1.

608 11 0
                                    

Dit boek gaat over Martina (Tini) en Jorge. Ze zijn nog steeds bezig met het filmen van Violetta seizoen 2. Het verhaal gaat over Violetta en Leon en de anderen leden van de cast, maar dan in het echte leven.

Martina is nu nog steeds met Peter, maar ze is niet zeker of ze wel echt van hem houdt en of dat ze hem wel kan vertrouwen. Ook heeft ze sinds een tijdje gevoelens voor Jorge, maar ze wil hun vriendschap niet verpesten. Ze woont met haar vader, moeder en haar zusje Ellia. Ellia is dertien en is een grote Leonetta / Jortini fan en is altijd op zoek naar manieren om Martina en Jorge bij elkaar te krijgen.

Jorge heeft een relatie met Stephie, hij voelt ook nog wel wat voor haar maar niet meer zo veel als vroeger. Hij is erg blij met de geweldige vriendschap die hij heeft met Martina, maar ook hij voelt iets voor Martina sinds hij haar moest kussen voor Violetta, maar hij wil de vriendschap ook niet verpeste.

Mechi, Lodo en Cande zijn de echt goede vrienden van Martina. Vooral Mechi ze zijn als zussen.

Facu en Nicolas zijn goede vrienden van Jorge, maar zijn beste vriend is Ruggero. Jorge heeft ook een broer genaamd Steve, waar hij niet echt een goede band mee heeft.

Jorge woont met zijn moeder, vader en Steve.

Steve is echt egocentrisch zak en gebruikt meisjes alleen maar voor seks. Hij denkt niet aan andermans gevoelens, hij is een soort van de 'bad guy' van de familie. Hij heeft niet echt een goede band met zijn vader alleen met zijn moeder. Zij probeert om Steve te betrekken bij het gezin, maar Jorge's vader ziet dat niet zitten.

Mechi heeft een relatie met Xabi die al is gestopt met Violetta. Dat is de reden waarom Mechi hem niet zo vaak meer ziet.

De cast van Violetta is een echte hechte groep.



Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu