43.

116 4 1
                                    

Jorge: De volgende ochtend word ik wakker zonder iemand naast me... ze is waarschijnlijk nog steeds boos. Maar waarom?

Ik stap uit bed en loop naar beneden, ik zie niemand. "Tini?! Tini?!" Maar ik krijg geen reactie.

Tini: Ik loop door het park, ik probeer mijn hoofd leeg te maken, maar ik kan gewoon niet stoppen met denken aan Jorge en dat hij tegen me heeft gelogen... het doet me denken aan Peter. Natuurlijk weet ik dat Jorge nooit zoiets zou doen, maar gewoon. Hoe langer ik hier over na denk hoe verdrietiger ik me ga voelen!

Ik ben al weer onderweg naar huis, zonder het echt te beseffen en wanneer ik bij het huis ben zie ik Jorge in de keuken starend naar een kop koffie. Als ik de deur achter me dicht doe dan kijkt hij op en glimlacht hij naar me.

Jorge: "hey liefje"

Tini: UHG! Ik ben nog steeds erg boos, ik negeer hem gewoon en ik pak een flesje water uit de koelkast.

Jorge: "Tini, kunnen we alsjeblieft praten? Ik wil weten wat er aan de hand is, vertel me wat er is? Ik weet het niet en ik kan niet tegen deze situatie?!"

Tini: Natuurlijk! Hij weet niet waarom ik boos ben? Speelt hij nu met me?!

Jorge: "Tini alsjeblieft, leg het me uit-"

Tini: "Je wilt weten wat er mis is?!" Vraag ik terwijl ik de koelkast hard dicht gooi. Ik ben gewoon zo... "Ik zal je vertellen wat er mis is! Het is stom van je om te denken dat ik er niet achter zou komen dat je iemand anders hebt! Schreeuw ik terwijl ik dichter naar heb toe loop.

Jorge: "Wow?! Wacht! Wat?! Ik heb niemand anders en ik wil niemand anders! Waarom denk je dat?!"  

Tini: Nee, nee, nee! Laat hem niet met je spelen! "Denk je echt dat ik zo dom ben dat ik niet zie dat je glimlacht naar je telefoon wanneer je een bericht krijgt of dat wanneer iemand je belt je weg loopt en als ik eraan kom je meteen ophangt? Denk je dat ik je niet heb gezien gisteravond, dat je naar rechts ging terwijl Rugge naar links is?!" Schreeuw ik naar hem. Ik loop weg, ik heb geen zin om naar zijn stomme uitleg te luisteren.

Nog een hoofdstukje vandaag, omdat er naar gevraagd werd.

X

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu