25.

115 5 0
                                    

*DE VOLGENDE OCHTEND IN HET HUIS VAN MECHI EN RUGGERO*

Mechi: "Goedemorgen Jorge."

Jorge: "Morgen"

Mechi: "Jorge, ik vroeg me af..."

Jorge: "Jaaa?"

Mechi: "Goed, na ons gesprek van gistere-"

Jorge: "Wow, heb ik gisteren een gesprek met jou gehad ?"

Mechi: "Wat? Gisteren aan het eind van de middag hebben we een heel belangrijk gesprek gehad!" Zeg ik terwijl ik mijn kalmte verlies.

Jorge: "Het spijt me Mechi, maar ik kan me niets herinneren van gisteren!"

Mechi: "Ben je serieus, Jorge?!"

Jorge: "Ja..."

Mechi: "Je bent ongelofelijk!" Zeg ik terwijl ik de kamer uit storm. "oh en dit is ook het bewijs dat je te veel drinkt, Jorge!" Roep ik nog voordat ik naar buit ga en in de auto stap. Ik pak mijn telefoon en bel Rugge, terwijl ik naar de studio rijd.

*TELEFOONGESPREK*

R: liefje?

M: Ja, met mij...

R: Wat is er mis schat? Je klinkt overstuur!

M: Nou, het is gewoon dat ik gisteren een gesprek met Jorge heb gehad over Tini en toen ik hem er vanochtend naar vroeg kon hij het zich niet herinneren! Hij drinkt veel te veel! Het is niet gezond meer!

R: Ja... Ik weet wat je bedoelt. Gisteravond was hij ook voor een paar uur weg en kwam pas erg laat thuis. Ik weet niet wat hij doet, maar het gaat helemaal verkeerd...

M: Echt?! Ik wist niet eens dat hij weg was!

R: Hij ging door het raam en kwam pas terug toen jij al aan het slapen was.

M: wow

R: Ja, maar hey, je hoeft je geen zorgen te maken over hem! Ik let wel op hem, zodat jij Tini in de gaten kan houden, oké?

M: Ja, oké. Moet ik Tini vertellen over Jorge? Misschien luistert hij naar haar?

R: Ik weet het niet... beslis dat maar als je haar ziet.

M: Oké, liefje. Ik hou van je.

R: Ik hou ook van jou

*EINDE TELEFOONGESPREK*

Mechi: Ik stal uit de auto en loop de studio in... Wow, ik ben vroeg! Ik loop naar mijn kleedkamer en zie Tini daar op de bank zitten? Wat ie ze vroeg... "Hey, meid!"

Tini: "Oh, Hey, Mech!"

Mechi: "Waarom zo vroeg?"

Tini: Nou eigenlijk alleen maar om Peter te voorkomen... "Oh ik weet niet, ik was gewoon vroeg denk ik."

Mechi: "Oh, okay."

Tini: "Jij?"

Mechi: "Jorge werkte me op mijn zenuwen." Zeg ik zonder na te denken. Ik zie Tini haar glimlach verdwijnen.

Tini: "Uh?"

Mechi: "Hij was gewoon erg vervelend en hij gedraagt ​​zich echt dom en onverantwoordelijk!" Tini haar gezicht wordt verdrietig en bang... oh nee...

Tini: "Oké ... laten we over iets anders praten, oke?"

Mechi: "Tini, ik moet je iets vertellen."

Tini: "over Jorge"

Mechi: "ja" zei ik op zoek naar woorden.

Tini: "Misschien is het beter om iets anders te vertellen, want ik wil niet over hem praten."

Mechi: "Maar het is echt belangrijk!"

Tini: "Oké! Vertel, maar ik ga geen antwoord geven!"

Mechi: "Oké, de laatste tijd is hij een beetje uhm depressief. Hij praat amper maakt geen grapjes meer. Hij gaat het huis uit zonder dat Rugge en ik het weten! We weten dan niet waar hij is... we maken ons zorgen om hem, hij drinkt ook heel veel de laatste tijd... de laatste keer dat ik in zijn kamer was probeerde hij een fles wodka Rn whisky te verstoppen..." Ik keek naar Tini en ik zag de tranen in haar ogen staan "We zijn echt bang, Tini. En hij praat niet meer tegen ons." Ik zie een traan uit haar oog ontsnappen en die nu over haar wang loopt. "We dachten... misschien kan jij met hem praten?"

Tini: Tranen vormen zich in mijn ogen en ik beeld me in hoe Jorge er nu uit ziet... ik mis hem zo.

Mechi: "Tini?"

Tini: "Ik-ik weet het niet."

Mechi: "Oké. Ik ben gewoon blij dat je wilde luisteren... nu, laten we ons klaar gaan maken"

Tini: "Ja, tuurlijk." We doen onze kleren aan die we nodig hebben voor onze eerste scène en we lopen naar de grote zaal. Wij waren de enige die deze ochtend moesten opnemen, dus we begonnen meteen met filmen. Het ging eigenlijk best goed denk ik, maar ik was niet echt 100% gefocust, want ik zat de hele tijd te denken aan Jorge.

Mechi: "Tini?"

Tini: "Ja?"

Mechi: "Ik vroeg me af of dat je zin had om met mij iets te gaan eten in de kantine."

Tini: "Ja, natuurlijk." We lopen samen naar de kantine en pannen wat te eten. We zitten op de bank en lachen een beetje, totdat ik opeens zie dat Jorge recht tegenover ons zit. Hoelang zit hij hier al? Hij zegt niks en is gewoon wat aan het doen op zijn mobiel. Totdat Mechi hem opeens roept...

Mechi: "JORGE!"

Tini: Langzaam kijkt Jorge op en ik huiver van hoe hij eruit ziet... zijn ogen zijn groot en rood. Zijn haar is een puinhoop en hij is zijn glimlach verloren... zijn mooie glimlach.  "Hey" hij kijkt me aan met een leeg gezicht. Er is geen uitdrukking op te vinden. Daarna kijkt hij weer naar zijn telefoon zonder iets te zeggen...

*DIE MIDDAG*

Tini: Ik loop de studio uit en ik loop naar mijn auto... ik denk na over Jorge en ik voel me zo schuldig! Het is allemaal mijn schuld, ik ben zo slecht. Ik ben een verschrikkelijk persoon! Een walgelijk persoon! Deze persoon had al die tijd gelijk! Ik verdien Jorge niet... Jorge is veel te goed voor mij en de hele tijd dat we samen waren, was hij waarschijnlijk niet gelukkig! Ik heb zijn leven tot een H- mijn gedachten werden onderbroken doordat ik Jorge naar zijn auto zien lopen. Misschien moet ik hem volgen om te zien waar hij naar toe gaat... misschien moet ik naar Mechi luisteren en moet ik met hem gaan praten... ik start de auto en rijd achter Jorge aan. Na enkele minuten zijn we in de buurt van het huis van Mechi en Rugge, maar hij neemt niet ze afslag naar het huis. Hij rijdt verder.  Na enkele minuten lijkt het erop dat hij naar ons huis gaat (het is nog steeds ons huis denk ik). Hij rijdt onze straat in. Ik voel me gelukkig worden, hij wilt met me praten! "Wacht?! Wat?!" Hij rijdt ons huis voorbij en parkeert zijn auto voor het huis van...
Stephie!

Hey! De PWW is voorbij dus ik wil weer gaan updaten. Ik hoop dat het lukt om 1x in de twee dagen te update, maar ik weet niet zeker of dat, dat gaat lukken... ik ga het proberen.

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now