003| Eerste schooldag

635 22 7
                                    

We zijn weer in het heden

Ik zucht ik zit aan de tafel van Slytherin en kijk een beetje om me heen ik heb geen honger, Waarom eet je niet Modderbloedje? Vraagt Malfoy ik kijk hem dodelijk aan geen honger zeg ik koel. Hij glimlacht terug ik kijk snel de andere kant op. Heb ik dat nou goed gezien? Malfoy glimlachte naar mij? Ik weet nou niet of dat menens was of gespeeld.

Ik loop de grote zaal uit als eerste heb ik Toverdranken met Snape niet dat ik dat heel erg vind. Veel leerlingen zijn bang voor hem maar ik niet! Misschien is hij dan wel vaak chagrijnig en ongevoelig maar zijn ogen verraden alles.

Eenmaal bij Toverdranken aangekomen ga ik zitten op mijn plek. Goedemorgen begint Snape vandaag gaan we in partners werken *iedereen kijkt de klas rond op zoek naar zijn vriend (in) om mee samen te werken* Maar je mag je partner niet kiezen *Iedereen zucht* Snape grijnst even en kijkt dan weer serieus iedereen schrijft zen naam op een stukje perkament en levert het in dan gaan we grabbelen en ga je zitten bij je partner.

Iedereen schrijft zen naam op een stukje perkament en levert het in, dan begint Snape er steeds 2 briefjes uit te halen en voor te lezen dan komt hij bij naam Mevrouw Stacy Van Straten en Meneer Draco Malfoy.....

Hoe vinden jullie mijn boek tot nu toe? Hopelijk bevalt het jullie ik doe er heel erg me best op! Wat hoop je dat er gaat gebeuren? Vertel het me!

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now