021|Gemarteld

282 11 5
                                    

Hij de Duistere Heer de enige echt Voldemort.....
Hij kijkt me met zijn rode ogen aan. Heel goed Draco heel goed gedaan, ik kijk naar Draco hij heeft een kil lachje op zijn gezicht. De gene waar ik het allermeest van hield heeft me keihard verraden en nu zit ik hier in 1 kamer met hem ik had naar Ron moeten luisteren die me weken tegen me gezeurd heeft dat Draco mijn hart zal breken. Ik wou het niet aan horen maar hij heeft gelijk, Draco heeft mijn hart gebroken maar daar moet ik nu niet aandenken niet nu ik met Voldemort aan 1 tafel zit.

Ik zit in de kerkers met ik ben zo net heel vaak gemarteld door allemaal Dooddoeners en Draco stond stilletjes toe te kijken. Hoe had hij dit ooit kunnen doen? Waarom heeft hij dit zoiezo gedaan? Volgens mij wou hij wel Dooddoener worden maar heeft hij gelogen hij heeft alles verzonnen om me bij Voldemort te krijgen! Er komt nu weer een dooddoener naar beneden samen met Draco.
Als ik terug kom wil ik haar zien bloeden zegt hij kil ik kijk hem dodelijk aan maar hij besteed daar geen aandacht aan en gaat weer weg.
De Dooddoener kijkt gemeen naar mij en ik lach terug gewoon om hem nog bozer te maken. Crucio Fluistert hij ik begin op de grond te kronkelen en te schreeuwen mijn hele lichaam wordt in elkaar getrapt elke bloedvat knapt. Duizenden messensteken in mijn lichaam hamers die op mijn hoofd rammen ik wordt helemaal uit elkaar gerukt. Dan stopt het, de pijn trekt weg ik blijf roerloos op de grond liggen er komt nu een andere dooddoener die allemaal touw aan me vast maakt en er hele tijd aan gaat trekken en nu bloed ik dus, dat is wat Draco wou. STOP schreeuw ik mijn lichaam scheurt uit elkaar niemand besteed aandacht aan mij en gaat gewoon verder ik herinner me van mij vijfde kracht en trek het touw zo kapot.
De Dooddoener stopt kijkt verbaast naar het touw en loopt naar boven. Peter Pippeling haalt me op en ik loop naar boven waar allemaal dooddoeners staan. En Voldemort zelf ook. Jij en Draco mee komen zegt hij, ik loop met hem mee achtervolgd door Draco. Jullie krijgen een opdracht zegt Voldemort jullie moeten Perkamentus vermoorden en de toverstok naar mij toe brengen. Mijn mond valt open, Perkamentus vermoorden ja dat gaat dus mooi niet gebeuren. Vergeten dat Voldemort in mijn hoofd kan kijken.

Als je hier niet aan mij werkt zegt hij gemeen, hij wijst zijn toverstok op Draco en fluistert Crucio Draco zakt in elkaar hij pakt zijn hoofd hij wil niet schreeuwen maar hij schreeuwt toch het is hartverscheurend om hem zo te horen ik kniel bij hem neer en schreeuw, HOU OP STOP NU! HIJ HEEFT PIJN. Het helpt niet ik besef wat ik nu moet doen. Ik doe het! Ik vermoordt Perkamentus wel! Maar laat Draco met rust. Voldemort stopt en Draco blijft roerloos liggen, Hij pakt me bij me pols en legt zijn toverstok op mijn arm. Een pijnscheut door mijn lichaam. De doodshoofd met een slang staat op mij arm de teken van de Dooddoeners het betekent dat ik er nu ook 1 ben.
Je bent zwak Stacy Wright, Heel zwak. Draco heeft je verraden en je houd nog steeds van hem? Je zult alles verliezen.
Met die woorden verdwijnt hij. Tranen prikken achter mijn ogen hij heeft gelijk. Ik kniel bij Draco en leg zijn hoofd op mijn knieën. Het spijt me fluister ik, hij doet zijn ogen open en kijkt me aan je ogen ik kijk hem niet begrijpend aan Ze veranderen van kleur. Owh dat is alles wat ik zeg. Draco gaat overeind zitten en pakt me bij mijn kin. Hij bestudeert mijn ogen Vreemd dat is alles wat hij zegt. Daarna laat hij me los en staat op ik sta ook op. Hij lijkt uit trance en kijkt me weer kil aan ik kijk kil terug en we lopen allebei een andere kant op.

Bellatrix staat voor mij deur. Ze grijnst koel. In hand heeft ze haar scherpe mes ze duwt me tegen de muur, je mag niet tegen De Duistere Heer schreeuwen hè. Dat was een grote fout. Sorry mompel ik terug. Ik geloof je niet. Ze gaat met haar mes langs mijn wang en er druipt nu bloed vanaf. Wat gebeurd er met je ogen? Fluistert ze. Geen idee antwoord ik terug, waar hebben ze het over? Mijn ogen zijn toch nog normaal.
Weer gaat ze met haar mes langs mijn wang er zitten nu 3 sneeën die erg bloeden er zit ook bloed aan haar mes. Ik zou maar oppassen zegt ze. Ik kijk haar moordend aan ze wou er nog een vierde snee van maken maar ineens horen we achter ons. Bellatrix! We draaien ons om het was Narcissa die dat zei.
We gingen alleen praten antwoord Bellatrix zoetjes dan loopt ze weg. Kom even met me mee zegt Narcissa, stilletjes loop ik achter haar aan naar haar kamer. Ze rommelt in haar kast. U gaat me nu ook pijn doen hè zucht ik. Meteen draait ze zich om. Kind wat zeg je nou? Ik doe geen mensen kwaad!
Ze komt terug met een watje en wat spul dat ze dept op het watje en op mijn wang legt. De wonden verdwijnen, ik kijk in de spiegel mijn ogen veranderen echt van kleur ze zijn lichter. Wat gebeurt er met je ogen vraagt Narcissa, ik heb echt totaal geen idee Bedankt ik loop haar kamer uit naar mijn eigen kamer. Ik kan maar niet in slaap komen het is nogal eng om te slapen in hetzelfde huis als De Duistere Heer uiteindelijk val ik toch nog in slaap.

Wat vinden jullie van Badass Draco? Ik haat het als hij zo doet moet ik eerlijk toegeven. Maar het moet voor het verhaal. En OMG deze verhaal heeft 1000 woorden! Echt veel! Nieuw record! Xxx

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now