20.

157 5 1
                                    

Jorge: "Tini? Wat is er mis? Gaat alles goed?" Ze negeerd me en kijkt angstig om zich heen. Dan begint ze opeens te zweten en wordt ze heel bleek.

Tini: Ik kijk rond, maar zie niemand. "Ik ehh ga naar het t-toilet!"

Director: "Over 10 seconden starten we weer!"

Tini: Fuck! We nemen plaats en Jorge pakt mijn hand, hij is zo lief! Hij weet gewoon dat er iets mis is... misschien moet ik het hem zeggen.

Director: "3! 2! 1! ACTIE!"

Interviewer: "Hallo iedereen. Welkom terug. Ik ben hier met de grote sterren Matina Stoessel, Jorge Blanco en natuurlijk Mercedes Lambre!" Iedereen begint opnieuw te klappen.

*TIMESKIP*

Jorge en Tini gingen naar huis na een lange dag filmen en interviews, Jorge is nog steeds bezorgd en wil weten wat er mis is met haar...

Jorge: "Tini, zal ik nu iets voor je koken?"

Tini: "Ehh ja geweldig."

Jorge: "Oké, dan ga ik naar de winkel om wat eten te halen. Oké? Ik ben over 15min terug."

Tini: "Oké, lieverd. Ik ga even douche." Ik loop naar hem toe en geef hem een ​​zachte kus. Daarna loopt hij weg.

Jorge: "Ik hou van je!"

Tini: "Hou ook van jou!" Maar hij was al vertrokken. Ik ging naar boven naar de badkamer en stond op het punt om een douche te pakken, toen ik een berichtje binnen kreeg:

Ik zie dat onze mooie jongen het huis al heeft verlaten? Misschien omdat hij klaar is met jou?!

Wat?! Hij of zij bespioneerd ons? Ik loop naar het raam en kijk naar buiten, maar zie niemand ... Wat? Stop? Ik zie iemand. Ik probeer te kijken wie het is, maar ik zie alleen een zwart gekleed figuur weglopen... Ik sluit snel mijn raam en gordijnen. En stap in de douche, proberend om alles voor een aantal minuten te vergeten. Maar het werkt niet. Ik kan niet stopen met denken aan die stalker. Ik stap uit de douche en trek een te groot overhemd  van Jorge aan. Ik probeer niet naar mijn telefoon te kijken, maar ik hoor hem zoemen en misschien is het Jorge... Ik kijk ernaar en ziet een tekst;

Het spijt me. Het was niet mijn plan om hem daadwerkelijk te raken. Maar ik denk dat dit er ook wel voor zou zorgen dat je weet dat het beter is voor Jorge als hij weg gaat!

"Wat?!" Waar heeft deze persoon het over ? Ik loop naar beneden, want ik hoor iemand door het huis lopen...  "Oh My God! Wat is er gebeurd?!" Ik loop naar hem toe en til hem naar de bank, ik zie dat zijn shirt helemaal rood is van het bloed.  Ik zie een grote kras op de linkerkant van zijn gezicht "Jorge! Jorge! Gaat het? Wat is er gebeurd?! " Ik zie zijn ogen langzaam sluiten en openen... "Jorge! Hey! Jorge! Blijf bij me!"

*TIMESKIP*

Tini: Hier zitten we in ons bed... De dokter is net vertrokken en zei dat Jorge in orde is. Dat hij alleen goed moet rusten, voor 2 weken. Hij heeft de wond op zijn buik schoongemaakten, hij heeft Jorge ook een creme gegeven voor de snee op het gezicht van Jorge. Ik ben echt blij dat Jorge in orde is, maar ik ben ook zo bang! Hij of zij die al die berichten naar mij stuurt is echt gevaarlijk, hij/zij maakt geen grapje!  Jorge ligt nu te slapen  en ik stond ook op het punt om te gaan slapen, als ik mijn telefoon hoor zoemen... ik kreeg een berichtje binnen. Eigenlijk wilde ik het niet openen, maar na 5 minuten staren open ik het toch:

Nou, nou, nou, hoe is het met onze patiënt? Als ik jou was zou ik hem met rust laten, je brengt hem alleen maar in gevaar!

Ik kijk naast me, naar Jorge. Ik kijk naar zijn wonden. Hij ziet er verschrikkelijk uit. Ik leg zachtjes mijn hand op zijn wang. "Het is allemaal mijn schuld" Fluister ik, er komen tranen in mijn ogen. Ik begin te huilen. Mijn tranen vallen naar beneden op Jorge zijn gezicht en borst. 

Jorge: "T-Tini. Wat is er mis?" Ik zit rechtop en kijk haar in de ogen, ze ziet er zo verdrietig en zo beschaamd uit.  "Liefje, wat is er mis ??"

Tini: "Ik-het is gewo-" Ik maak mijn zin niet af. Ik leg mijn armen om Jorge heen en knuffel hem stevig.

Jorge: Ik houd haar dicht tegen me aan. Proberend om haar te kalmeren, maar ik weet niet eens wat het probleem is. "Tini, het is goed nu, ik ben bij je." Ik trek me een beetje terug om in haar ogen te kijken, ik veeg haar tranen weg.  "Wat is er mis Tini?"

Tini: "Ik kan het niet zeggen."

Jorge: "Wat bedoel je ??"

Tini: Ik hoor rare geluiden. Ik kijk door het raam naar buiten. En ik zie weer een zwart figuur staan. "N-niets h-het is gewoon ik ben nog steeds een beetje geschrokken van je ongeluk "

Jorge: "Tini dat is niet de reden waarom je huilt. Je zei net dat het iets was wat je niet kon vertellen. Tini je hebt iemand nodig om mee te praten. Dat zie ik. Ik wil weten wat je dwars zit. Ik wil je helpen! Het enige wat je moet doen is tegen me praten, Tini! Praat tegen me!" 

Tini: "Ik-het is niets Jorge. Ik ben oké. Alles is prima!"

Jorge: Ik sta op van het bed "Stop met liegen, Tini!" Tranen komen in mijn ogen "Stop met liegen!" Ik word echt boos en ik zie Tini geschokt kijken, ook heeft ze tranen in haar ogen staam. Ik kniel voor haar neer, ik til haar kin op, zodat onze voorhoofden elkaar raken "Wil je stoppen met liegen! Stop met dingen verbergen voor mij!"

Tini: Ik zie pijn, woede, teleurstelling en bezorgdheid in zijn ogen. Ik wil hem alles vertellen, maar ik kan het niet! Ik ben bang dat... "J-Jorge het is niets, ik ben oké en je hoeft je geen zorgen te maken!"

Jorge: Ik sta weer op en loop de kamer uit.

Tini: Wat? Ik ren achter hem aan en ik zie dat hij zijn jas pakt en op weg is naar de deur. "Waar ga je heen?!" Ik loop achter hem aan.

Jorge: "Ik ga weg. Ik wil dat je met me praat. Dat je eerlijk tegen me bent, maar je kan het gewoon niet!"  Ik loop de deur uit en hoor dat Tini achter me aankomt.

Tini: "GA NIET WEG!"

Jorge: Ik draai me om en ik zie zoveel pijn in haar ogen "Waarom niet?"

Tini: "Omdat ik van je hou!"

Jorge: "Als je echt van me hield zou je me alles vertellen en geen geheimen voor me hebben!" Plotseling begint het te regenen en ik loop weg, ik kan dit niet meer.

Tini: "Nee! Nee! Verlaat me niet!" Ik zak door me knieën en ik val op de grond. Ik heb mijn hoofd in mijn handen en huil, huil en huil. Ik voel de koude regen, maar het kan me niet schelen. Ik ben hier alleen. Ik voel me ellendig!

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Donde viven las historias. Descúbrelo ahora