23.

118 5 0
                                    

Tini: De volgende ochtend word ik wakker met een ellendig gevoel. Ik heb Jorge verteld dat ik iemand anders heb. Ik ben zo'n verschrikkelijke persoon. Aan de andere kant; ik heb het alleen gedaan zodat ik me geen zorgen meer hoef te maken om die stalker!

*BZZZZZ*

"Als je het over de duivel hebt." Mompel ik tegen mezelf, terwijl ik naar het berichtje kijk:

Nou, nou, nou! Goedemorgen! Als je alles doet wat ik zeg vandaag dan zal dit onze laatste dag van samenwerken zijn! Hm, nooit gedacht dat ik dit zou gaan missen. Let op je telefoon vandaag, je zult een aantal belangrijke berichtjes ontvangen!

UHG! Ik kan niet wachten op het moment dat deze persoon uit mijn leven verdwijnt. Ik sleep mezelf uit bed en trek wat comfortabele kleding aan. Ik loop naar mijn auto en rijd naar de studio, waar ik iedereen op mij zie wachten. Zoals altijd... "Het spijt me! Alweer."

Regisseur: "Ja, nou ik denk niet dat het iets uit gaat maken dat het goed is maar dat je de volgende keer op tijd moet komen, want we weten allemaal; dat gaat niet gebeuren!" Terwijl ik het zeg zie ik haar half lachen.

Tini: "J-Ja ik weet het." Zeg ik terwijl ik naar beneden kijk.

Regisseur: "Oké. Dus wat ik jullie wilde vertellen is dat er vanavond een feest zal zijn. Jullie mogen allemaal komen en je mag en partner meenemen. Er zullen een aantal belangrijke mensen komen die ons kunnen helpen om onze droom -een eigen tour door heel het land-  waar te maken!" Zei ik terwijl iedereen enthousiast begon te praten. "Goed, maak je nu klaar voor scène 29 en 34!  Beide park scènes met de personages Alex, Gery, Violetta, Leon, Francesca en Cami doen!"

*TIMESKIP*

Tini: Ik was net een tijdschrift aan het lezen in mijn kleedkamer, als ik mijn telefoon plotseling hoor zoemen. Ik kijk op mijn telefoon en lees het bericht;

So! Ik hoorde over het feestje en dat je een partner mee mag nemen! En dan is er nog dat je natuurlijk iemand moet vinden die iets met jouw wilt nemen! Gelukkig heb je mij en heb ik al iemand voor je geregeld! Hij zal je ophalen om 8 uur!

NEEEEE, NEEEEE, NEEEEE! Jorge zal denken dat er echt iemand anders is! Misschien kan ik zeggen dat ik ziek ben.

*BZZZZZZZZZ*

Ik kijk naar mijn telefoon:

Als ik jou was zou ik niet proberen om er onder uit te komen! Vooral dat je ziek bent ofzo!

UHG! Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurd! Jorge zal me voor altijd haten!

*DIE AVOND*

Tini: Ik kan niet geloven dat ik niet eens weer wie mijn date is voor vanavond. Het enige wat ik zeker weet is dat Jorge diep teleurgesteld zal zijn in mij. Ik kijk voor de laatste keer in de spiegel en ik probeer een glimlach op te zetten. Ik hoor de deurbel beneden dus ik loop naar beneden om de deur te openen. Als ik de deur open zie ik de persoon staan waar van ik gehoopt had die nooit meer te zien...

PETER

"G-GA WEG! NU!" Ik zet een paar stappen achteruit, terwijl hij daar staat met een glimlach op zijn lelijke en walgelijke gezicht!

Peter: "Kalmeer, lieverd. Ik ben het gewoon!"

Tini: "NEE!"

Peter: "Kalmeer! Ik ben niet gevaarlijk ofzo!"

Tini: "J-Jij probeerde me te vermoorden!"

Peter: "Oh, tuurlijk niet lieverd. Nee, dat was een andere ik. Ik ben nu verandert, ik ben verandert boor jou... ik wist dat je op me zou blijven wachten."

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now