44.

105 3 3
                                    

Jorge: "Nee! Tini wacht even!" Ik loop achter haar aan en trek haar terug aan haar arm en draai haar om. "Het is waar dat ik niet naar Rugge ging gisteravond, maar ik ging naar iemand om alles klaar te maken voor een verrassing voor jou-"

Tini: "Meen je dat?! Is dat je excuus?! En wat zou die verrassing dan geweest zijn?! Hoe lang heb je erover gedaan om die leugen te bedenken, 2 seconden?

Jorge: "Nee, ik meen het Tini! Ik was van plan een vakantie voor ons twee te regelen en allemaal leuke dingen die we daar dan zouden kunnen doen..."

Tini: "Echt? En wanneer was je van plan het aan mij te vertellen?"

Jorge: "De dag voordat we zouden vertrekken, ik zou alles al voor je hebben ingepakt zodat je alleen nog maar je handbagage moest pakken en we konden vertrekken."

Tini: "Oh, echt?! Was je wel van plan om het aan me te vertellen? Of wilde je me gewoon meenemen net zoals Peter? Weet iemands anders dat we zouden gaan? Of wil je net als zij gewoon verdwijnen en de klus afmaken die Peter en Stephie begonnen zijn?" Na dat die zin mijn mond verlaat heb ik meteen spijt... Ik meen niet wat ik zei! Ik durf Jorge niet aan te kijken, omdat ik weet hoe erg ik hem met deze woorden kwets.

Jorge: "Waag het niet om mij met hem te vergelijken. Je weet dat ik je zoiets nooit aan zou doen!"

Tini: Ik kijk langzaam op om naar zijn gezicht te kijken maar voor dat ik het weet is hij weg, ik kom uit mijn trans doordat de deur hard dichtslaat. "FUCK!" Schreeuw ik. "JE BENT ZO STOM!" Schreeuw ik naar mezelf.  Ik begin te huilen en te zoeken naar iets... ik weet niet een wat ik zoek! Ik ga door alle kastjes en laatjes, en dan zie ik iets en ik weet meteen dat ik daar naar zocht... een heel scherp mes trekt mijn aandacht en zonder er bij na te denken pak ik het en neem ik hem mee naar boven...

Ik heb het boek helemaal af en het zijn nog iets van 3 hoofdstukken. Willen jullie dat ik ze allemaal in één keer upload of gewoon 1x in de 2 dagen? Laat het me even weten.

X

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now