26.

125 4 2
                                    

Tini: Tranen staan in mijn ogen als ik naar Jorge kijk die uit zijn auto stapt en naar het huis van Stephie loopt.

*BZZZZZ*

Ik kijk naar mijn telefoon en zie dat ik een berichtje heb.

Ik zie dat Jorge eindelijk verhuisd is! xxx

Ik gooi mijn telefoon op de achterbank en mijn hoofd in mijn handen, tranen stromen over mijn wangen. Ik haal gefrustreerd een hand door mijn haar, terwijl ik mijn tas pak en uit de auto stap, ik loop mijn huis in en laat me op de bank vallen. Ik begraaf mijn hoofd in een kussen en schreeuw heel hard.

*KLOP KLOP*

"UHG" Ik gaap terwijl ik opstaan. Ik kijk in de spiegel en veeg mijn tranen weg. Ik open de deur en ik hoop om Jorge daar te zien staan met een bos bloemen in zijn handen en dat hij vraagt om opnieuw te beginnen. Dat we met het vliegtuig weg gaan en dat we dan over een paar uur op het strand in Hawaï liggen. Maar nee... het is Peter. "hallo Peter" zeg ik, ik probeer om niet teleurgesteld te klinken, maar ik denk dat het niet is gelukt.

Peter: "Hey tin- woow wat is er mis is? Waarom heb je gehuild?" Zeg ik terwijl ik naar haar toe stap om haar in een knuffel te trekken.

Tini: Eigenlijk wil ik er niet met hem over praten, maar ik kan het niet voor mezelf houden. Tranen vliegen over mijn gezicht... "Ik kwam thuis een paar minuten geleden en ik zag Jorge zijn auto stoppen voor het huis van Stephie." zeg ik voordat ik mezelf tegen kon houden. "Ze zijn waarschijnlijk weer bij elkaar!" Zeg ik echt boos en bijna schreeuwend.

Peter: "Ooh! Tini, niet huilen om hem. Ze zijn je tranen niet waard!" Zeg ik terwijl ik mijn arm om haar heen sla en haar naar de bank breng. Ik trek haar dicht tegen me aan...  "weetje Tini, Jorge is verhuist, hij heeft je niet meer nodig... hij houdt niet meer van je, Tini."

Tini: Wat?! En hij probeert me te troosten?! Wat hij zegt maakt het alleen maar erger! Ik huil nog harder en denk alleen maar aan de laatste zin die hij zei. Hij houdt niet van je...

*VOLGENDE OCHTEND*

Tini: De volgende ochtend voel ik me verschrikkelijk... gisteravond probeerde Peter mij te troosten, maar om eerlijk te zijn heeft het niet echt geholpen. Ik weet dat hij probeert om me te helpen, maar het is moeilijk om me veilig te voelen en hem te vertrouwen, na wat hij gedaan heeft.

Ik pak een appel en mijn tas en ga naar buiten. Ik moet gewoon proberen om Jorge en Stephie te vergeten! Ik loop naar mijn auto, maar ik hoor ook een andere deur open gaan, ik kijk op en zie Jorge staan. Hij is daar vannacht gebleven. Met haar... We kijken elkaar aan en ik kan gewoon niet weg kijken, ik ben geschokt en ik wil weg lopen! Weg van alles en iedereen ..... plotseling kijkt hij weg en rijdt hij snel voorbij, heel snel!

*TIMESKIP*

Mechi: Ik loop mijn kleedkamer in en zie Tini op de bank huilen! ALWEER! "oooh, meisje! Wat is er mis?" Zeg ik terwijl ik naast haar kniel... Ze kijkt langzaam omhoog en haar ogen zijn helemaal rood en opgeblazen "wat is er, meisje?" Ik sta op en sla mijn armen om haar heen, terwijl naast haar ga zitten.

Tini: "H-hij is verhuisd"

Mechi: "Wat?! Wie?!"

Tini: "J-Jorge hij is weer met Stephie..."

Mechi: "W-wat?! Sinds wanneer?!"

Tini: "Wat maakt het uit! Hij verhuisde, Mechi!"

Mechi: "ooh, lieverd kom hier. Ik trek Tini in een knuffel en wrijf over haar rug terwijl ze nog meer begint te huilen. "Maar Tini, je wist dat dit een keer zou gaan gebeuren"

Tini: "W-wat?!"

Mechi: "Jorge kan niet voor altijd depressief blijven. Hij heeft een leven te leiden en het is goed voor hem dat hij veder gaat?"

Tini: "J-Ja, maar niet met iemand ander daten, Mechi!"

Mechi: "Tini, het is niet eerlijk wat je doet. Hij mag doen wat hij wilt nadat jij..."

Tini: "Na wat Mechi ?!"

Mechi: "Nadat jij hem hebt bedrogen. Hij was depressief voor twee weken en nu gaat het eindelijk beter en wil je hem niet eens gelukkig zien! Het is oneerlijk, Tini!" Ik kijk naar beneden om Tini's blik te vermijden... ik weet dat ik haar pijn doe met mijn woorden, maar ik moest gewoon eerlijk tegen haar zijn... ik ga weg om Rugge te zoeken, maar Cande houdt me tegen. "Wat?"

Cande: "We moeten NU filmen! Waar is Tini?"

Mechi: "Ik weet het niet!" Zeg ik terwijl ik probeer haar vragen te vermijden.

* TIMESKIP *

Jorge: Ik loop het huis in en... "OHMYGOD Ik ben zo verdrietig." Zeg ik terwijl ik achteruit de koken uit loop en probeer om alles te vergeten. Ik ga op de bank zitten en zet de tv aan voor wat afleiding. En 1... 2... 3...

Rugge: "Het spijt me dat je dat mee moest maken!" Zeg ik terwijl ik plaats neem in een stoel naast Jorge. 

Jorge: "Het is oké, ik begrijp dat jij en Mechi jullie behoeftes hebben en dat ik elke minuut hier ben maakt het niet gemakkelijker. Daarover gesproken ik denk dat ik snel zal vertrekken. Ik denk dat ik iets nieuws heb om te verblijven."

Rugge: "echt, waar?!"

Jorge: "Dat is een geheim, maar ehm kan ik ff met Mechi praten? Is ze nog steeds in de keuken?"

Rugge: "eh ja"

Jorge: "dank u" Ik loop naar de keuken waar ik Mechi beschaamd zie staan. "Hey"

Mechi: "Hey" zeg ik langzaam, terwijl ik naar beneden kijk.

Jorge: "Ik moet je iets vragen."

Mechi: "Ja?"

Jorge: "Wat is er aan de hand tussen jou en Tini?"

Mechi: 'Waar heb je het over?" Probeer ik overtuigend te zeggen.

Jorge: "Deze hele dag hebben jullie elkaar ontweken."

Mechi: "Nou  we hadden een soort ruzie... vanmorgen"

Jorge: "over?!"

Mechi: "Waarom kan jou dat wat schelen? Je wilt niet met haar praten of ook naar over haar nadenken en je bent weer samen met Stephie dus wat kan het je schelen?"

Jorge: "O- wacht... ik en Stephie?"

Mechi: "Ja, ze zag je gistere-, maar wacht zijn jullie niet samen?"

Jorge: "ehm goed j-ja, we zijn ...."

Mechi: "Oké goed, ik ben blij voor je!"

Jorge: "Dankje. Ooh nu weet ik waarom jullie ruzie hadden, maar alsjeblieft maak geen ruzie over dit... het is het niet waard."

Mechi: "te laat"

Jorge: "wat bedoel je?"

Mechi: "We hadden een gesprek aan het eind van de dag en we dachten dat het beter zou zijn om onze vriendschap te verbreken!"

Jorge: "Wat?! Mechi! Jullie twee zijn beste vrienden!" Roep ik naar haar, maar ze luistert niet meer.

*ONDERTUSSEN*

Tini: *Bzzzzz* Ik kijk op mijn mobiel en ik zie een boodschap;

Nou, nou! Ik denk dat het tijd is om verder te gaan in je relatie. Dus raadt een wie een verrassing heeft voorbereid voor de twee tortelduifjes!  Ja, dat klopt IK!
Xoxo

Hey, ik denk niet dat het me gaat lukken om 1x in de 2 dagen te updaten. Ik ga proberen zoveel mogelijk te updaten dus soms is het om de dag en anders maar 2x in de week ofso... maar ik ga proberen zoveel mogelijk te updaten.

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now