38.

122 7 1
                                    

Jorge: Ik lach om haar antwoord. "Goed laten we gaan." Zeg ik, terwijl ik haar tassen van het bed pak.

Tini: "Oh, nee Jorge. Ik kan ook tenminste één tas zelf dragen." Zeg ik en ik probeer een tas te pakken.

Jorge: "Na-ah!" Ik neem beide tassen mee aan een hand en mijn andere arm sla ik om Tini haar schouders en ik zie een zachte blos op haar wangen verschijnen... wat is ze mooi. Zodra we bij de twee auto's zijn zet ik meteen de tassen in de auto.

Tini: "Oké, ehm komen jullie ook naar ons huis?" vraag ik aan Mechi en Rugge.

Mechi: "Duhh ik rijd met jou mee en Jorge Rugge kunnen samen-"

Rugge/Jorge: "Nee!"

Mechi: "Wow?! Rustig! Waarom niet?"

Rugge: "Om-om-omdat Tini en Jorge moeten praten." Zeg ik eerlijk en ik geef Mechi een knipoog. Ze knikt langzaam en loopt naar onze auto.

Tini: "Okeeeeeee" zeg ik langzaam om te begrijpen wat er gaande is. Ik stap in de auto en net als Jorge de deur dicht wilt doen hoor ik Rugge iets roepen.

Rugge: "Vandaag is de dag om het haar te vertellen!"

Tini: Ik kijk met een vragende blik naar Jorge. "Waar heeft Rugge het over?"

Jorge: "Nou, ik moet je iets vertellen..." zeg ik zenuwachtig, terwijl ik van de parkeerplaats af rijd.

Tini: "Dat snap ik, maar wat wil je me vertellen?"

Jorge: "Nou ehm ik eh... vanaf het moment dat we uit elkaar gingen wist ik dat er iets mis was, want ik weet hoeveel je van me hield en dat je me nooit zou kwetsen... nu weet ik de waarheid en ik wil dat je weet dat ik van je hou. Ik hou van je Tini! Ik heb altijd van je gehouden en dat doe ik nu nog steeds... ik ben nooit gestopt. Ik kijk naar haar en zie haar denken. Ze zegt ongeveer 3 minuten lang niks, maar dan begint ze plotseling met praten.  

Tini: "Ga aan de kant staan. Nu!"

Jorge: "Wat?!" Zeg ik, maar ik zie dat ze serieus is, dus ik doe maar wat ze zegt. Ze kijkt uit het raam tot dat we stil staan, dan draait ze zich plotseling naar me om.

Tini: "Je hebt het mis!"

Jorge: "Over wat?"

Tini: "Je zei dat ik van je hield, maar je hebt het mis ik hou nog steeds van je... Ik hou van je Jorge!" Zeg ik voordat ik hem kus. Hij zoent meteen terug. Na een tijdje zijn we buiten adem en trekken we terug, maar onze voorhoofden raken elkaar nog steeds.

Jorge: "Verdomme, je maakt me bang." Ik geef haar een kus en ik zie dat er een grijns op haar gezicht staat. "Waarom moest ik aan de kant gaan staan? Ik dacht dat je weg zou lopen?"

Tini: "Omdat we dit dan niet konden doen." Zeg ik en ik leun weer naar hem toe, onze lippen raken elkaar. Ik heb dit zo gemist.

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu