 1 2 3... Sekize ulaştığında Kibum kendisine iyice yanaşarak tıpkı bir kedi gibi başını göğsüne sürtünüp Minho'nun kucağında kendine yer yaptı. Kolunu Kibum'un beline sarıp saçlarından öptü Minho gözlerini kapatırken bundan daha huzurlu bir an hayal edemezdi.

Yavaş yavaş soğumaya başlayan hava yüzünden uykusunda üşüdüğünü hissetti Kibum ve battaniyeye ulaşmak için elini attığında yanının boş olduğunu fark etti. Merakla gözlerini açıp arkasına döndü ve pürüzlü bir ses ile adını söyledi Minho'nun. Tuhaf bir durumdu çünkü genelde ilk kalkan kişi Kibum olurdu. Endişelenmişti tam yatakta doğruluyordu ki Minho elinde hazırladığı tepsi ile odaya girdi.

" Aa ama ben uyandıracaktım. " dedi Minho ayağını çocuk gibi yere vururken. Kibum uyku sersemliğini tam olarak atamamış olduğu için uzaylı gibi bakıyordu Minho'ya kısık gözleri arasından.

Yatağa yanaşıp tepsiyi şifonyerin üzerine bıraktı Minho ve kendi tarafına oturdu ardından Kibum'u omuzlarından bastırıp yatağa geri yatırmaya çalıştı.

" Ne yapıyorsun? " dedi Kibum anlamaya çalışıyordu.

" Ben kaldırcam yum iki dakika daha gözlerini " dedi Minho baskısını artırarak anlamamıştı ama yine de itiraz etmedi Kibum yeniden yumdu gözlerini.

Tepsiye yeniden uzanıp kucağına aldı Minho eliyle saçlarını düzeltip tepsi içindeki gülü ağzına aldı.

" Kivuğğm! " ağzında gül olduğu için harfleri tam çıkaramıyordu Minho gerçi ağzında birşey olmadığı zamanda harfleri tam çıkaramadığı oluyordu ama şimdi konu bu değildi. Zaten uyanık olduğu için Minho'nun anlamsız şekilde adını söylemesi üzerine yeniden açtı gözlerini Kibum sonra yatakta doğrulup kıkırdamaya başladı.

" Çok tatlısın" dedi Minho'nun ağzındaki güle uzanırken sonra Minho tepsiyi Kibum'a uzattı aniden.

" Erken kalkıp senin için hazırladım. Hadi ye! " dedi Minho büyük beklenti ile.

" Bir yüzümü yıkasaydım" dedi Kibum küçücük

" Ben öperim gözlerinden senin boşver yıkamayı soğuyorlar bak" dedi Minho ve dediğini yapıp şap şup öptü gözlerini Kibum'un.

Şaşkınlıktan mı yoksa öpücükten mi bilmiyordu ama uykusu açılmıştı Kibum'un o yüzden Minho'nun istediğini yapıp kahvaltıya başladı.
Her şey harikaydı tepsideki o yüzden arada Minho'ya da yemesi için birkaç lokma uzatıyordu.

Nedenini bilmiyordu Kibum ama harika bir şekilde güne başlıyordu.

Ellerinde hazırladığı kahve bardakları ile içeri girdi Kibum. Koltukta oturan Minho'ya bardağını uzatıp yanına yerleşti.

" Ee, sebebi nedir bugünkü neşenin, sabahki kahvaltının.?" dedi Kibum kahvesini yudumlarken.

" Aşk olsun sana Kibum yani ben erkek arkadaşıma böyle sürprizler yapıp romantik olamaz mıyım? " diye konuştu dramatik bir şekilde Minho.

Kamera LensiWhere stories live. Discover now