3.

334 9 0
                                    


Jorge POV:
Ooh Fieuw, maar wacht ze ziet er verdrietig uit. Wat zal er zijn?
"Wat is er mis tussen jullie twee?"

Tini: "Nou ik ehm... Afgelopen weekend ging Peter met een paar vrienden trip... Tenminste dat zei hij. Maar toen ik hem belde hoorde ik op de achtergrond een meisje vragen met wie hij belde en hij moest opschieten. Ook hoorde ik haar zeggen dat ze op hem wachtte. En toen ik vroeg wie dat meisje was zei hij snel: Eh niemand, love you, bye" En toen kwamen de tranen op. Maar dat was niet het ergste... Die avond kwam hij terug en we zaten op de bank. Toen ik hem vroeg over de trip werd hij enorm boos.  Hij begon te schreeuwen tegen me: Dat ik hem meer moest vertrouwen dat dat hij te goed voor mij was en dat hij zich afvroeg waarom hij nog steeds bij me was. Nu rolde de tranen echt over Tini's gezicht en kon ze niet meer stoppen met huilen. 

Jorge: Ik sta op van mij stoel en ga naar haar toe en ging naast haar zitten. Ik sloeg mijn arm om haar heen en drukte haar zich tegen me aan. "Hey je moet niet naar hem luisteren! Je bent mooi, grappig, leuk gezelschap, hij is degene die jou niet verdiend!!
Tini: Langzaam kwam er een kleine glimlach op mijn gezicht "dankje Jorge maar er is meer ...."

Jorge: "Wat is er nog meer gebeurd?! Ik veeg een traan uit haar gezicht en ik raak daarom har zachte huis aan. Ik kijk in haar ogen... Haar zo mooie, glinsterende ogen.  

Tini: "En nadat hij klaar was met schreeuwen. Over van alles en nog wat" Ik dacht terug aan dat moment en begon nog harder te huilen.

Jorge: "Shh shh kalm maar, kalm maar" en ik gaf haar een kus op haar voorhoofd.

Tini: Jorge, je help me echt, terwijl je alleen maar luistert. En die kus doet me echt goed.  "Nou ehm na wat geschreeuw te hebben duwde hij me tegen de muur en sloeg me in mijn maag" Ik doe mijn shirt een klein beetje om hoog om Jorge de wond te tonen.

Jorge: "Wat heeft hij dit gedaan?!! Ik zweer je de volgende keer dat ik hem zie maak ik hem af. Hij heeft geen enig recht om jou zo te behandelen.  Gaat het? doet het veel pijn ?? " O mijn god had Peter haar geslagen, die jongen is niet goed wijs.

Tini: "Doe dat maar niet, en het gaat wel weer iets beter.

Jorge: Ik sloeg mijn armen om haar heen en hield haar strak tegen me aan en fluisteren "Goed als jij dat wilt, Maar als hij jou ooit nog iets aan doet... Vertel het me oké? Ik zal er altijd voor je zijn." Ik hou haar nog steeds vast en sluit mijn ogen. Maar dan hoor ik haar zachtjes huilen.  Ik laat haar een beetje los, zodat ik in haar ogen kan kijken. "Hé, wat is er mis ??"

Tini: "Oh niets, ik ben zo blij dat ik je het heb kunnen vertellen. En dat jij me troosten dat maakt me rustig en gelukkig...

 Ikk voel dat ik een kleine glimlach op mijn gezicht krijg. 

Jorge: "Ik ben erg blij om dat te horen, maar ik moet bekennen dat ik ook een fijn gevoel heb als ik je vast houdt"

En dan houden ze elkaar stevig vast... Voor een paar minuten.

 *ÉÉN UUR LATER*

Jorge en Tini lopen door de hele studio. Ze zingen wat op het podium van Violetta. Leon speelt gitaar en ze zingen nog meer. Na een tijdje is het liedje bijna afgelopen en zijn hun gezichten zo dicht bij elkaar, maar dan komt er een enorm kabaal van uit de gangen van de studio. Dat trekt meteen hun aandacht. Ze gaan een beetje onhandig van het podium af.

Tini: "eh Jorge, wat was dat? .... Ik ben bang"

Jorge: "ehh ik weet het niet .... volg mij"

Tini loopt heel dicht achter Jorge. Ze pakt zijn arm en houd hem stevig vast. Ze lopen naar de grote zaal, daar leek het geluid vandaan te komen. Ze hoorde een lelijke en false stem zeggen:  "Halloooooooooooooo?! Is er iemand?!.

Tini houdt Jorge nu nog steviger vast en ze fluistert: "Jorge ik ben bang"
Jorge: "Maak je geen zorgen ik ben bij je"

Ze zien een schaduw aan komen lopen. Tini en Jorge staan stil, Tini legt nu haar beide armen om Jorge heen en legt haar hoofd op zijn borst.

Jorge: Ik weet dat ze nu echt heel bang is en ik ook wel een beetje, Maar ze houdt vast en dat geeft me een fijn gevoel. Een gevoel dat ik altijd wel zou willen hebben. e focus. (alleen de tekst tussen  "" wordt hardop gezegd de andere zijn hun gedachten voor als je dat nog niet door had)

Tini fluistert: "O nee, het komt dichterbij"
Jorge: "Ik ben bij je"

Ze houden elkaar vast en dan zien ze een zwarte figuur in de hal. Het komt dihter en dichter bij.

Tini: "AAAAAAAHAAAAAH STOP!!! GA WEG!!!

 En vervolgens doet het figuur het licht aan.





Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now