35.

111 6 2
                                    

*TWEE UUR LATER*

Mechi: Ik sta langzaam op en loop naar de kamer waar Tini ligt. Eigenlijk mag er maar één persoon in haar kamer, maar Jorge is zijn vervelende zelf en is al de hele tijd in haar kamer. Ook is het lief van hem om daar te blijven, maar ik wil ook mijn beste vriendin zien! Ik loop langzaam de kamer in, daar ligt Tini in bed. Ze is heel dun en bleek... ze is nog steeds aan het slapen. Ik kijk naar Jorge en ik zie dat hij gewoon naar Tini aan het staren is, zonder iets te zeggen of te bewegen! Hij heeft niet geslapen voor meer dan 36 uur! Hij moet echt wat slaap "J-Jorge?" Hij reageert niet en blijft staren naar Tini. Ik pak een stoel en zet hem naast Jorge, ik leg mijn hoofd op zijn schouder en mijn handen rond zijn arm "Jorge?" Langzaam voel ik zijn hoofd draaien en hij kijkt naar me. "Gaat het goed?"

Jorge: "Nee" zeg ik en ik draai mijn hoofd weer terug naar Tini.

Mechi: "Misschien moet je even gaan slapen, Jorge."

Jorge: "Nee."

Mechi: "Maar als je niet slaapt ben je super moe en als Tini dan wakker wordt dan kan je niet eens een normaal gesprek met haar hebben." 

Jorge: "Wanneer Tini wakker wordt zal ik er voor haar zijn. Ik zal wakker blijven totdat ze weer veilig in haar eigen bed ligt!"

Mechi: "Maar misschien moet ze hier nog wel een week blijven."

Jorge: "Dan zal ik nog een week wakker blijven."

Mechi: "Maar Jor-"

Jorge: "Nee, Mechi. Het is mijn schuld dat ze hier is!" Zeg ik terwijl ik van de stoel stap. "Ik zal hier zijn als ze wakker wordt! Als ze eens wakker!" Ik haal gefrustreerd een hand door mijn haar."Het is mijn schuld dat ze hier is! Het is mijn prinses die hier bijna dood ligt te gaan in dit bed!" Zeg ik, terwijl de tranen rollen over mijn wangen, ik kniel naast Tini en pak haar hand vast. Ik knijp zachtjes in haar hand. "Ik zal hier zijn als ze wakker wordt... zelf als ze niet wilt dat ik hier ben. "Zeg ik, terwijl ik naar beneden kijk.

Mechi: "Jorge, alsjeblieft... Wacht! Wat?! Waarom zou ze niet willen dat jij hier bent?"

Jorge: "Omdat het allemaal mijn schuld is, Mechi. En ze denkt dat ik met Stephie ben."

Mechi: "Neeee! Nee, nee! Jorge je hebt haar gered. Je riskeerde je leven voor haar en je was niet eens echt samen met Stephie. Je was er om informatie over Tini te verzamelen. Om haar te beschermen, zoals je hebt gedaan! Zoals je altijd doet."

Jorge: "Maar dat weet ze niet!" Zeg ik en ik haal diep adem. "Misschien wil ze me niet meer, Mechi! Misschien denk ze nog steeds dat Peter een lieve man is, wat hij eigenlijk nooit is geweest. Misschien herinnert ze zich de afgelopen weken niet meer! Misschien herkent ze me zelf niet meer!" Ik streel haar wang zachtjes met mijn hand. "Misschien houdt ze niet meer van me..." ik houd mijn voorhoofd tegen die van haar. Mijn tranen vallen langzaam op haar gezicht. "Misschien houdt ze niet meer van me." Zeg ik weer, maar deze keer heel zacht. Ik sluit mijn ogen en ik concentreer me alleen op haar ademhaling. Plotseling voel ik iets bewegen. En voor ik het weet voel ik haar zachte lippen op die van mij...

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu