42.

101 2 3
                                    

Tini: Ik lig al in bed als Jorge rond zeven uur thuis komt... Ik heb nog niet gegeten, maar het kan me niet schelen. Hij heeft tegen me gelogen dus ik heb geen zin om met hem te praten. Ik hoor hem mijn naam roepen, maar ik blij naar het plafond staren. Ik hoor hem naar boven komen dus ik draai me om met mijn rug naar de deur. Ik sluit mijn ogen en doe alsof ik slaap. Ik hoor de deur open gaan.

Jorge: "Oh, hey ben je hier... Waarom lig je al in bed?"

Tini: Gewoon stil zijn, Tini. Niet bewegen.

Jorge: "Gaat het?"

Tini: Ik hoor hem dichterbij komen en hij stopt als hij bij me is. Hij knielt naast me. Ik voel zijn adem in mijn nek. Hij schuift een plukje haar achter mijn ogen. Niet bewegen, Tini!

Jorge: "Goed dan... Slaap lekker lieverd." Ik geef een kus op haar wang en ik verlaat de kamer. Ik weet dat ze nog niet aan het slapen is, maar ik zal morgen ochtend wel met haar praten.

*BZZZZ*

Jorge: Ik kijk naar mijn telefoon en zie ene berichtje;

Alles is nu geregeld. Dankjewel voor het helpen vanmiddag. Welterusten X

Ik glimlach naar mijn telefoon en stop hem terug in mijn zak. Ik loop terug naar onze kamer want ik ben behoorlijk uitgeput en ik denk dat het een goed idee is om vroeg te gaan slapen. Als ik onze kamer binnen loop zie ik dat Tini snel doet alsof ze slaapt, maar niet snel genoeg. Ik wist wel dat ze nog niet sliep. "Hey, liefje."

Tini: Serieus?! Ik probeerde het zo erg... UGH! En wat nu? Moet ik hem negeren?

Jorge: "Waarom lig je al zo vroeg bed?"

Tini: "Moe?" Zeg ik, maar het klinkt meer als een vraag.

Jorge: "Weet je zeker dat dat de enige rede is?" Ik kleed me uit tot mijn boxer en stap in bed.

Tini: "Eh ja... denk je dat ik niet eens weet waarom ik in bed lig?!"

Jorge: "Nee, Tini! Je weet dat ik dat niet bedoel. Je lijkt gewoon een beetje afgeleid en ik vraag me af of het iets te maken heeft met mij of het feit da-"

Tini: "Goodnight Jorge!" Ik onderbreek hem. Misschien een beetje grof, maar ik kan hem nu niet uitstaan... niet nadat hij tegen me heeft gelogen!

Jorge: "Ehm ja welterusten, lieverd" zeg ik een beetje teleurgesteld.

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now