Tek Noktadan Bütün Vücuda

470 47 13
                                    

Minho'nun zaten derin olan sesi banyonun havalandırma pencereleri yüzünden daha da derin çıkıyordu. Kibum'un söylediği sözlere gülüşünün sesi sanki az etkileyiciymiş gibi daha da güzelleşiyordu. Minho gözlerini kapamış başını hafif geriye atmış yüzyılın en iyi espirisi gibi hala süte gülerken Kibum küvetin yanında oturduğu yerden Minho'nun adem elmasından aşağı inen damlaları ve gür saçlarından kurtulmayı başarıp yere dökülen damlaları görebiliyordu. Olduğu yerde bir titreme hissetti ve tüyleri diken diken oldu. Utançla başını yere eğmişti ki kendi kıyafetlerinin de ıslak olduğunu gördü sonra aniden az önce olanların hepsini farkına vardı. Islaklardı ve eğer insanlar ıslanırsa kurulanmaları gerekirdi ani bir hareketle oturduğu yerden ayağa kalktı, dizini oldukça sert ve gürültülü bir biçimde küvetin kenarına vurdu. Bu kez diz kapağından başlayarak vücuduna bir uyuşma hissi yayıldı edepsizce birini seyrettiği için evren onu cezalandırmış olmalıydı. Sesi duyar duymaz Minho gözlerini açtı ve biraz önce gülümseyen dudakları endişeyle çizgi şeklini aldı. Kibum'la arasındaki birkaç adımlık mesafeyi uzun bacakları sayesinde acele ile kapatıp Kibum'u dirseğinden yavaşça tutup sordu.

"İyi misin?" sesi endişeliydi bakışları da öyle. Hafifçe eğilip Kibum'un dizine bir şey olup olmadığı kontrol etti ama pantolonun üzerinden bir şey  göremiyordu. Kibum sorusuna hala cevap vermediği için bakışlarını Kibum'un gözlerine sabitleyip durumu sorgularcasına kaşlarını kaldırdı.

Kibum cevap vermek istiyordu ya da canının acısıyla ses çıkarmak ama sesi korkmuş içinde bir yerlere saklanmıştı. Tek hissedebildiği ıslak ve soğuk vücudunda sol dirseğinden başlayarak yayılan Minho'nun sıcaklığıydı. Tek noktadan başlayıp ne de çok şey yayılmıştı vücuduna öyle şu son birkaç dakika içinde. 

"İyiyim" dedi ürkekçe ve Minho'yu kırmamaya çalışarak dirseğini ellerinin arasından kurtardı. İç sesi, sesi kısılacak derecede kuvvetli bir şekilde bağırıyordu Minho'ya 'Bu kadar yakın durma yeter.' ama Minho bunu duymuyordu, Kibum Minho bunu duysun istemiyordu. Hala derinliklerine baktığı o koyu kahve geniş gözlerden bakışlarını aşağı dizine kaydırdı. Pantolon yüzünden o da bir şey görememişti ama yine tekrarladı. 'İyiyim.' Halbuki değildi çünkü diz kapağı küvetin kenarına vurduğu an morun en koyu rengini almıştı ve Kibum henüz bilmese de 4 hafta kadar tazeliğini koruyacaktı. Ama iyiyim demek adettendi o yüzden Kibum'da adeti bozmadı. 

Kibum'daki tuhaflığı fark etsede üzerinde durmadı Minho geri birkaç adım atıp Kibum'un kişisel alanından çekildi. Banyonun zemini zaten çoktan ıslanmış olsada Minho üzerinden damlayan sular yüzünden daha da berbat hale geliyormuş gibi hissetti ve rahatsızca önce sağ sonra sol ayağı üzerinde durmaya çalışıp mahfettiğini düşündüğü alanları daralmaya çalıştı. O böyle çabalarken Kibum çoktan banyodan ayrılmış birkaç saniye sonra elinde toz mavi tonlarında bir havluyla geri döndü.

"Kurulanman için, yoksa hasta olursun bir de havlu temiz yani için rahat olsun." diyerek uzattı Kibum elinde tuttuğu havluyu. Açıklamaya yapmaya çalışırkenki çabası her defasında Minho'yu gülümsetiyordu yine öyle oldu. Gülümseyerek havluyu alıp teşekkür etti. Ardından Kibum yine banyodan çıkmıştı. Minho kurulanmayı bitirmişti bitirmesine de üzerindeki her şey yaştı asıl kurulanması gerekenler onlardı. O yüzden banyonun kapısının önünden ayrılmadı. Biraz sonra korşdorun diğer tarafındaki kapıda Kibum belirdi ve telaşlı adımlarla Minho'ya yaklaştı. 

"Sana uyacak şeyler bulmam uzun sürdüğü için üzgünüm. Üzerini değiştirmen gerek, al bunları, merak etme bunlarda temiz." diyerek bir eşofman altı ve basit beyaz bir t-shit uzattı.Minho tıpkı Kibum gibi yapıp gözlerini devirdi ve konuşmaya başladı.

Kamera LensiWhere stories live. Discover now