24.

131 6 0
                                    

Peter: Ik zie Tini met tranen in haar ogen weglopen van Jorge. Dit is voor mij het perfectie moment om haat te gaan troosten. Ik loop naar mijn auto en rijd naar Tini's huis, ik klop op de deur en als Tini open doet zie ik haar staan met nog steeds tranen in haar ogen. "Oh, meisje! Wat is er gebeurd?!" Ik ga naar haar toe en troost haar. Ik neem haar mee naar de bank en ze begraaft haar hoofd in mijn borst. "Wie heeft dit gedaan?" Ik zeg dit proberend haar boos te maken op Jorge.

Tini: "H-het is gewoon, iemand stuurt mij de hele tijd berichtjes... hij/zij probeert mijn en Jorge's leven te ruïneren!"

Peter: "Oh, ik begrijp je, Tini." Zeg ik terwijl ik door haar haren streel.

Tini: Ik kijk naar Peter "Ja? Echt?"

Peter: "eh j-ja ik bedoel... ik krijg ook berichtjes van deze persoon. Ik ben hier vanavond gekomen, omdat ik dat moest."

Tini: "Echt?"

Peter: "Ja, want zonder dat berichtje zou ik nooit meer in je buurt komen, omdat ik weet dat je dat niet wilt, maar nu je weet dat ik hier ben, ben ik blij met het plan."

Tini: "Peter... dankjewel en het spijt me dat ik zo onbeschoft tegen je was. Ik wist niet dat jij ook berichten kreeg."

Peter: "Het is goed, Tini. Het is oké, ik ben blij dat het weer goed is."

Tini: "Ja, ik ook." zeg ik, terwijl ik mijn hoofd begraaf in zijn borst. Bij Jorge is dit veel fijner. Nu denk ik weer aan hem! Ughhh! "Ik denk dat ik nu naar bed ga."

Peter: "Ja, is goed. Zal ik je naar bed brengen?"

Tini: "Nee, dankjewel." Zeg ik. "Ik zie je later." Zeg ik terwijl ik naar de voordeur loop.

Peter: "Zorg goed voor jezelf en als er iets mis is. Ik ben er voor je." Ik geef haar een kus op haar wang en ga weg.

Tini: "Okaaaaaay #awkward" zeg ik tegen mezelf, terwijl ik naar boven loop.

*DE VOLGENDE MORGEN*

*BZZZZZ*

Tini: Ik word wakker door het geluid van mijn telefoon:

Wakker worden slaapkopje! Je moet binnen 20 minuten in de studio zijn! Gelukkig heb ik alvast een lift voor je geregeld!

UHG! Ik stap uit bed en kleed me om. Ik pak een appel, maar ik wordt onderbroken door een klop op de deur... "Peter!"

Peter: "Goedemorgen! Ik ben hier om je een lift te geven, weet je nog?"

Tini: "Oh ja, natuurlijk!" Het verbaasd me niks dat hij mijn lift is, maar diep van binnen hoopte ik Jorge weer te zien. "Laten we gaan dan!" We rijden naar de studio zonder ook maar iets te zeggen. Ik ben opgelucht als we er eindelijk zijn. "Bedankt voor de lift, ik zie je later." Zeg ik, terwijl ik snel uit de auto stap.

Peter: "Het spijt me, maar ik moet mee naar binnen." Zeg ik tegen haar, terwijl ik ook uit de auto stap.

Tini: "Waarom?"

Peter: "Een bericht!"

Tini: "Oké" Ik hoop dat Jorge er niet is, hij hoeft toch geen scènes op te nemen vandaag... we lopen het gebouw in en ik zie Mechi en Ruggero met elkaar praten. Als ze me zien stoppen ze en proberen ze naar me te glimlachen. Wat niet echt lukte om eerlijk te zijn, maar ik neem ze het niet kwalijk. is niet op de set, omdat hij niet hoeft om een ​​scène te schieten vandaag ..... we lopen in het gebouw en ik zie Mechi en Ruggero praten een beetje totdat ze me zien en proberen lachen maar om eerlijk te zijn het niet echt lukt, maar ik ze niet kwalijk nemen "Nou ehm je kunt u nu gaan."

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now