32.

100 4 2
                                    

*IN PARIJS*

Jorge: "TAXI! TAXI!" We stappen in de taxi en geven de taxichauffeur het adres van de loods. Na 15 minuten komen we daar aan. We horen mensen praten, maar het klonk nog ver weg. We lopen langzaam het gebouw in, we proberen geen geluid te maken. Hoe verder we lopen hoe duidelijker de stemmen worden. Ik zie een groot licht, we lopen er naar toe, maar we zorgen dat we niet in het licht komen te staan. We verschuilen ons zelf achter een aantal dozen. Ik probeer te zien wat er gebeurd, maar ik zie niks.

??: "Hey! Hey, meisje! Hoe gaat het met je?!"

Jorge: Stephie! Ik hoor geen antwoord, dus ik probeer nogmaals te kijken of dat ik iets kan zien en dan zie ik het... daar staan Stephie en Peter met allebei een walgelijke grijs op hun gezicht. Ze kijken naar Tini... mijn Tini... ze zit vastgebonden op een stoel en ze ziet er gebroken uit. Ze is zo dun, zo bleek en zo gekwetst! Tranen ontstaan in mijn ogen en ik kan mezelf niet langer inhouden. Zonder na te denken ga ik dichter bij. Ik voel dat Rugge me nog probeert tegen te houden, maar niemand kan me tegen houden.

Steffi: "J-JORGE?!"

Jorge: "Ja" zeg ik, ik probeer niet meteen naar Tini toe te rennen. Want ik weet dat Peter een pistool heeft, ik speel het slim.

Steffi: "W-wat doe je hier ?!"

Jorge: "Als eerst dit..." Ik loop naar Stephie toe, maar in een flits van een seconde draai ik me om en stomp Peter, uit schrik valt hij meteen op de grond. Ik schop hem heel hard.  "Bitch" zeg ik, terwijl ik op hem spuug. Ik zie het pistool vallen, ik schop het snel weg in de richting van Rugge en Mechi.

Steffi: "Dankje Jorge! Peter heeft me ontvoerd en hij hield me vast in deze loods. Jij bent mijn held!" Zeg ik en ik spring op hem.

Jorge: "Mechi?"

Mechi: "Kom eraan!"

Steffi: "Wat?!"

Jorge: "Ik sla geen meisjes.", zeg ik, Mechi slaat Stephie zo hard dat ik de pijn bijna kan voelen.

Mechi: "Maar ik wel!"

Jorge: Terwijl Mechi bezig is met Stephie, ren ik snel naar Tini en ik probeer haar los te maken van de stoel. Zonder haar pijn te doen. "Waar is Rugge?" schreeuw ik naar Mechi.

Rugge: "Ik heb de politie en een ambulance gebeld." Zeg ik, terwijl ik de loods weer in loop.

Jorge: Ik til Tini langzaam op en vanaf dat moment gebeurd alles in slowmotion. Ik neem haar mee naar buiten waar ik verblind word door knipperende lichten van politieauto's en ambulances. Agenten lopen het gebouw binnen en verpleegkundigen nemen Tini uit mijn handen... Ik sta hier gewoon, terwijl ik zie hoe ze haar meenemen. Ik denk na over wat er de afgelopen 24 uur is gebeurd. Ik draai me om zodat ik alles kan zien wat er gebeurd. Politiemannen nemen Stephie en Peter mee, Tini ligt op een brancard met allemaal verpleegkundigen om haar heen... Ik staar naar haar en plotseling voel ik een hand op mijn schouder. Ik kijk naar rechts en zie Rugge staan met een glimlach op zijn gezicht, terwijl hij zijn andere arm om Mechi heen slaat. Ik glimlach terug en haal diep adem... het is nu allemaal voorbij.

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now