31.

95 4 1
                                    

Mechi: "Wat is het?"

Jorge: "We vliegen naar Parijs! " zeg ik terwijl ik het huis uit loop en naar de auto loop. We stappen in de auto.

Rugge: "Ik snap het niet? Wat gaan we doen?"

Jorge: "Ik vond kopieën van vlieg tickets naar Parijs van zeventien dagen geleden en één voor gisteren. Ook vond ik dit, maar ik heb niet de tijd genomen om het te lezen, zouden jullie dat even willen doen?" Zeg ik en ik overhandig hun de papieren.

Rugge: "Het gaat over het inhuren van een loods in Parijs..."

Jorge: "Oké, het lijkt erop dat we een loods gaan bezoeken jongens. Mechi kan je naar de luchthaven bellen en 3 tickets naar Parijs boeken, zo snel mogelijk!" Zeg ik terwijl ik zo snel rijd als dat ik kan.

Rugge: "Oké. Ik denk dat ik begrijp waarom we dit doen, maar hoe weet je zeker dat Stephie hier achter zit en waarom rijden we zo snel?"

Jorge: "Omdat mijn prinses in gevaar is!" Zeg ik en ik hoor Mechi een AHW slaan.

"Toen ik de eerste keer bij Stephie kwam;

*FLASHBACK*

Jorge: Ik zit op de bank en ik hoor dat Stephie met iemand aan het bellen is ze klinkt heel boos en gestrest. Als ze klaar is met bellen pakt ze uit een doosje op tafel een goedkope prepaid telefoon. Ze begint snel te typen terwijl ze grijnzend naar het beeldscherm kijkt. "Wat doe je?" Vraag ik haar.

Stephie: "oh ehh niets niets" zeg ik snel en zet de telefoon weg

*EINDE FLASHBACK*

Rugge: "Ooh, dus vanaf toen wist je al dat ze dit deed bij Tini? Waarom heb je haar niet gestopt!"

Mechi: "Ja, en waarom bleef je daar de hele nacht?" Zeg ik een beetje boos.

Jorge: "Omdat ik het niet zeker weet. De enige manier om rond te kijken was wanneer ze lag te slapen!"

Mechi: "Oh, sorry..." zeg ik en ik voel me een beetje schuldig.

Rugge: "Maar weet je zeker dat ze die 'stalker' is?"

Jorge: "Het is oké Mechi, nou;

*FLASHBACK*

Stephi: "Welterusten Jorgie! Weet je zeker dat je op die harde bank wilt slapen? Je bent altijd welkom in mijn warme, zachte bed."

Jorge: "Ik weet het zeker, dankje" zeg ik, terwijl ik op de bank lig en mijn ogen sluit. Ik hoor haar maar niet weg gaan en ik voel een paar ogen op mijn huid brandden. Uiteindelijk, na 35 minuten, gaat ze weg. Ik ga van de bank af en ik doorzoek op de bank en sloot mijn ogen, ik heb niet gehoord Stephie verlaten en ik voelde haar ogen brandden door mijn huid. Uiteindelijk na 35 minuten ze wegging, krijg ik van de bank af en zoek door alle kasten en dozen. Uiteindelijk vind ik een doos met allemaal zwarte kleding. Ik herinner me opeens dat Tini naar buiten keek en opeens in bed sprong van schrik. Ik keek toen naar buiten en ik zag een zwart figuur weglopen.

Ik stop snel alles terug in de doos en ga op de bank liggen.

*EINDE FLASHBACK*

Rugge: "Oké, je wist dat Tini in gevaar was. Waarom heb je haar niet geholpen?"

Jorge: "Nou ik dacht nog steeds dat Peter en Tini bij elkaar waren en dat ze echt van elkaar hielden. Pas op het einde kwam ik erachter dat het allemaal spel was en dat Tini de hele tijd gedwongen werd." Zeg ik en ik sla op het stuur. "Maar ze was al op vakantie, dus ik dacht  dat ik het haar wel kon vertellen als ze terug zou zijn. Maar nu is ze in gevaar..." zeg ik, terwijl ik mijn hand gefrustreerd door mijn haar haal.

Mechi / Rugge: "Aha, nu begrijp ik alles!"

Jorge: "Oké, op naar de luchthaven!"

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu