16.

169 5 0
                                    

Tini: "Wat doe jij hier ???!?!" Ik zie dat lelijke gezicht van hem... Die walgelijke glimlach. Ik kijk naar Jorge en zie dat hij boos is, echt enorm boos. "Hoe durf je hier nog te komen?!"

Peter: "Hallo, nieuwe BUREN!"

Jorge: Ik kan dit niet geloven! Hij is zo'n lul !!

Tini: Ik word zo boos! Alle pijn die hij me heeft aangedaan! "EEN je hebt mijn hele leven verpest, je maakte het tot een hel! EN EINDELIJK voel ik me weer gelukkig en dat denk jij: HEY LAAT IK TINI'S LEVEN GAAN RUÏNEREN OPNIEUW!"  Ik loop naar hem toe en begin hem te slaan, maar het doet hem niks... "Je kunt verhuizen naar duizenden, nee, wel miljoenen huizen! WAAROM?!?! WAAROM HET HUIS NAAST DIE VAN ONS? WAAROM WIL JE HIER WONENE EN ONS LEVEN RUÏNEREN?!" Ik begin te huilen en ik voel me zo zwak, al snel voel ik twee sterke armen om me heen die me dicht tegen een warm lichaam aan trekken. Ik kijk op en zie dat het Jorge is, hij trekt me weg bij het huis maar na drie stappen draait hij zich om...

Jorge: "Ik zou als ik jou was het niet meer durven om ons nog lastig te vallen. Of zelf maar in onze buurt te komen. En je laat Tini met rust! BEGREPEN?!?!"

Peter: "Natuurlijk, dat zou ik niet durven" zeg ik met een zwaar sarcastische ondertoon.

Tini: Jorge houdt me vast en loop met mij naar huis. We gaan ons huis binnen en hij zet me op de bank en geeft me wat te drinken. 

Jorge: "Alsjeblieft" Ik geef haar een kopje thee en ga naast haar zitten. Ik leg mijn arm om haar heen en zij legt mijn hoofd op mijn schouder.  "Ben je oké?"

Tini: "Nee, ik ben niet oké. Hij verpest ons leven!"

Jorge: "We gaan hem niet onze levens laten verpesten. We houden van elkaar en we kunnen dit samen aan. Ik hou van je Tini" 

Tini: "Je hebt gelijk en ik hou ook van jou."

Jorge: Ik geef haar een zoen "Oké. Blijf gewoon hier. Ik zal naar de andere buren gaan om hen te verwelkomen."

Tini: "Ja, is het goed. Ik zal een douche nemen ... Ik voel me vies"

Jorge: "Oké. Geweldig idee." Ik geef haar een kus "Doeg, lieverd." en ik loop het huis uit naar de andere buur. Ik bel aan en na enkele seconden doet iemand de deur open. "WAT?!" 

Stephie: "Hey nieuwe buur!"

Jorge: "Ben je gek?! Wat doe je hier?!"  
Stephie: "Ik wou een nieuwe start dus ik dacht ook een nieuw huis."

Jorge: "WAAROM?! Waarom hier? Om mijn relatie met Tini verpesten?!?"

Stephie: "Nee! Ik wilde een nieuwe start. Ik wist niet eens dat jullie twee hier woonde."

Jorge: "Dat weet iedereen, zelfs Peter!"

Sephie: "Ja ik zag hem laatst. We hadden een drankje gedaan afgelopen week!"

Jorge: "Dat kan me niet schelen. Ik wil alleen zeggen dat je Tini en mij met rust moet laten."

Stephie: "Goed als dat is wat je wilt"

Jorge: "Dat is wat ik wil. Bedankt" Ik draai me om en loop terug naar huis. Ik ga het huis binnen en hoor Tini boven zingen. Ik loop de trap op naar onze kamer en blijf in de opening van de deur staan en kijk gewoon naar Tini die zingt en danst op het bed.

Tini: Wow ineens zie ik Jorge staan en ik val als reactie achterover op het bed "Jorge! Je liet me schrikken!" Hij loopt naar ons bed toe en gaat naast me liggen. Hij glimlacht, maar ik zie dat er iets mis is. 

Jorge: "Sorry lieverd, maar je bent mooi als je danst en zingt. Ik kon het niet laten om te kijken." 

Tini: "Haha dank je wel schat" Ik draai mijn hoofd en geef hem een ​​kus op de wang "Hoe zijn de andere buren?"

Jorge: "Nou ehm ik denk niet dat je onze andere buur leuker vindt dan onze buurman."

Tini: Ik zit meteen rechtop "Wat bedoel je?!"

Jorge: Ik ging rechtop zitten  en keek Tini aan  "Het is eehhh..."

Tini: Ik wordt serieus bang. "Wie?!"

Jorge: "Ehh Stephie ..."

Tini: "Wat?! Nee!" Ik sloeg mijn armen om Jorge heen en houd hem stevig vast. "Waarom gaan ze hier wonen?"

Jorge: "Ik heb geen idee, maar we laten ze niet winnen. We zijn samen en we laten niemand tussen ons inkomen!" Ik houd haar kin vast en kijkt haar in de ogen. "Ik hou van je"

Tini: Een traan verlaate mijn ogen en ik kijk Jorge in zijn ogen: "Ik hou van je" Ik kus hem en hij kust terug. Het voelt als magie.

Weer een update. Niet zo'n lange maar het is er een. Ik zou willen dat ik regelmatig zou kunnen updaten. Maar ik moet ook andere dingen doen en ik wil niet dat het als een plicht gaat voelen.

Ik weet dat het heel lang geleden is dat ik heb geupdate maar ik hoop dat jullie blijven lezen en dat ik binnen kort weer wat meer kan gaan updaten.

Alvast een gelukkig nieuwjaar X

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu