18.

165 5 0
                                    

*Tini en Jorge hebben een geweldig aantal weken achter de rug. Ze kunnen niet wachten om weer te beginnen met opnemen voor Violetta seizoen 3!*

Tini: Ik werd wakker door mijn wekker en vroeg me af waarom ik een wekker had gezet. Waarom? Wacht! We gaan vandaag beginnen met filmen. Ik kijk naast me waar ik Jorge gewoon zie slapen. Waarom wordt hij niet wakker. Ik ben blij, dus ik sta op en begin op het bed te springen. Ik pak het deken vast en trek het van Jorge af. Ik zie dat hij geïrriteerd zijn ogen opent. Ik begin heel dicht op hem te springen en opeens pakt hij snel mijn enkel en ik weet niet hoe die het deed, maar voor dat ik het wist lag ik naast hem. Nou meer op hem, onze neuzen raken elkaar. Ik blijf glimlachen terwijl ik naar hem kijk. Ik zie zijn 'geïrriteerde' gezicht. "Goedemorgen lieverd."  Zeg ik zo vriendelijk mogelijk. 

Jorge: "Tini"

Tini: "Jaaaa?" zeg ik zeg nog steeds opgewonden.

Jorge: "Waarom spring je op ons bed, om 7 uur?"

Tini: "Weet je wat voor dag het vandaag is?" Ik hef mijn wenkbrauwen op.

Jorge: "eeh..."

Tini: "Jorge we gaan vandaag VIOLETTAAAAA  DRIEEEE opnemen!" Ik begin opnieuw op het bed te springen.

Jorge: "Oh ja eh... Maar misschien moeten we ons klaar gaan maken, want je hebt al 20 minuten verspild met je opgewonden gedoe." 

Tini: "Ehm... dat is niet mijn schuld" zeg ik onschuldig terwijl ik van het bed af ga en naar de douche loop. 

*TIMESKIP*

Tini: Jorge en ik lopen de grote studio binnen en daar zien we iedereen al staan. Ze zijn op ons aan het wachten -net zoals altijd, waarom zijn we altijd zo laat- Jorge houdt mijn hand vast terwijl we iedereen begroeten. 

Mechi: "TINIIIII!"

Tini: Ik ren naar Mechi en ik geef haar een strake knuffel. "Je weet dat we elkaar een paar dagen geleden nog hebben gezien, hè?" 

Mechi: "Dat maakt me niks uit!"

Rugge: "OOOH JOOOORGE !!" Ik zeg het met een meisjesachtige stem, proberent Mechi na te doen.  

Jorge: Ik loop naar Rugge toe en knuffel hem, net als de meisjes: "Ik heb je zo gemist schat. Hihihi!" Als we terug te trekken zien we Tini en Mechi naar ons kijken. Met grote ogen en grijnzen op hun gezichten. "Wat?!" Zeggen Rugge en ik tegelijkertijd. 

Mechi: "Het is leuk om jullie 2 samen te zien." 

Tini: "Ja, jullie leken net 2 kleine kindere."

Jorge: Ik wilde iets terug zeggen, maar Simon onderbrak me...

Simon: "HALLLOOO iedereen. Ik ben echt blij om jullie allemaal weer te zien. Ik kan niet wachten om weer te beginnen met filmen. Dus eigenlijk wil ik stoppen met dit nutteloze gepraat en beginnen met filmen." Iedereen lacht en begun begint te klappen. "Oké, ik wil beginnen met scène 18" Dus iedereen die in die scène speelt klaar over 10 minuten!" 

* TIMESKIP *

Tini: Ik zit thuis op de bank, terwijl Jorge iets kookt! Ik postte een foto van Jorge en mij, toen we een interview hadden vanmiddag. Na onze eerste scène. En ik ben gewoon aan het kijken naar de reacties.  'Jullie zien er zo schattig uit samen! #jortiniforever' 'Perfeeect stel! #jortini'  'Cutieees! #jortini' 'JORGE IS TE GOED VOOR DIE SLET!' Dat is gewoon jaloezie Tini! Denk aan al die duizenden keren dat Jorge zei dat hij van je houdt... Ik lees verder '#JORTINI' '#hatejortini #hatetini #lovejorge #tinislut' 'Jorge ga, vindt iemand anders! Tini is niet mooi genoeg voor je!' Wat?? Ik sluit insta onmiddellijk en ga naar de keuken.

Jorge: "Hey liefje."

Tini: "Ehh... Hey wat ben je aan het koken? '

Jorge: "Spaghetti... Tini gaat het met je?"

Tini: UHG hij kent me te goed. "Ih klinkt goed!"

Jorge: "Tini ik vroeg je iets..." 

Tini: "Als ik je vertel geef je me een preek. Bovendien is het niet de moeite waard om er over te praten!" 

Jorge: "Maar Tini dat maakt niks uit... Wat is er mis?"

Tini: "Niets. Ik ben ehh ik wilde een nieuwe jurk kopen, maar ik kan hem nog niet kopen, omdat hij uit verkocht is. " Kons je niks beters bedenken Tini? Je bent echt dom.

Jorge: "Tini... Ik weet dat dit niet de  waarheid is en dat is oké, maar als er iets is en je wilt het vertellen. Dan kan je het me vertellen."

Tini: "Ik hou van je."

Jorge: "Ik hou meer van jou. "

*'S AVONDS*

Tini: Ik lig in bed een spel te spelen op mijn telefoon, terwijl Jorge onder de douche staat. PLING. Ik krijg een mail binnen van een anoniem persoon. Ik open hem: 

Heey meisje!

Eng hè? Iemand die je niet kent wel je emailadres weet?!  Nou maak je geen zorgen ik ben alleen en alleen ik kan zeggen hoe lelijk je er nu uitziet.  Het spijt me, maar het is waar! Ik begrijp nog steeds hoe iemand die zo lelijk is als jij, iemands als Jorge kan krijgen. Hoe kan Jorge iets met jouw beginnen? Je bent dik en lelijk. Wel, je kunt luisteren naar mijn advies:  Jorge verdient iemand die beter is als jou. Dus maak het uit en laat hem vrij zijn! Nou weltrusten lelijke Tini. Ik zie dat je al in bed ligt en dat je vriendje aan het douche is. Hmm misschien is hij aan het bedenmenbeter dus laat hem gelukkig en vrij zijn !! Nou welterusten lelijk Tini Ik zie dat je al in bed en je vriendje is in de douche hmm misschien is hij aan het bedenken hoe hij van je af kan komen?

PS: Sluit je raam, het wordt een beetje koud! XXX

Wat?! Wie is is dit?! Hoe komt deze persoon aan mijn emailadres. Nee! Stop Tini!  Waarschijnlijk iemand die jaloers is... Maar nee,  het is waar wat ze zegt! Ik ben al in bed, Jorge is in de douche en .... ik kijk naar mijn raam "Wat?" Ik sta op en ren naar het raam, ik sluit het raam onmiddelijk en kijk naar buiten.  Ik zie niets totdat ..... AAAAAH! "Ik ren naar het bed en verberg mezelf onder het deken... Ik hoor wat voetstappen dichterbij komen...

Jorge: "Tini?"

Tini: Ik sla het deken van me af en kijk in de ogen van Jorge "Ja?"

Jorge: "Wat doe je?"

Tini: "Ik ehh... KOUD. Ja ik eh had het koud!"

Jorge: Ze vertelt me dat ze het koud heeft. Ze vertelt niet de waarheid, alweer niet?! Wat is er mis met haar?? UHG... Ik ben te moe om te discussiëren. "Nou, ik weet wel iets om je te helpen!" Ik draai het licht uit en ga naast Tini liggen, ik sla mijn armen om haar heen en houd haar dicht tegen me aan.

Tini: "Haha je hebt gelijk. Dit helpt!" UHG. Ik voel me ellendig.

Jorge: "Slaap lekker, liefje" Ik geef haar een zachte kus in de nek.

Tini: "Goodnight, lieverd" Ik weet dat Jorge erg moe is en ik denk dat hij al in slaap is gevallen, maar ik kan niet slapen. Ik ben bang! Wie zou dit doen? Nou misschien was het gewoon een eenmalige grap van iemand. Maar het is eng, hij/zij keek me! Ik draai me om en druk me nog dichter tegen hem aan. Ik begraaf mijn hoofd in zijn borst en sluit mijn ogen...

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Donde viven las historias. Descúbrelo ahora