2.

390 12 0
                                    

Vandaag moest de hele cast komen filmen. Bijna alles was gefilmd en degene die klaar waren zijn al vertrokken. 

Martina, Jorge, Mechi en Lodo waren nog steeds op de set bezig met de laatste scène voor vandaag. Wanneer Lodo en de andere daar mee klaar waren hadden Mechi en Lodo zich snel omgekleed om te gaan. Tini en Jorge waren zich nog aan het omkleden. Nat een tijdje was Jorge klaar met zich omkleden, toen hij iets hoorde vallen in de meisjes kleed kamer. Hij dacht dat iedereen al weg was dus werd hij een beetje bang. Hij liep naar de hal van de meisjes kamers en hoorde weer iets vallen, maar dit keer hoorde hij ook een meisje zachtjes huilen. Snel liep hij naar de kamer waar het geluid vandaan leek te komen en opende de deur.


POV Jorge 's

Ik opende de deur en daar stond "MARTINA?!?!"

"Wat doe je hier nog steeds? IK SCHROK ME DOOD!!" We schreeuwde beide naar elkaar, en daarna moesten we allebei lachen. "Het spijt me dat ik zo tegen je schreeuwen"Zei Tini. "Het is goed, maar waarom ben je nog hier? Vroeg ik haar. "Nou, ik ben alleen thuis en ik had geen zin om alleen thuis te blijven, want ik vind het een beetje eng alleen thuis. Dus ik dacht dat ik misschien hier kon blijven. Ik weet dat het raar klinkt maar..." Ik onderbrak haar. "Nee het is niet stom het is schattig" zei ik, ze begon te glimlachen. "Maar ik ben ook alleen thuis vanavond, dus zou je het erg vinden als ik hier ook bij jou blijf?" "Nou eigenlijk... Ben je van harte welkom" Zei ze met een grote glimlach. Ik ben dol op die glimlach. Ik hou van die glimlach van haar, ze is zo mooi als ze lacht. Wanneer ze lacht je kun je haar perfecte witte tanden zien. En haar ogen, er zit zo'n mooie twinkeling in. Wacht wat? Denk niet zo Jorge. Je hebt een vriendin met een mooie glimlach, maar ja natuurlijk niet zo mooi als die van Tini. Wat! Jorge nu stoppen. "Jorge, Johorge? Leef je nog??? Tini vroeg dat terwijl ze met haar hand zwaaide voor mijn gezicht. "Eh JA, wat is je vraag?" vroeg ik. "Hihi, ik vroeg of dat je zin had in sushi of in pizza, zodat ik een van de twee kon bellen" Zei Tini, nog steeds met die mooie glimlach van haar. "Eh ja, geweldig idee, ik heb wel zin in pizza" Zei ik terwijl ze daar nog steeds stond met die mooie glimlach. Oké NU ophouden Jorge. Ehm pizza, denk aan pizza!!!

*NA 20 MINUTEN*

Jorge en Tini aten van hun pizza en waren aan het praten/lachen. Maar na een paar minuten begon Tini te praten: "Jorge ik moet je iets vertellen, ik heb er eigenlijk nog niet met iemand over durven praten...
Jorge: "O, je kan je me alles vertellen" Misschien gaat ze zeggen dat ze een oogje op me heeft... Maar dan kan ik niet ontkennen dat ik ook iets voor haar voel... Ho wacht even je weet nog niets een wat ze te zeggen heeft, dus stop met denken Jorge!!! 
Tini: "Ik weet het, en dat is ook een reden waarom ik echt blij was toen je zei dat je zou blijven ... maar goed ehm... goed is het over mij en"


Jorge POV
Oh nee




Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now