8.

322 9 2
                                    


Jorge: Ik kon niet Tini nergens vinden en ging naar buiten.  Eerst wilde ik haar huis, de set en het park controleren.  Ik voelde dat er iets mis was, dus ik begon steeds sneller en sneller te lopen. Ik ging richting het park, maar het park was gesloten. Ik kon me zelf wel voor mijn kop slaan omdat ik zo dom was geweest om eerst hier te kijken in plaats van haar huis. Ik begon weer te lopen, zelfs nog sneller dan eerst. Ik bleef rennen en rennen en toen ik in haar straat kwam ging ik naar haar huis. Ik hoorde iemand huilen, TINI!!! En een mannen stem die haar bedreigde, PETER!!! Ik rende naar de deur, maar die was op slot. Ik wilde niet opvallen omdat het leven van Tini er van af hing. Dus ik rende naar de achter tuin en probeerde die deur, maar die was ook op slot. Toen herinnerde ik me dat Tini had gezegd dat er een sleutel lag onder de... UHG! Wat was het nou?! Jorge denk na, denk na. Opeens hoorde ik Tini schreeuwen en huilen en ze klonk zoooo bang!  Oh ja onder de houten bank.  Ik pakte de sleutel en opende stilletjes de deur. Ik sloop het huis in en zag Peter met een mes in de hals van Tini praten, over dat ze afscheid moest nemen of zoiets.  Oh nee! Tini begon nu nog harder te huilen. Wat?! Ze sloot haar ogen, IK MOET IETS DOEN!!! Ik pakte de vaas en liep langzaam en stil richting Peter. Hij vermoorde haar bijna, maar toen sloeg ik met de vaas keihard op zijn hoofd en schopte hem bij Tini vandaan. Ik zie dat Tini haar ogen langzaam opend, maar ze sluit ze direct.

Tini: Wacht is dat Jorge? Oh het is een feit, ik ben in de hemel. Ik ben dood.

Jorge: Ik til Tini van de vloer en nam haar in bruid stijl in mijn armen. Ik liep zo snel als ik kan, zonder dat zij zich bezeerde, naar mijn huis. Ik legde haar op mijn bed en pakte een natte handdoek om harmonie gezicht mee af te deppen, maar ze werd niet wakker... Ik geef haar zachte tikjes, maar daar reageert ze ook niet op. Ik begin te huilen en op eens geef ik haar een kus. Een lange en gepassioneerde kus, op haar mooie, zachte en zoete lippen.

Tini: Ik voel iets heel warms en zachts op mijn lippen... Het voelt alsof Jorge, haha, maar dat kan niet waar zijn... Ik probeer mijn ogen te openen, maar dat lukt niet... Ik hoor een man zachtjes huilen, JORGE!!! Ik moet wakker worden! ik probeer mijn ogen nog os te openen en daar stop ik al mijn energie in. JA JA JA JA!!! HET WERKT!!! Ik open mijn ogen en zie Jorge??? Ik probeer iets te zeggen, het lukte, maar het was wel heel zachtjes.

Jorge: "oh Tini. ik ben zo blij dat je wakker bent !!"  en ik sloeg mijn armen om haar heen en ik houd haar stevig vast.

Tini: wacht, waarom is hij zo blij dat ik wakker ben? Oh ja ehm, Peter en ik... En ik begin zachtjes te huilen... Het voelde goed toen hij me nog steviger vast pakte, maar ik kon alleen maar huilen en denken aan wat er was gebeurd.

Jorge: Tini begon te huilen, ik trok me terug zodat ik in haar ogen kon kijken. Ik doe wat plukjes haar, die in haar gezicht hangen, achter haar oren en veeg een traan uit haar gezicht. Dat dienst terwijl ik in haar ogen kijk.

Tini: Jorge is zo lief voor mij... Ik hou van hem. WACHT WAT?! Zei ik nou dat ik van hem houd, als in liefde? WOW Ik denk dat ik verliefd aan het worden ben, verliefd op Jorge. Ik staar hem in zijn ogen.

Jorge: Ze ziet er zo mooi uit! Ik kan het gewoon niet uitstaan als iemand haar pijn doet, haar te kwetsen of iets in die richting. Ik denk dat ik... Verliefd op Tini ben?

Tini: "Bedankt Jorge!!! Je hebt eigenlijk gewoon mijn leven gered!!!" Zei ik terwijl ik naar hem lachte.

Jorge: "Je bent van harte welkom. Ik kan me een leven zonder jou gewoon niet voorstellen... Ik moest je gewoon helpen, je bent speciaal voor mij. Snap je wat ik bedoel?"

Tini: "ahw I love you!"  O Wacht!?!  Zei ik dat hardop ??  "ehm als vri....."

Jorge: Ik stop haar en zeg: "I love you to!"  en ik kus haar.

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now