9.

284 11 0
                                    


Jorge: "!?!?!?!?! WHAT THE FUCK" Ik zie Stephie en Peter seks hebben, maar dat stoort me niet... "FUCKING LUL!!!" Ik sleepte hem uit bed, hij was naakt maar dat kon me niet schelen. Ik sloeg hem in zijn gezicht totdat het bloede. Ik schopte hem en ik kon me zelf gewoon niet beheersen. Ik zie Tini voor me met tranen die over haar gezicht lopen en ik kan niet stoppen met schopen. Na een tijdje was ik klaar en liep ik de deur uit, ik hoorde dat Stephie achter me aan kwam en als ik me omdraai "wat wil je ????"

Stephie: "Ik wil alleen maar zeggen hoe blij ik ben dat je bent gekomen... En hoe je net deed.... Je liet gewoon zien dat je om me geeft."

Jorge: "Alles wat ik deed was voor Tini oké, het kan me niet schelen dat je met hem wilt neuken... De reden waarom ik dat deed was omdat Peter bijna Tini vermoorde" en ik liep weg, naar de auto en reed ik zo snel mogelijk naar huis.

*THUIS*

Jorge: Ik ging het huis binnen en zag dat Tini een Disney film aan het kijken was. "Hey!" 

Tini: "Shhh! Ze ontmoet nu de prins!!!"

Jorge: "hahaha Ik zal maar naar boven gaan en een douche nemen"

Tini: Ik zet de film op pauze en draai me om naar Jorge. "Sorry, hoe ging het" "En hoe kom je aan dat bloed op je handen, wat is er gebeurd?!?!??!?" Ik loop naar hem toe.

Jorge: "Nou ehm niet boos worden, maar ....."

Tini: "Wat is er gebeurd Jorge ??"

Jorge:. "Goed als jij het wilt weten dat ik ehm... Ik ging naar Stephie om te praten, maar toen ik daar was Zach ik beneden niemand dus ik ging naar boven en toen hoorde ik allemaal geluiden uit de slaapkamer komen dus ging ik daar naar toe. En toen ik de deur opende zag ik... "

Tini: Ik zie de pijn in zijn ogen ... wat is er gebeurd?

Jorge: "Ik zag Stephie en .... ehm en Peter seks hebben"

Tini: "Wat je bedoelt de Peter... Die me probeerde te vermoorden?!?!"

Jorge: "Ja... Het stoorde me eigenlijk niet dat Peter en Stephie seks hadden, maar toen zag ik zijn lelijke valse gezicht en dacht ik eraan hoeveel pijn hij jou heeft gedaan, ik kon me zelf gewoon niet beheersen en ik begon hem te slaan en te schoppen... En toen liep ik weg, ik hoorde Stephie achter me aankomen en ze zei dat ze me dankbaar was en dat dit toonde hoeveel ik van haar hou, maar ik zei toen, en dit meen ik echt, dat ik het alleen maar voor jou deed... Sorry ik weet dat je het niet leuk vind als ik vecht... Maar ik kon mezelf gewoon niet beheersen" ik zie tranen opkomen in Tini's ogen. "Het spijt me"

Tini: Ik begin te huilen ... Ik kan het gewoon niet geloven dat hij dat deed voor mij en ik weet dat het niet goed is om te vechten, maar ik denk aan waarom hij het deed, hij houdt van me... Zal ik hem kussen?

Jorge: WOW ze kust me ?? Betekent dat ze me vergeeft??

Tini: Ik trek me terug "Dankje"

Jorge: "Betekent dit dat je me vergeeft ??"

Tini "Ja, je deed het uit liefde en je bent niet zo ver gegaan dat hij dood is, dus het is goed! Ga nu maar douche, dan kan ik de film verder kijken Haha"

Jorge: "Ik ben al weg" en ik geef haar nog een kusje op haar lippen.

*in bed*

Jorge: Ik sla mijn armen om Tini heen en geef haar zacht kusjes in haar nek en speel met haar haren.

Tini: Het voelt fijn om in zijn armen te liggen, hij is lief voor mij en houdt van me... "Jorge??"

Jorge: "Ja, liefje"

Jortini, I Can't Stop Thinking Of You NL Where stories live. Discover now